- 26 Haziran 2024
- 416
- 34
- 13
- 26
Benim 8.günum Çarşamba yumurta toplanacak büyük ihtimalleBizim şuan yumurtlalar büyüyor gonal f ve menapur ile
Ben gonal f 225
Menapur 150 uyguluyor um. 4 gündür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 8.günum Çarşamba yumurta toplanacak büyük ihtimalleBizim şuan yumurtlalar büyüyor gonal f ve menapur ile
Ben gonal f 225
Menapur 150 uyguluyor um. 4 gündür
Tesekkür ederim inşallahİnşallah bebişin senledir
Sen kaç yıllık evlisin kaç yasindasinTesekkür ederim inşallah![]()
İnşallah hayırlısı olsun emriyolarin bol.olsun canımBenim 8.günum Çarşamba yumurta toplanacak büyük ihtimalle
Çok teşekkür ederim canımİnşallah hayırlısı olsun emriyolarin bol.olsun canım
5 yıllık evliyim bthc 47.70 çıktıSen kaç yıllık evlisin kaç yasindasin
8. Gün bthc 47.70İnşallah bebişin senledir
Benimde bugün 8.günüm beta 42.8 çıktı inşallah ikimizinde güzel artar değerleri8. Gün bthc 47.70
Bugun 12 .gün bthc 230Benimde bugün 8.günüm beta 42.8 çıktı inşallah ikimizinde güzel artar değerleri![]()
Merhaba , öncelikle geçmiş olsunOdadaki yatakla ameliyat odasına alıyorlar o yatakla da geri getiriyorlar . Ben sürecimi anlatırken bir konuyu atlamışım son transferimden önce histereskopi de yapıldı doktorum önerdi . Birşey çıkmamış rahimde sadece çizik atıldı tutunmayı güçlendirmek için rahim canlandırma gibi birşey oluyor .
Merhaba , çok teşekkür ederim . Çok geçmiş olsun size de . Benim daha önce embriyom vardı 2 denemem başarısız olunca rahmi canlandırmak adına histereskopi yapıldı . Yani sizin sürecinizde nasıl olur bilemiyorum . Benim doktorum transferim hemen 1 ay sonra yaptı .Merhaba , öncelikle geçmiş olsunbende tüp bebekten önce histereskopi olacağım polip alınacak histereskopiden ne kadar süre sonra yumurta toplanıp transfer yapıldı yani rahimi ne kadar dinlendirdi doktorunuz
Sonuç nedir canimGebelik var mı sizce
Bugün kan kesti verdim 18.2 çıktı çok mu düşük normalde test günüm yarınTelaş yapmayın benimde 3.gün embriyosu 10. Gün idrar testi gölge şeklindeydi canım çok sıkıldı silik bile değil dedim olmadı olsa çıkardı diye düşünüyordum adet sancılarım vardı ertesi gün kan verdim 57 geldi çok şükürinşallah sizin bebişte tutunmuştur güzel haberler almanız dileğiyle
![]()
Bugün kan kesti verdim 18.2 çıktı çok mu düşük normalde test günüm yarı