Tüp bebek transfer süreci

eylem56

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2025
11
2
1
31
Merhaba tüp bebekte ikinci transferim ilkinde hiçbir belirti yoktu ama bunda transferin ertesi gününden başladı bel ağrısı baş ağrısı ilaçların etkisi mi bilmiyorum. 11 Temmuz Cuma günü transfer oldum bugün altıncı gün gün içinde ara ara bel ağrım oluyor bazen kasık ağrısı oluyor benim gibi bu süreçten geçenleriniz var mı idrar testi yapmamak için kendimi zor tutuyorum biraz sohbet edersek çok iyi olacak

İdrar testi yapmayın 9. Gün direkt kan verir. Değer normalse haftasının değerini gösterir. Belirti aramayın. Gebelik olsa bile belirti olmuyor. Yaşadıklarınız ilaç etkisi olabilir. İnşallah pozitif sonuç alırsınız

Tedavin pozitif olup doğum ile sonuçlansın inşallah canım . Belirti ilaçlardan da olabilir erken idrar testi yapıp negatif görüp kanda pozitif gören çok kişiyi okudum burada o yüzden hiç vesvese düşürme içine Meryem suresi Yusuf suresi dinle seni de rahatlatır Allah'ın izniyle

Kaçıncı gün embriyosu canım? Bende 14 temmuzda transfer oldum biliyorum çok erken ama benim de ara ara sol kasığımda batma oluyor muhmtelen ilaçlardan :/ doktor 28inde test yap dedi de 4. Gün embriyosu çok uzun değil mi ya 28 i

Ben de 12 temmuzda transfer oldum tüm gün vücudumu dinliyorum çok sağlıksız bir durum biliyorum ama kendimi alıkoyamıyorum. Göğüslerinizde dolgunlaşma var mı siz neler yaşıyorsunuz.

benimde öyle olmuştu ilkinde hiç bir şeyim yoktu ikincide hemen başlamıştı 6. gün test yaptım negatifti ama sonuç pozitif oldu

Ben de 12 temmuzda transfer oldum tüm gün vücudumu dinliyorum çok sağlıksız bir durum biliyorum ama kendimi alıkoyamıyorum. Göğüslerinizde dolgunlaşma var mı siz neler yaşıyorsunuz.
Yani baktığında bütün belirtiker bende var işte kendini dinlememek gerekiyor herhalde

5. gün embriyosu 12. gün test yap dedi sizin de hemen hemen 12 değilde 14 15 güne yakın oluyor. internetten baktığımda beşinci gün için dokuz ya da onuncu gün diyor

Kaçıncı gün embriyosu canım? Bende 14 temmuzda transfer oldum biliyorum çok erken ama benim de ara ara sol kasığımda batma oluyor muhmtelen ilaçlardan :/ doktor 28inde test yap dedi de 4. Gün embriyosu çok uzun değil mi ya
Canım var göğüslerim büyüdü ama progestandan bence. Benim sadece ara ara sol kasığımda batma oluyor sonra geçiyor 1-2 saniyelik bu kadar. Ama gitgide vücut belirtilerim azalıyor gibi. Bende dinliyorum kendimi ister istemez. Sana ne zaman test yap dedi doktor?

5. gün embriyosu 12. gün test yap dedi sizin de hemen hemen 12 değilde 14 15 güne yakın oluyor. internetten baktığımda beşinci gün için dokuz ya da onuncu gün diyor
Aslında bence 5. Gün embriyosu 9. Ya da 10. Günde belli olur bence. Bende 10. Gün yapacağım galiba 24 Temmuz eşimin doğum günü belki bi süpriz olur

12. Gün yap dedi ama pazartesi 10. Gün kan vericem. İnşallah pozitifi görürüm de 12. Günde de kan veririm

22 test günüm benim 22 sinde direkt kan vereceğim. Bende de ara ara kaşık ağrısı olur meme hassasiyeti var ama evet ara ara olup geçiyor. Yerleşme kanı filan bende olmadı. Rabbim sevindirsin

22 test günüm benim 22 sinde direkt kan vereceğim. Bende de ara ara kaşık ağrısı olur meme hassasiyeti var ama evet ara ara olup geçiyor. Yerleşme kanı filan bende olmadı. Rabbim sevindirsin
Benimde belirti ile şüphelerim vardı bununla ilgili konum var hatta burda
22 sinde test günüm benimde
Belirtisizim
Göğüs hassasiyeti var regl ağrısı gibi çok hafif ağrım var fakat benim zaten regl ağrım çok hafif geçer :)
Doktorumda idrar ve kanı 22 sinden önce verme lütfen bekle yanlış sonuçlarla moralin bozulmasın dedi
kendimi dinlemeyi bıraktım
Zikir çekiyorum dua ediyorum
En önemlisi tevekkül ediyorum
Ben, eşim, vücudum, doktorum elinden geleni yaptı geri embriyomun tutunması kalıyor tam da bu süreçte Rabbimin isteği devreye giriyor
Ol derse olacak
Umarım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Merhaba. 9 Temmuzda transfer oldum. Dünden beri kahvaltı sonrası hafif kalp çarpıntısı ve el titremesi oldu. Bugün de yine aynı şekilde oldu üstüne adet sancısı gibi bir ağrı. Kendimi kötü hissedince evin yanındaki özel hastaneye gittim. Doktora şikayetimi söylediğim halde sadece progesteron ve gebelik değerlerinin talebini yapmış. Şekerle alakalı bir durum olabilir mi? Dünden bir iki konuya üzülüp sinirlendim. O da yapmış olabilir diye kendimi sakinliyorum. Ey güzel Rabbim merhametine ve yardımına muhtacız. Sen imtihanlarımızı kolaylaştır. Herşeyin hayırlısını nasip et. Dua ile inşallah.

kızlar koyu sarı kahverengi bir akıntı başladı ilk defa böyle bir şey görüyorum bu ne olabilir pazartesi transfer oldum çok korkuyorum bu ne olabilir çok değişik kokuyor afedersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…