İdrar testi yapmayın 9. Gün direkt kan verir. Değer normalse haftasının değerini gösterir. Belirti aramayın. Gebelik olsa bile belirti olmuyor. Yaşadıklarınız ilaç etkisi olabilir. İnşallah pozitif sonuç alırsınızMerhaba tüp bebekte ikinci transferim ilkinde hiçbir belirti yoktu ama bunda transferin ertesi gününden başladı bel ağrısı baş ağrısı ilaçların etkisi mi bilmiyorum. 11 Temmuz Cuma günü transfer oldum bugün altıncı gün gün içinde ara ara bel ağrım oluyor bazen kasık ağrısı oluyor benim gibi bu süreçten geçenleriniz var mı idrar testi yapmamak için kendimi zor tutuyorum biraz sohbet edersek çok iyi olacak
Tedavin pozitif olup doğum ile sonuçlansın inşallah canım . Belirti ilaçlardan da olabilir erken idrar testi yapıp negatif görüp kanda pozitif gören çok kişiyi okudum burada o yüzden hiç vesvese düşürme içine Meryem suresi Yusuf suresi dinle seni de rahatlatır Allah'ın izniyleMerhaba tüp bebekte ikinci transferim ilkinde hiçbir belirti yoktu ama bunda transferin ertesi gününden başladı bel ağrısı baş ağrısı ilaçların etkisi mi bilmiyorum. 11 Temmuz Cuma günü transfer oldum bugün altıncı gün gün içinde ara ara bel ağrım oluyor bazen kasık ağrısı oluyor benim gibi bu süreçten geçenleriniz var mı idrar testi yapmamak için kendimi zor tutuyorum biraz sohbet edersek çok iyi olacak
Kaçıncı gün embriyosu canım? Bende 14 temmuzda transfer oldum biliyorum çok erken ama benim de ara ara sol kasığımda batma oluyor muhmtelen ilaçlardan :/ doktor 28inde test yap dedi de 4. Gün embriyosu çok uzun değil mi ya 28 iMerhaba tüp bebekte ikinci transferim ilkinde hiçbir belirti yoktu ama bunda transferin ertesi gününden başladı bel ağrısı baş ağrısı ilaçların etkisi mi bilmiyorum. 11 Temmuz Cuma günü transfer oldum bugün altıncı gün gün içinde ara ara bel ağrım oluyor bazen kasık ağrısı oluyor benim gibi bu süreçten geçenleriniz var mı idrar testi yapmamak için kendimi zor tutuyorum biraz sohbet edersek çok iyi olacak
Kaçıncı gün embriyosu canım? Bende 14 temmuzda transfer oldum biliyorum çok erken ama benim de ara ara sol kasığımda batma oluyor muhmtelen ilaçlardan :/ doktor 28inde test yap dedi de 4. Gün embriyosu çok uzun değil mi ya 28 i
Ben de 12 temmuzda transfer oldum tüm gün vücudumu dinliyorumMerhaba tüp bebekte ikinci transferim ilkinde hiçbir belirti yoktu ama bunda transferin ertesi gününden başladı bel ağrısı baş ağrısı ilaçların etkisi mi bilmiyorum. 11 Temmuz Cuma günü transfer oldum bugün altıncı gün gün içinde ara ara bel ağrım oluyor bazen kasık ağrısı oluyor benim gibi bu süreçten geçenleriniz var mı idrar testi yapmamak için kendimi zor tutuyorum biraz sohbet edersek çok iyi olacak
benimde öyle olmuştu ilkinde hiç bir şeyim yoktu ikincide hemen başlamıştı 6. gün test yaptım negatifti ama sonuç pozitif olduMerhaba tüp bebekte ikinci transferim ilkinde hiçbir belirti yoktu ama bunda transferin ertesi gününden başladı bel ağrısı baş ağrısı ilaçların etkisi mi bilmiyorum. 11 Temmuz Cuma günü transfer oldum bugün altıncı gün gün içinde ara ara bel ağrım oluyor bazen kasık ağrısı oluyor benim gibi bu süreçten geçenleriniz var mı idrar testi yapmamak için kendimi zor tutuyorum biraz sohbet edersek çok iyi olacak
Yani baktığında bütün belirtiker bende varBen de 12 temmuzda transfer oldum tüm gün vücudumu dinliyorumçok sağlıksız bir durum biliyorum ama kendimi alıkoyamıyorum. Göğüslerinizde dolgunlaşma var mı siz neler yaşıyorsunuz.
5. gün embriyosu 12. gün test yap dedi sizin de hemen hemen 12 değilde 14 15 güne yakın oluyor. internetten baktığımda beşinci gün için dokuz ya da onuncu gün diyorKaçıncı gün embriyosu canım? Bende 14 temmuzda transfer oldum biliyorum çok erken ama benim de ara ara sol kasığımda batma oluyor muhmtelen ilaçlardan :/ doktor 28inde test yap dedi de 4. Gün embriyosu çok uzun değil mi ya 28 i
Ay inşallah hepimiz pozitifi görür sağlıkla kucağımıza alırızYani baktığında bütün belirtiker bende varişte kendini dinlememek gerekiyor herhalde
İnşallah allahım aratmasınAy inşallah hepimiz pozitifi görür sağlıkla kucağımıza alırız
Kaçıncı gün embriyosu canım? Bende 14 temmuzda transfer oldum biliyorum çok erken ama benim de ara ara sol kasığımda batma oluyor muhmtelen ilaçlardan :/ doktor 28inde test yap dedi de 4. Gün embriyosu çok uzun değil mi yaMerhaba tüp bebekte ikinci transferim ilkinde hiçbir belirti yoktu ama bunda transferin ertesi gününden başladı bel ağrısı baş ağrısı ilaçların etkisi mi bilmiyorum. 11 Temmuz Cuma günü transfer oldum bugün altıncı gün gün içinde ara ara bel ağrım oluyor bazen kasık ağrısı oluyor benim gibi bu süreçten geçenleriniz var mı idrar testi yapmamak için kendimi zor tutuyorum biraz sohbet edersek çok iyi olacak
Canım var göğüslerim büyüdü ama progestandan bence. Benim sadece ara ara sol kasığımda batma oluyor sonra geçiyor 1-2 saniyelik bu kadar. Ama gitgide vücut belirtilerim azalıyor gibi. Bende dinliyorum kendimi ister istemez. Sana ne zaman test yap dedi doktor?Ben de 12 temmuzda transfer oldum tüm gün vücudumu dinliyorumçok sağlıksız bir durum biliyorum ama kendimi alıkoyamıyorum. Göğüslerinizde dolgunlaşma var mı siz neler yaşıyorsunuz.
Aslında bence 5. Gün embriyosu 9. Ya da 10. Günde belli olur bence. Bende 10. Gün yapacağım galiba 24 Temmuz eşimin doğum günü belki bi süpriz olur5. gün embriyosu 12. gün test yap dedi sizin de hemen hemen 12 değilde 14 15 güne yakın oluyor. internetten baktığımda beşinci gün için dokuz ya da onuncu gün diyor
Güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallahAslında bence 5. Gün embriyosu 9. Ya da 10. Günde belli olur bence. Bende 10. Gün yapacağım galiba 24 Temmuz eşimin doğum günü belki bi süpriz olur
12. Gün yap dedi ama pazartesi 10. Gün kan vericem. İnşallah pozitifi görürüm de 12. Günde de kan veririmKaçıncı gün embriyosu canım? Bende 14 temmuzda transfer oldum biliyorum çok erken ama benim de ara ara sol kasığımda batma oluyor muhmtelen ilaçlardan :/ doktor 28inde test yap dedi de 4. Gün embriyosu çok uzun değil mi ya
Canım var göğüslerim büyüdü ama progestandan bence. Benim sadece ara ara sol kasığımda batma oluyor sonra geçiyor 1-2 saniyelik bu kadar. Ama gitgide vücut belirtilerim azalıyor gibi. Bende dinliyorum kendimi ister istemez. Sana ne zaman test yap dedi doktor?
22 test günüm benim 22 sinde direkt kan vereceğim. Bende de ara ara kaşık ağrısı olur meme hassasiyeti var ama evet ara ara olup geçiyor. Yerleşme kanı filan bende olmadı. Rabbim sevindirsinKaçıncı gün embriyosu canım? Bende 14 temmuzda transfer oldum biliyorum çok erken ama benim de ara ara sol kasığımda batma oluyor muhmtelen ilaçlardan :/ doktor 28inde test yap dedi de 4. Gün embriyosu çok uzun değil mi ya
Canım var göğüslerim büyüdü ama progestandan bence. Benim sadece ara ara sol kasığımda batma oluyor sonra geçiyor 1-2 saniyelik bu kadar. Ama gitgide vücut belirtilerim azalıyor gibi. Bende dinliyorum kendimi ister istemez. Sana ne zaman test yap dedi doktor?
Benimde belirti ile şüphelerim vardı bununla ilgili konum var hatta burda22 test günüm benim 22 sinde direkt kan vereceğim. Bende de ara ara kaşık ağrısı olur meme hassasiyeti var ama evet ara ara olup geçiyor. Yerleşme kanı filan bende olmadı. Rabbim sevindirsin
Fitil kullanıyormusunuzkızlar koyu sarı kahverengi bir akıntı başladı ilk defa böyle bir şey görüyorum bu ne olabilir pazartesi transfer oldum çok korkuyorum bu ne olabilir çok değişik kokuyor afedersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?