Tüp bebek transfer süreci

Kaçıncı gün embriyosu canım? Bende 14 temmuzda transfer oldum biliyorum çok erken ama benim de ara ara sol kasığımda batma oluyor muhmtelen ilaçlardan :/ doktor 28inde test yap dedi de 4. Gün embriyosu çok uzun değil mi ya 28 i
Merhaba bnde 16 Temmuz'da transfer oldum 5.gün embriyosu. Bnde 28inde test vericem inşallah ikimizde güzel sonuçlar alalım

Merhaba tüp bebekte ikinci transferim ilkinde hiçbir belirti yoktu ama bunda transferin ertesi gününden başladı bel ağrısı baş ağrısı ilaçların etkisi mi bilmiyorum. 11 Temmuz Cuma günü transfer oldum bugün altıncı gün gün içinde ara ara bel ağrım oluyor bazen kasık ağrısı oluyor benim gibi bu süreçten geçenleriniz var mı idrar testi yapmamak için kendimi zor tutuyorum biraz sohbet edersek çok iyi olacak🙏🏼
Ben de Ağustos ta olucam İnşallah
Rahatlat kendini kafanı meşgul et sürekli vücudunu dinleme lütfen 😊

Merhaba bnde 16 Temmuz'da transfer oldum 5.gün embriyosu. Bnde 28inde test vericem inşallah ikimizde güzel sonuçlar alalım
Merhaba bende 16 sonda transfer oldum az önce erken gebelik testi yaptım negatif çok korkuyorum ikinci denemem inşallah pozitife döner :(

Merhaba bende 16 sonda transfer oldum az önce erken gebelik testi yaptım negatif çok korkuyorum ikinci denemem inşallah pozitife döner :(
Çık erken daha neden yaptın ki. Tabiki negatif çıkar boşuna morlini bozmaya değmez valla tadını çıkarıyorum. Bebeğim benimle bi saatte bi saat diyorum o yüzden test günüme kadar beklicem. Yeterince üzülüyoruz zatn bi kaç gün bari bebek var bnmle düşüncesi içinde olmak iyi geliyor. Herşeyi Allah'a tevekkül ettim elimden gelen herşeyi yaptım rahatlığı var

Merhaba tüp bebekte ikinci transferim ilkinde hiçbir belirti yoktu ama bunda transferin ertesi gününden başladı bel ağrısı baş ağrısı ilaçların etkisi mi bilmiyorum. 11 Temmuz Cuma günü transfer oldum bugün altıncı gün gün içinde ara ara bel ağrım oluyor bazen kasık ağrısı oluyor benim gibi bu süreçten geçenleriniz var mı idrar testi yapmamak için kendimi zor tutuyorum biraz sohbet edersek çok iyi olacak🙏🏼
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız bende bir aksilik çıkmazsa yarın 5.gün embriyosu transferi olucam 🌸

Back
X