Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzüldüm cnm hayırlısı olsun sende ksn sulandırıcı iğne kullaniyor muydunBenim testim negatif çıktı ilaçları bıraktım çarşamba günü test verdim 13. Gündü perşembe adet günü gösteriyordu daha birşey yok ilaçların etkisi galiba
Bende 19 temmuzda transfer oldum :) test günüm 31 temmuz
Bende 19 temmuzda transfer oldum :) test günüm 31
Benim 3.gun kasık ağrım oldu şu an hic birşey yokBende 19zunda oldum iki gündür tıpkı adet olucakmisim gibi ağrılarım var siz ne durumdasiniz
Gün geçtikçe umudum azaliyor hiç belirti yok yerleşme kanamasi falan diyenler var bende oda yokBende 19zunda oldum iki gündür tıpkı adet olucakmisim gibi ağrılarım var siz ne durumdasiniz
Bendede kanama vs yok hayırlısı olsun inşallah yaGün geçtikçe umudum azaliyor hiç belirti yok yerleşme kanamasi falan diyenler var bende oda yok![]()
İnşallah az kaldi beklicez gorucez insan tututanacak bı işaret ariyor umut olsun diyeBendede kanama vs yok hayırlısı olsun inşallah ya
Kesinlikle öyle ama beklemek gerçekten çok zorİnşallah az kaldi beklicez gorucez insan tututanacak bı işaret ariyor umut olsun diye![]()
Moralini bozma bence herkes de aynı durum soz konusu olacak degilBendede kanama vs yok hayırlısı olsun inşallah ya
Bilemiyoruzki ilaclarmi yapiyo yoksa hamilelik belirtisi mi sizin ilk transfer pozitif miydi?İkinci transferim iki tane embriyo transfer yapıldı bugün 6. Günüm sağ kasıkda ara ara ağrım oluyor bazen bel ve kasiklarim da oluyor agri cok zor tutuyorum kendimi belirti aramaym dedikçe kendime belirti buluyorum aynı durumu yaşayan var mi agri olup pozitif olan 1. Denemem de bu kadar yoktu ağrım