- 3 Eylül 2020
- 864
- 426
- 103
- 36
Canım ilk testini merkezde mi verdin sen öyle anladım orada mı bekledim? Ben de sanırım son güne kadar bekleyip direk kan vereceğimyazdığım gibi 22 sinde doktorumdan öğrendim
Şükürler olsun ki pozitif![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ilk testini merkezde mi verdin sen öyle anladım orada mı bekledim? Ben de sanırım son güne kadar bekleyip direk kan vereceğimyazdığım gibi 22 sinde doktorumdan öğrendim
Canım ilk testini merkezde mi verdin sen öyle anladım orada mı bekledim? Ben de sanırım son güne kadar bekleyip direk kan vereceğiöyazdığım gibi 22 sinde doktorumdan öğrendim
kaçıncı gün test verdin bir de 12. Gün dedi bana hemşireleryazdığım gibi 22 sinde doktorumdan öğrendim
Sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallahyazdığım gibi 22 sinde doktorumdan öğrendim
Amiiin inşallahhSağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallahdarısı biz bekleyenlere
Ay böyle pozitif yazıları okuyunca ağzım kulaklarima kadar çıkıyor maşallah sağlıcakla da kucağına alırsın inşallah canım hepimiz deBizde dün gece duramadık gittik kan verdik ve Allah'ıma şükürler olsun pozitifrabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip eder ve isteyen herkese nasip olur
![]()
Amin inşallah herkese nasip olsunAy böyle pozitif yazıları okuyunca ağzım kulaklarima kadar çıkıyor maşallah sağlıcakla da kucağına alırsın inşallah canım hepimiz detek embriyo muydu senin
Kaçıncı gün yaptın testi canım sağlıcakla ilerlesin sürecin inşallahAmin inşallah herkese nasip olsunbenim iki embriyo oldu ikinci denememdi
Merhaba Embriyoların kaliteleri neydi, sonucunuz ne oldu? Transfer sonrası neler yasadinizEvet benim 2 tane 5. Gün embiryosu transfer edildi
Sonuç negatif oldu 5aa ve 5ab kalitesinde iki tane transfer oldum ama sonuç negatif oldu akabinde dış gebelik oluştu ama değer kendiliğinden düşmeye başladı çok şükürMerhaba Embriyoların kaliteleri neydi, sonucunuz ne oldu? Transfer sonrası neler yasadiniz
Ne kadar zor kadınların işleri Allah'ım kolaylastirsinSonuç negatif oldu 5aa ve 5ab kalitesinde iki tane transfer oldum ama sonuç negatif oldu akabinde dış gebelik oluştu ama değer kendiliğinden düşmeye başladı çok şükür