• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek transfer sürecim

Ben kahve içmedim ama hamur işi vs herşeyi yedim normal. Bence aşırı bir değişikliğe gerek yok aksine yeme içme konusunda çok bir değişiklik yapıp vücudu şaşırtmış olmak daha riskli gibi geliyor bana. Yeme düzenimi korudum sadece kahvaltılarıma avakado ekledim birde bi akşam nar suyu diğer akşam havuç suyu içtim sırayla 2 hafta boyunca.Tutunmayı arttırıyor diye biliyorum.
Evet bol sebze, bol su, kabız kalmamak ve protein alımı dediler o kadar. Nar suyunu bir yerde okumuştum önermiyorlardi ama bilmiyorum denemedim ben. Sizin sonuç nasıl oldu

Evet bol sebze, bol su, kabız kalmamak ve protein alımı dediler o kadar. Nar suyunu bir yerde okumuştum önermiyorlardi ama bilmiyorum denemedim ben. Sizin sonuç nasıl oldu
Benim ilk ikiz gebeliğimde de her gün nar suyu havuç suyu içtim tuttu. İkinci gelişmeyen gebeliğimde de içtim tuttu. Bu transferimde de içtim çok şükür tuttu. Belki ben işe yarıyor diye düşünüyorum bilmiyorum ama arkadaşımın hemşiresi önermişti onun tutmuştu bende her transferde denedim bende de işe yaradı. Bilemiyorum ama ben yaradığını düşünüyorum

Benim ilk ikiz gebeliğimde de her gün nar suyu havuç suyu içtim tuttu. İkinci gelişmeyen gebeliğimde de içtim tuttu. Bu transferimde de içtim çok şükür tuttu. Belki ben işe yarıyor diye düşünüyorum bilmiyorum ama arkadaşımın hemşiresi önermişti onun tutmuştu bende her transferde denedim bende de işe yaradı. Bilemiyorum ama ben yaradığını düşünüyorum
Nar suyunu kullanarak önerdiniz anladım. Çok güzel maşallah Allah sağlıkla sihhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲

Merhaba, bugün transfer sonrası 5. Günüm kan testi vermek istedim ve negatif sonuç 😔 5. Gün embriyosuydu, 19 Eylül'de transfer olmuştum. Bugün 5. Günüm transfer sonrası. Olmadı galiba bu sefer

Merhaba, bugün transfer sonrası 5. Günüm kan testi vermek istedim ve negatif sonuç 😔 5. Gün embriyosuydu, 19 Eylül'de transfer olmuştum. Bugün 5. Günüm transfer sonrası. Olmadı galiba bu sefer
5. gün için erken değil mi. En azından 8. günü bekleseydiniz🥺

Çok erken ama bekleyin ben 8. Günde kanda baktırmıştım dayanamayıp. Şuan da koyu kahve çamurumsu bir akıntıyla uğraşıyorum 5 gündür. Tuttu diye seviniyoruz sonra başka şeyler çıkıyor artık ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdım

Çok erken ama bekleyin ben 8. Günde kanda baktırmıştım dayanamayıp. Şuan da koyu kahve çamurumsu bir akıntıyla uğraşıyorum 5 gündür. Tuttu diye seviniyoruz sonra başka şeyler çıkıyor artık ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdım
Yerleşme kanaması olabilir mi acaba kahverengi ise inşallah öyledir 🤲 evet sanırım gününü bekleyeceğim erken oldu yine de 8. Günde 100 ler 200 ler duyunca 5. Günde 10 larda olur diye düşünmüştüm 😔

Yerleşme kanaması olabilir mi acaba kahverengi ise inşallah öyledir 🤲 evet sanırım gününü bekleyeceğim erken oldu yine de 8. Günde 100 ler 200 ler duyunca 5. Günde 10 larda olur diye düşünmüştüm 😔
Yerleşme kanaması bu kadar sürmez sanırım ama bilemedim çok stres yapmadan beklemeye çalışıyorum. Bide iznimde çok yok rapor çok aldım onu da almak istemiyorum artık mecburen işe de geliyorum. Doktorum d zaten bebek sağlıksızsa düşecekse buna ne iğneler fitiller ne de senin kalkmadan yatman engel olamaz git çalış kafan dağılsın dedi. Bu arada benim 8. Günde 50 çıkmıştı değerim. Kişiden kişiye değişir. Daha önce ikizlere hamileyken 10. Günde 100 12 günde 210 14. Günde 450 çıktı tek diye düşündük. Çünkü ikiz hamilelikler öğrendiklerinde 400-600 leri görüyorlardı ben 100 başladım 2ye katlayarak gittim normal sonra ultrasona bi girdik ikiz. Diyeceğim her hamilelik kendine özgü kafanda kurma bekle 10. Gün yap testini

Normalde regl tarihiniz ne zamandı? Yerleşme kanaması olabilir mi ama 5 gün diyorsunuz uzun sürmüş. Bilemedim🥺

Normalde regl tarihiniz ne zamandı? Yerleşme kanaması olabilir mi ama 5 gün diyorsunuz uzun sürmüş. Bilemedim🥺
11 ağustos du en son. Bilmiyorum hayırlısı olsun diyerek bekliyorum kaderimde evlat sahibi olmak var mı bilmiyorum hep kaybettim. Umarım bu defa benimle kalır bebeğim

11 ağustos du en son. Bilmiyorum hayırlısı olsun diyerek bekliyorum kaderimde evlat sahibi olmak var mı bilmiyorum hep kaybettim. Umarım bu defa benimle kalır bebeğim
Yani eylül ün de 11 inde falan olacaktınız kısmen o zaman. İnşallah başarılı sonuç alırsınız gerçekten çok sabır gerektiren süreçler. 🙏🏻

Back
X