- 20 Şubat 2022
- 4.755
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.917
- 83
- Konu Sahibi candanileri59
-
Ne kadar dediler acabaSevgili kaderdaşlarım Dondurulmuş embriyo transferi olanlar ne kadar odediniz acaba az once bahceciden dehset bi fiyat aldim dondurulmus embriyolarim var orda sizler ne kadar odediniz acaba
Ay Ocak ayında fiyatlar güncellendi ve 19 civarıydı yine mi artmışSevgili kaderdaşlarım Dondurulmuş embriyo transferi olanlar ne kadar odediniz acaba az once bahceciden dehset bi fiyat aldim dondurulmus embriyolarim var orda sizler ne kadar odediniz acaba
30 bine yakin bi fiyat dedilerNe kadar dediler acaba
Yaklasik 30 bin canimAy Ocak ayında fiyatlar güncellendi ve 19 civarıydı yine mi artmış
100 dolar verdim ben kalan embriyolara bir senelik dondurma ücreti 1900 TL gibi almışlardı o Zamanki kurla Şubat ayindaSevgili kaderdaşlarım Dondurulmuş embriyo transferi olanlar ne kadar odediniz acaba az once bahceciden dehset bi fiyat aldim dondurulmus embriyolarim var orda sizler ne kadar odediniz acaba
Devlet hastanesinde transfer yaptırılıyosa yaptırınSevgili kaderdaşlarım Dondurulmuş embriyo transferi olanlar ne kadar odediniz acaba az once bahceciden dehset bi fiyat aldim dondurulmus embriyolarim var orda sizler ne kadar odediniz acaba
Oha yaa Aralık ayında 13 bindi. Ocak zammıyla 19 oldu. Temmuzda da bu fayata mı gelmiş şaka gibiYaklasik 30 bin canim
Nisan ayinda 22 bin vermisdim dondurulmus transferimeOha yaa Aralık ayında 13 bindi. Ocak zammıyla 19 oldu. Temmuzda da bu fayata mı gelmiş şaka gibi
Dondurma ucreti bende gecen sene bu zamanlar 5 bin vermistim kim bilir şimdi ne oldu.100 dolar verdim ben kalan embriyolara bir senelik dondurma ücreti 1900 TL gibi almışlardı o Zamanki kurla Şubat ayinda
Tamamen gittiginiz merkezle alakali bence bu iş o yüzden olabilirDondurma ucreti bende gecen sene bu zamanlar 5 bin vermistim kim bilir şimdi ne oldu.
Ben Mart'ta 8300 verdim ama şimdi 15 olmuştur demek kiDondurma ucreti bende gecen sene bu zamanlar 5 bin vermistim kim bilir şimdi ne oldu.
Kasim ayindaki transferimi bende o kadar vermiştim sonra nisanda transfer oldum tekrar zam gelmisti 22 bin olmustuBen Mart'ta 8300 verdim ama şimdi 15 olmuştur demek ki
Ama arastirdigim kadariyla cogu ozel merkez bu sekilde yaaTamamen gittiginiz merkezle alakali bence bu iş o yüzden olabilir
Sadece transfer ücreti mi 30 bin yoksa hepsi mi?Kasim ayindaki transferimi bende o kadar vermiştim sonra nisanda transfer oldum tekrar zam gelmisti 22 bin olmustusimdide yaklasik 30 bin dediler fiyati duyunca şok gecirdim
Transfer ucreti 26 bin lira bu surecteki muaynem 1 kere oluyor 3 bin lira dedi yaklasik 30 bin dedi bu kadar. Bence 26 bin cok ciddi bi para ama bi telefon bile o fiyatta diyecek bisey bulamiyorum kiSadece transfer ücreti mi 30 bin yoksa hepsi mi?
Ben nisan ayında toplam 18 bin tl tutmuştu. Sadece transfer için çok pahalı geldi gözümeTransfer ucreti 26 bin lira bu surecteki muaynem 1 kere oluyor 3 bin lira dedi yaklasik 30 bin dedi bu kadar. Bence 26 bin cok ciddi bi para ama bi telefon bile o fiyatta diyecek bisey bulamiyorum ki
Benim de bahçecide embriyomSevgili kaderdaşlarım Dondurulmuş embriyo transferi olanlar ne kadar odediniz acaba az once bahceciden dehset bi fiyat aldim dondurulmus embriyolarim var orda sizler ne kadar ödediniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?