Tup bebek transfer ucreti

candanileri59

Ɓir musallalık saltanatım bu benim...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2022
4.755
En iyi cevaplar
1
2.917
83
Sevgili kaderdaşlarım Dondurulmuş embriyo transferi olanlar ne kadar odediniz acaba az once bahceciden dehset bi fiyat aldim dondurulmus embriyolarim var orda sizler ne kadar odediniz acaba

Sevgili kaderdaşlarım Dondurulmuş embriyo transferi olanlar ne kadar odediniz acaba az once bahceciden dehset bi fiyat aldim dondurulmus embriyolarim var orda sizler ne kadar odediniz acaba
100 dolar verdim ben kalan embriyolara bir senelik dondurma ücreti 1900 TL gibi almışlardı o Zamanki kurla Şubat ayinda

Kasim ayindaki transferimi bende o kadar vermiştim sonra nisanda transfer oldum tekrar zam gelmisti 22 bin olmustu simdide yaklasik 30 bin dediler fiyati duyunca şok gecirdim
Sadece transfer ücreti mi 30 bin yoksa hepsi mi?

Sadece transfer ücreti mi 30 bin yoksa hepsi mi?
Transfer ucreti 26 bin lira bu surecteki muaynem 1 kere oluyor 3 bin lira dedi yaklasik 30 bin dedi bu kadar. Bence 26 bin cok ciddi bi para ama bi telefon bile o fiyatta diyecek bisey bulamiyorum ki

Transfer ucreti 26 bin lira bu surecteki muaynem 1 kere oluyor 3 bin lira dedi yaklasik 30 bin dedi bu kadar. Bence 26 bin cok ciddi bi para ama bi telefon bile o fiyatta diyecek bisey bulamiyorum ki
Ben nisan ayında toplam 18 bin tl tutmuştu. Sadece transfer için çok pahalı geldi gözüme

Sevgili kaderdaşlarım Dondurulmuş embriyo transferi olanlar ne kadar odediniz acaba az once bahceciden dehset bi fiyat aldim dondurulmus embriyolarim var orda sizler ne kadar ödediniz acaba
Benim de bahçecide embriyom
Henüz konuşmadım transfer ücretini
30 bine çok şaşırdım bu ne böyle Allah aşkına
Aslında çok pişmanım bu merkeze gittiğim için ama başka bir seçenek de bilmiyorum ki
Nereye gitsek ne yapsak artık ne yapacağımı bilmiyorum

Ben Kocaeli de 14 bine dondurulmuş transfer oldum daha yeni. 30 bin çokmuş dondurulmuş için ki dondurma ücreti içinde değil sadece transfer diyorsunuz bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…