- 15 Ekim 2019
- 54
- 31
- 38
- 40
- Konu Sahibi Diamond life
-
Hiç belirti aramayın çünkü herkesinki farklı oluyor en güzeli zamanında kan testi vermek. Regl sancısı hissetmiştim ben çok korkmuştum ama pozitif aldım canınızı hiç sıkmayın o yüzden belirtilere. Umarım pozitif olur sonucunuz.Canım.kadinlar tedavim olumlu sonuçlanınca kendime söz verdim sizlere yasadiklarimi en çok aradıklarımi vucudumdaki belirtileri yazacagima
Kaliteleri neydi kalitede inanın önemli bana ilk 2 sinde 5.gun embriyosu kalite önemli deil dediler sonuçta 5.gune gelmiş ama öyle deil bide kefir icin bol bol benim eşimde de varikosel çıkmıştı 1.negatif denemeden sonra ogrendik ve ciddi son asamadaymis düşünün prof adi altında ünlülerin tup bebek doktoruydu ama eşimin 3 yıl önceki sperm testiyle eşime sorun yok sizde dedi ki 6 ay da bir sperm testi yapilmaliymis umarım hakkınizda hayırlısı olsun ben yaşadım bunları sizleri iyi anlıyorumBiz de tüp bebek denedik ilkinde 5yumrta toplandı.(38yaş) 5.güne giden 3ü oldu üçüncüsü iyi değildi dondurmaya devam etmediler.İki tane yerleştirdiler ama tahlil sonucu sonuç sıfırTutmadı, ürologa gittik eşimde şeker var ve sperm DNA sında hasara yol açmış bu durum İlaç kullandı üç dört ay ,sonra bir iki ay daha kullandı şu an bir kez daha denedik 5.gün embriyosu iki gün oldu daha bakalım sonuç ne olacak .Dr bize aşılama tutmaz ancak tüp bebek olur dedi.Sabır işi bu süreç
Bir arkadaşımda böyle güzel embriyolar elde etti mikrocipleAyrıca ikinci denemede mikroçip yöntemi kullandık DNA olarak sağlam sperm geçebiliyor böylece çipten
Teşekkür ederim kefir neden??Kaliteleri neydi kalitede inanın önemli bana ilk 2 sinde 5.gun embriyosu kalite önemli deil dediler sonuçta 5.gune gelmiş ama öyle deil bide kefir icin bol bol benim eşimde de varikosel çıkmıştı 1.negatif denemeden sonra ogrendik ve ciddi son asamadaymis düşünün prof adi altında ünlülerin tup bebek doktoruydu ama eşimin 3 yıl önceki sperm testiyle eşime sorun yok sizde dedi ki 6 ay da bir sperm testi yapilmaliymis umarım hakkınizda hayırlısı olsun ben yaşadım bunları sizleri iyi anlıyorum
Kefir embriyonun rahimi yabancilamamasini sagliyormus bağışıklıgi çok güçlü olanlarda embriyo yabancı algılaniyo ve vücut kabul etmiyo kefir iyi bakterileri arttiriyo ve tutunmayı sağliyo denedim faydasını gördüm yakın arkadaşımda 3 negatif tüp bebek üzerine doğal hamile kaldı kefir çok tükettiği ayTeşekkür ederim kefir neden??
Birincisinde biri iyi kalite diğeri orta kaliteydi bunda da aynısıTeşekkür ederim kefir neden??
Teşekkür ederim kefir neden??
Bugün aldım içtim kefir çok teşekkür ederim bilmiyordumKefir embriyonun rahimi yabancilamamasini sagliyormus bağışıklıgi çok güçlü olanlarda embriyo yabancı algılaniyo ve vücut kabul etmiyo kefir iyi bakterileri arttiriyo ve tutunmayı sağliyo denedim faydasını gördüm yakın arkadaşımda 3 negatif tüp bebek üzerine doğal hamile kaldı kefir çok tükettiği ay
Canım hergün bir bardak kefir mi içtinKefir embriyonun rahimi yabancilamamasini sagliyormus bağışıklıgi çok güçlü olanlarda embriyo yabancı algılaniyo ve vücut kabul etmiyo kefir iyi bakterileri arttiriyo ve tutunmayı sağliyo denedim faydasını gördüm yakın arkadaşımda 3 negatif tüp bebek üzerine doğal hamile kaldı kefir çok tükettiği ay
Evet kendim yaptım migrostan sevdanem markası var 1 lt sise sute mayalaniyo çok basit ve lezzetliCanım hergün bir bardak kefir mi içtin
Inşallah sifa olurBirincisinde biri iyi kalite diğeri orta kaliteydi bunda da aynısı
Bugün aldım içtim kefir çok teşekkür ederim bilmiyordum
Sağol canım başlıcam bende ikinci transver için daha iki ay beklicem ama başlarım şimdidenEvet kendim yaptım migrostan sevdanem markası var 1 lt sise sute mayalaniyo çok basit ve lezzetli
Canım hangi hastanede tüp bebek tedavisi yaptırdınEvet kendim yaptım migrostan sevdanem markası var 1 lt sise sute mayalaniyo çok basit ve lezzetli
TeşekkürlerInşallah sifa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?