- 22 Nisan 2019
- 63
- 42
- 18
- 26
- Konu Sahibi Yagmur taneleri
Arkadaslar yeni tüp bebek yaptırdım ama çok heycanla bekliyorum sizler 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim size bagıslasın insallah benimkide pozitf olurHayırlısı olsun inşallah umarım güzel sonuçlar alırsınız bende 8 Temmuz’da transfer işlemi gördüm çok şükür pozitif çıktı yarın tekrar kontrole gideceğim. Değerlerine bakmak için
Rabbim size bagıslasın insallah benimkide pozitf olur
[/QUOTE
Hep güzel haberler alın inşallahHayırlısı olsun inşallah umarım güzel sonuçlar alırsınız bende 8 Temmuz’da transfer işlemi gördüm çok şükür pozitif çıktı yarın tekrar kontrole gideceğim. Değerlerine bakmak için
Gayet olumlu 5 üstü pozitif zaten hayırlı olsun iki gün sonra aynı yerde yine ver katlanmasına bak canımKızlar sonucum 22,42 çıktı nedir acaba ? Olumlu mu olumsuz mu ?
Merhaba bayağı bir zaman olmuş hayırlı olsun tutmuş herhangi bir belirtisi var mıydı ben de yeni transfer oldum ama bir belirti yokHayırlısı olsun inşallah umarım güzel sonuçlar alırsınız bende 8 Temmuz’da transfer işlemi gördüm çok şükür pozitif çıktı yarın tekrar kontrole gideceğim. Değerlerine bakmak için
Hayırlısı olsun inşallah umarım güzel sonuçlar alırsınız bende 8 Temmuz’da transfer işlemi gördüm çok şükür pozitif çıktı yarın tekrar kontrole gideceğim. Değerlerine bakmak için
Slm nasıl gidiyor sonuçBende transfer oldum bikaç gün önce.
Çok umutlu değilim
Allah hayırlısını nasip etsin
Çok yıprandım
MerhabaSlm nasıl gidiyor sonuç
Allah gönlüne göre versin kardeşimHayırlısı olsun inşallah umarım güzel sonuçlar alırsınız bende 8 Temmuz’da transfer işlemi gördüm çok şükür pozitif çıktı yarın tekrar kontrole gideceğim. Değerlerine bakmak için