Tüp bebek transfer

Hellooniss

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2023
46
14
8
33
Merhabalar yarın transferim var ve çok heyecanlıyım ilk tüp bebek deneyeceğim.. Neler yaptınız gerçekten uzun süre yatmak falan mantıklı mı ?

Canım ilkinde hiç yatmadım yani tabi dinlendim tuttu 2. De yattım full tutmadı 😀 tamamen bünyene bağlı bişey anlık şeyler bunlar. Yok havuç suyu vs hepsi biraz iç rahatlatma şeyleri. Kafan rahat olsun kendini yoracak herşeyden kaçın Allahın izniylr olumlu sonuç alacaksındır

Canım ilkinde hiç yatmadım yani tabi dinlendim tuttu 2. De yattım full tutmadı 😀 tamamen bünyene bağlı bişey anlık şeyler bunlar. Yok havuç suyu vs hepsi biraz iç rahatlatma şeyleri. Kafan rahat olsun kendini yoracak herşeyden kaçın Allahın izniylr olumlu sonuç alacaksındır
Ben de öyle düşünüyorum herseyy kafa rahatlığıyla alakalı ama çevre baskısı yok yat şunu ye bunu iç 🙈 teşekkür ederim 💖💖

Ben de öyle düşünüyorum herseyy kafa rahatlığıyla alakalı ama çevre baskısı yok yat şunu ye bunu iç 🙈 teşekkür ederim 💖💖
Kesinlikle canım ilkinde bilmiyorum ama çok rahattım tutacak vs diyordum ama bunda 5,6 ve 7. Gün test yaptım hep negatif çıktı şimdi kanı bekliyorum kan günümde ne çıkacak bakalım. Birde tavsiye bacım sakın erken test yapma 10. Gün 11.gün iyi çok erken yapma modun düşüyor

Kesinlikle canım ilkinde bilmiyorum ama çok rahattım tutacak vs diyordum ama bunda 5,6 ve 7. Gün test yaptım hep negatif çıktı şimdi kanı bekliyorum kan günümde ne çıkacak bakalım. Birde tavsiye bacım sakın erken test yapma 10. Gün 11.gün iyi çok erken yapma modun düşüyor
Yaaa evett yapmamak en doğrusu ama sabırsızlanır insan öyle iyi anlıyorum ki umarım Allah nasip eder önceden hiç anlamazdım tüp bebek tedavisi yapan insanları meğer ne zorlu bir süreçten geçmişler..
Yarına hazırlıyorum kendimi üstelik hormon iğnesi ilaçları iştahımı da açtı

Yaaa evett yapmamak en doğrusu ama sabırsızlanır insan öyle iyi anlıyorum ki umarım Allah nasip eder önceden hiç anlamazdım tüp bebek tedavisi yapan insanları meğer ne zorlu bir süreçten geçmişler..
Yarına hazırlıyorum kendimi üstelik hormon iğnesi ilaçları iştahımı da açtı
Kilo alınırda verilirde evlat için değer ye boşver ☺️

Merhabalar yarın transferim var ve çok heyecanlıyım ilk tüp bebek deneyeceğim.. Neler yaptınız gerçekten uzun süre yatmak falan mantıklı mı ?
Transferden sonra hemen kalktım lavaboya gittim sonra eve geldim mutfağa girdim kek falan yaptım hiç yatmadım yani sonra da dayanamayım 4. Gün erken gebelik testi yaptım ve pozitifi gördüm ama siz bana bakmayın gününüzü bekleyin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 😊🙏🏻

Ben cuma günü transfer oldum henüz bı günlük kendini yorma rahat ol yatma ama çok da ortada dolanma biraz kendine dikkat et yeter derim ☺️ bende çok heyecanlıyım transfer işlemi yapılırken ağladım o kadar sevinç ve heyecan vardı dua et artık bundan sonra ki sürec biraz bizimle alakalı ama rabbim sağlıkla eli ayağı düzgün hayırlısını versin inşallah

Kızlar salı günü Allah ın izniyle transferim olacak. Bugün laboratuvarda embriyoların 3. Günüydü. 12 yumurtam toplandı, 10 tanesi işleme alındı 1. Günde 9 tane, 2. Günde yani dün 6 tane kaldı. Bugün hala 6 tanesi devam ediyormuş ama biri durmak üzere salı günü transfere gelin dediler. 5 tanesinin kalitesi iyi denildi. Sizce 5. Güne gider mi embriyolar? 🤲🏻❤️ Aynı durumu yaşayan var mı? Bir de yarın aranmayacaksınız dediler neden aramıyorlar bilen var mı sormayı unuttum 🙏🏻🙏🏻💞💞🌸🌸🌸🌸🌸

Kızlar merhabaa transferimi ertelediler çnkii kan değerlerim verdikleri hormon fitil ve iğnelerden üst sınıra çıkmış ve dondurmak zorunda kaldık üzülmedim aslında o kadar çok iğne iğne mahvetti beni pskolojimi bozmuştu

Kızlar merhabaa transferimi ertelediler çnkii kan değerlerim verdikleri hormon fitil ve iğnelerden üst sınıra çıkmış ve dondurmak zorunda kaldık üzülmedim aslında o kadar çok iğne iğne mahvetti beni pskolojimi bozmuştu
Herşeyin vardır bir hayırlısı, bana da taze transfer yapmadilar diye çok üzülmüştüm, 2 ay sonra transfer yaptılar. Şuan yanımda uyuyor kara çiçekim 🌸
Insallah olumlu sonuçlanır ve sağlıkla kavuşursunuz bebeginize 🙏 sevgiler 🌸

Back
X