- 28 Aralık 2023
- 46
- 14
- 8
- 33
- Konu Sahibi Hellooniss
Merhabalar yarın transferim var ve çok heyecanlıyım ilk tüp bebek deneyeceğim.. Neler yaptınız gerçekten uzun süre yatmak falan mantıklı mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de öyle düşünüyorum herseyy kafa rahatlığıyla alakalı ama çevre baskısı yok yat şunu ye bunu içCanım ilkinde hiç yatmadım yani tabi dinlendim tuttu 2. De yattım full tutmadıtamamen bünyene bağlı bişey anlık şeyler bunlar. Yok havuç suyu vs hepsi biraz iç rahatlatma şeyleri. Kafan rahat olsun kendini yoracak herşeyden kaçın Allahın izniylr olumlu sonuç alacaksındır
Kesinlikle canım ilkinde bilmiyorum ama çok rahattım tutacak vs diyordum ama bunda 5,6 ve 7. Gün test yaptım hep negatif çıktı şimdi kanı bekliyorum kan günümde ne çıkacak bakalım. Birde tavsiye bacım sakın erken test yapma 10. Gün 11.gün iyi çok erken yapma modun düşüyorBen de öyle düşünüyorum herseyy kafa rahatlığıyla alakalı ama çevre baskısı yok yat şunu ye bunu içteşekkür ederim
![]()
Yaaa evett yapmamak en doğrusu ama sabırsızlanır insan öyle iyi anlıyorum ki umarım Allah nasip eder önceden hiç anlamazdım tüp bebek tedavisi yapan insanları meğer ne zorlu bir süreçten geçmişler..Kesinlikle canım ilkinde bilmiyorum ama çok rahattım tutacak vs diyordum ama bunda 5,6 ve 7. Gün test yaptım hep negatif çıktı şimdi kanı bekliyorum kan günümde ne çıkacak bakalım. Birde tavsiye bacım sakın erken test yapma 10. Gün 11.gün iyi çok erken yapma modun düşüyor
Kilo alınırda verilirde evlat için değer ye boşverYaaa evett yapmamak en doğrusu ama sabırsızlanır insan öyle iyi anlıyorum ki umarım Allah nasip eder önceden hiç anlamazdım tüp bebek tedavisi yapan insanları meğer ne zorlu bir süreçten geçmişler..
Yarına hazırlıyorum kendimi üstelik hormon iğnesi ilaçları iştahımı da açtı
Transferden sonra hemen kalktım lavaboya gittim sonra eve geldim mutfağa girdim kek falan yaptım hiç yatmadım yani sonra da dayanamayım 4. Gün erken gebelik testi yaptım ve pozitifi gördüm ama siz bana bakmayın gününüzü bekleyin hakkınızda hayırlısı olsun inşallahMerhabalar yarın transferim var ve çok heyecanlıyım ilk tüp bebek deneyeceğim.. Neler yaptınız gerçekten uzun süre yatmak falan mantıklı mı ?
Ben cuma günü transfer oldum henüz bı günlük kendini yorma rahat ol yatma ama çok da ortada dolanma biraz kendine dikkat et yeter derimMerhabalar yarın transferim var ve çok heyecanlıyım ilk tüp bebek deneyeceğim.. Neler yaptınız gerçekten uzun süre yatmak falan mantıklı mı ?
Yumurtlama toplama işlemi yapılırken zaten anestezi veriyolar biraz ağrılı bir süreç ama transfer dakikalar içinde olup bitiyo hiçbirşey hissetmiyosunBende Ocak ayında başlayacağım tedaviye...açıkçası muayene olurken bunaliyorum.kasiliyorim. transferde aneztesi almak doğrumu...
Herşeyin vardır bir hayırlısı, bana da taze transfer yapmadilar diye çok üzülmüştüm, 2 ay sonra transfer yaptılar. Şuan yanımda uyuyor kara çiçekimKızlar merhabaa transferimi ertelediler çnkii kan değerlerim verdikleri hormon fitil ve iğnelerden üst sınıra çıkmış ve dondurmak zorunda kaldık üzülmedim aslında o kadar çok iğne iğne mahvetti beni pskolojimi bozmuştu
Yaaa çokk tatlısınız maşallahHerşeyin vardır bir hayırlısı, bana da taze transfer yapmadilar diye çok üzülmüştüm, 2 ay sonra transfer yaptılar. Şuan yanımda uyuyor kara çiçekim
Insallah olumlu sonuçlanır ve sağlıkla kavuşursunuz bebeginizesevgiler
![]()
Allah isteyen herkese nasip etsin, o sizin tatlılığınız, teşekkür ederizYaaa çokk tatlısınız maşallah![]()
Hayırlısı olsun canımMerhaba benim salı günü transferim var sakinmakalmayamçalışıyorum
Dondurmak için ekstra para istiyorlar mıKızlar merhabaa transferimi ertelediler çnkii kan değerlerim verdikleri hormon fitil ve iğnelerden üst sınıra çıkmış ve dondurmak zorunda kaldık üzülmedim aslında o kadar çok iğne iğne mahvetti beni pskolojimi bozmuştu
Benimde ptesi günü transferim varMerhaba benim salı günü transferim var sakinmakalmayamçalışıyorum
Evettt dondurma ücretli transfer gününden sonra ödeme alıyorlar sizler hangi hastanede tedavidesiniz kızlarDondurmak için ekstra para istiyorlar mı