- 17 Mayıs 2025
- 51
- 15
- 3
- 30
- Konu Sahibi Seddddossss
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar transfer günüm dahil 8.gün 5. Beta 4 çıktı lütfen bir bakın![]()
Çok erken daha kendinizi strese sokmayın biliyorum demesi kolay ama henüz daha 7. gününüz, transfer günü sayılmıyor, ve birçok kişide 9.10. günde pozitif çıkıyor. O yüzden umutla bekleyin bence :) inşallah vardırKızlar transfer günüm dahil 8.gün 5. Beta 4 çıktı lütfen bir bakın![]()
Evet öyle de dayamadımBence kan test gününü bekle en doğru sonucu o zaman alacaksın inşallah![]()
İnş Allah razı olsunÇok erken daha kendinizi strese sokmayın biliyorum demesi kolay ama henüz daha 7. gününüz, transfer günü sayılmıyor, ve birçok kişide 9.10. günde pozitif çıkıyor. O yüzden umutla bekleyin bence :) inşallah vardır
Evet öyle de dayamadım![]()
Ayyy aminnn çok teşekkür ederim burda yazan çok var 5.gün 30 7. Gün 60 gördüm diye betayı aslımda yüzden yaptımVarsa da daha yeni kana idrara geçmiştir az daha sabır herşey gönlünce olsun inşallah![]()
Öncelikle inşallah tamamına erer diyeyim. Benimde bugün transfer gününü sayarsak 8. Günüm. Cumartesi günü kan testi yaptırmamı istedi doktorum sabırla ve dua ile bekliyorum ama kendimi de çok umutlandırmak istemiyorum olumsuz çıkarsa daha kötü olurum diye. Ben de ara ara kasık ağrısı, böyle belimden inceden birşey kopuyor gbi oluyor. Vajinamda da böyle bir farklılık hissediyorum adet olmadan 1-2 önce hissettiğim şeyleri . İşte böyle ateş basması ani sinir felan da oluyor. Sizde de oluyor mu? Tutmadı mı acaba adet mi olacağım diye düşünmekten kendimi alamıyorum sonra nasip artık diyerek avutmaya çalışıyorumKızlar transfer günüm dahil 8.gün 5. Beta 4 çıktı lütfen bir bakın![]()
inşallah hayırlısıyla sağlıkla güzel evlatlarınız olurAyyy aminnn çok teşekkür ederim burda yazan çok var 5.gün 30 7. Gün 60 gördüm diye betayı aslımda yüzden yaptım
İnanın şuan göğüs ağrısı bel ağrısı ara ara dışında bir farklılık yok bunlarda regli olmadan hep oluyordu bende acele ile beta baktırdım 4. Gün 4 çıktı şimdi erken gebelik testinde silik çıkıyor anlamadım gerçekten umarım sıkı sıkı tutunurlarÖncelikle inşallah tamamına erer diyeyim. Benimde bugün transfer gününü sayarsak 8. Günüm. Cumartesi günü kan testi yaptırmamı istedi doktorum sabırla ve dua ile bekliyorum ama kendimi de çok umutlandırmak istemiyorum olumsuz çıkarsa daha kötü olurum diye. Ben de ara ara kasık ağrısı, böyle belimden inceden birşey kopuyor gbi oluyor. Vajinamda da böyle bir farklılık hissediyorum adet olmadan 1-2 önce hissettiğim şeyleri . İşte böyle ateş basması ani sinir felan da oluyor. Sizde de oluyor mu? Tutmadı mı acaba adet mi olacağım diye düşünmekten kendimi alamıyorum sonra nasip artık diyerek avutmaya çalışıyorumYa da tutunmadan sonra bunlarda olur mu bilen birileri yorumlayabilir mi ?
Allah ım inşallah inşallahRabbim inşallah hayırlı haberler almanızı nasip eder daha çok erken kan sonucunu bekleyin bende sizin gibi aceleci davranıp test yaptım tek çizgi görüntü biraz moralim bozuldu ama kan tahlilinde pozitif gördük şükür şimdi kucağımda ve bende transferden sonra hiç bir belirti olmadı herkesin yapısı farklı başkalarına bakıp kendi üzerinizden yorum yapmayın gününüzü bekleyin inşallah hayırlı haberler alırsınız
Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah ımİnanın şuan göğüs ağrısı bel ağrısı ara ara dışında bir farklılık yok bunlarda regli olmadan hep oluyordu bende acele ile beta baktırdım 4. Gün 4 çıktı şimdi erken gebelik testinde silik çıkıyor anlamadım gerçekten umarım sıkı sıkı tutunurlar![]()
Aminnn ben bekleyen herkeseSağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah ım