Tüp bebek transfer

9. Gün canım doktor normal dedi yarın 30 olması gerekiyor dedi
Canım kendini asla strese sokma ben 6 gün verdim 2.08 çıktı 8 gün 3,9 çıktı 11 gün 23.26 çıktı 13 gün 62.79 çıktı 15 gün 119.74 çıktı bugün de 17 gün bidaha vercem önemli olan 2 kat artması strese sokma asla kendini belli moral olur diye yazmak istedim😍😍

Canım kendini asla strese sokma ben 6 gün verdim 2.08 çıktı 8 gün 3,9 çıktı 11 gün 23.26 çıktı 13 gün 62.79 çıktı 15 gün 119.74 çıktı bugün de 17 gün bidaha vercem önemli olan 2 kat artması strese sokma asla kendini belli moral olur diye yazmak istedim😍😍
Ayyy canımmm hayırlı olsuunn evet doktorum da öyle söylediii 10. Gün 24-28 çıkması lazım 11. Günde 60 çıkması lazım falan dedi şuan normal dedi 😍😍😍😍 içimde hiç kötü bi his yooookk

Ayyy canımmm hayırlı olsuunn evet doktorum da öyle söylediii 10. Gün 24-28 çıkması lazım 11. Günde 60 çıkması lazım falan dedi şuan normal dedi 😍😍😍😍 içimde hiç kötü bi his yooookk
Gördün mü canım bak arkadaşında değerleri yükselmiş😘 Seninde yükselecek inanıyorum. Sakın üzülme olumlu düşünüyoruz olumlu sonuçlar alıyoruz 😘❤️🙏🏻

Canım seninde hayırlısı olsun 🙏🏻 Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallahhh ❤️🧿🧿

Merhaba 7 haziran 5. Gün embriyosu 5aa ve 3 ab kalitede embriyolar transfer edildi. 7 haziran transfer olan varmııı kızlaaarrr birlikte mutluluğumuzu paylaşalım
Merhaba şimdiden hayırlı olsun güzel sonuçlar al. Bende temmuz ayında transfer okacağım. Sen mi istedin çift embriyo transferini doktorun mu önerdi birde yaşın kaç acaba 🌺

Transfer sonrası nelere dikkat edilmeli transfer olanlar cevaplasın lütfen
Selam canmm ben ilk üç gün çok dikkt ettim transferin ertesi gün yol gittik 7 8 saatilik yok ara ara durduk ve yürüdüm.. eve geldiğimde doğru düzgün ev işi hiç yapmadım ıstıraat ettim ama komplede hareketsiz kalmadım evin içinde yürüyüş yaptım akşamları mevsimde hangi meyve varsa onları yedim çiğ kabak çekirdeği mutlaka hergün bir iki avuç yedim mutlaka her sabah yumurta ve avokado tükettim 3 gğnden sonra işe gittim ama dikkatli oldum ağır bişey kaldırma indirme uzanma dikkat ettim canım. Bol bol su içtimm mutlaka.

Back
X