- 8 Mart 2023
- 810
- 153
- 33
- 35
- Konu Sahibi Papatyam__321
-
Benim de 17 haziran test günüm bugün aşırı duygusalım durup durup ağlıyorumİnşallah saglıkla tutunurlar ya benimde 18 hazıran dua edelim
Bende öyle siz ne zaman transfer oldunuz kaçımcı gün embiryosuBenim de 17 haziran test günüm bugün aşırı duygusalım durup durup ağlıyorum
Ben 5 haziranda transfer oldum 3. gün embriyosu. Ağrım sızım da var ama iğnelerden de olabilir. Çok umutluydum ama bugün baya ağlama krizine falan girdimBende öyle siz ne zaman transfer oldunuz kaçımcı gün embiryosu
İlaçlardan kaynaklı olabilir duygu degişimleri bende öyleyim inşallah tutar yaBen 5 haziranda transfer oldum 3. gün embriyosu. Ağrım sızım da var ama iğnelerden de olabilir. Çok umutluydum ama bugün baya ağlama krizine falan girdim
Valla inşallah kuzum çok yorulduk karşılığını alalımİlaçlardan kaynaklı olabilir duygu degişimleri bende öyleyim inşallah tutar ya
İnşallah ya evet 8 veya 9 yapabilirim veya biraz erken kan veririmValla inşallah kuzum çok yorulduk karşılığını alalım
İdrar testi yapmayı düşünüyor musun?
Siz yapar mısınız test genelde idrar testleri yanıltıcı oluyor pek yapmak istemiyorum biraz erken veririm kan testiniValla inşallah kuzum çok yorulduk karşılığını alalım
İdrar testi yapmayı düşünüyor musun?
Ya beni idrar testi çok korkutuyo aslında ama yapıcam gibi.Siz yapar mısınız test genelde idrar testleri yanıltıcı oluyor pek yapmak istemiyorum biraz erken veririm kan testini
İdrar testleri gebelik olsa da pozitif gösteriyor olmasada en azından bende öyle oldu kan en iyisi bugün kaçıncı gününüzYa beni idrar testi çok korkutuyo aslında ama yapıcam gibi.
Bugün 6. günüm daha çok erkenİdrar testleri gebelik olsa da pozitif gösteriyor olmasada en azından bende öyle oldu kan en iyisi bugün kaçıncı gününüz
Evet erken 3. Gün embiryosunda en erken 10. Gün test verilmeli normalde 12.günBugün 6. günüm daha çok erken
Sizin 5 miydi? Belirtiniz var mı?Evet erken 3. Gün embiryosunda en erken 10. Gün test verilmeli normalde 12.gün
Benim 5 tane embiryom oluştu 1 tanesi aralıkta transfer yapıldı 5. Gün embiryosunda kalitesi 4 Ba şeklindeydi tutmadı biraz yükseldi değerim geriye düştü 3.5 e kadar yükselmişti şimdi tekrar transfer oldum 2 tane 3. Gün 2 tane de 5. Gün embiryom kalmıstı doktorum 3. Günleri çözdürüp 5. Güne gidecek mi diye gözlem yapalım dedi blostokist 5. Gün embiryosu oluşmuş tek transfer yapıldıSizin 5 miydi? Belirtiniz var mı?
Herhangi bi belirti hissediyor musunuzBenim 5 tane embiryom oluştu 1 tanesi aralıkta transfer yapıldı 5. Gün embiryosunda kalitesi 4 Ba şeklindeydi tutmadı biraz yükseldi değerim geriye düştü 3.5 e kadar yükselmişti şimdi tekrar transfer oldum 2 tane 3. Gün 2 tane de 5. Gün embiryom kalmıstı doktorum 3. Günleri çözdürüp 5. Güne gidecek mi diye gözlem yapalım dedi blostokist 5. Gün embiryosu oluşmuş tek transfer yapıldı
Transferim zor oldu bayagı bir çaba sarf etti Dr farklı bir Dr ysptı transfer yapılacak yere kadar ulasamadı karnımdan baskı uygulandı felan neyse eve geldim hiç birşey yoktu takı bu güne kadar sabahtan beri belim bacaklarım ve kasıklarım agrıyor transfer günü bile agrım vsrdı benim sürekli kasıklarım agrır belirti olarak sayamıyorum biraz baharatlı yiyecekler yemiştim o yüzden de mide yanmam var onun dışımda birşey yok ve benim ilk transferimfe de 3. Gün başlamıstı agrılarım sizin belirtiniz var mı?Herhangi bi belirti hissediyor musunuz
Benim de ağrılarım var kasık bel ve bacakta ama iğnelerden de olur diye hiç belirti olarak göremedim canımTransferim zor oldu bayagı bir çaba sarf etti Dr farklı bir Dr ysptı transfer yapılacak yere kadar ulasamadı karnımdan baskı uygulandı felan neyse eve geldim hiç birşey yoktu takı bu güne kadar sabahtan beri belim bacaklarım ve kasıklarım agrıyor transfer günü bile agrım vsrdı benim sürekli kasıklarım agrır belirti olarak sayamıyorum biraz baharatlı yiyecekler yemiştim o yüzden de mide yanmam var onun dışımda birşey yok ve benim ilk transferimfe de 3. Gün başlamıstı agrılarım sizin belirtiniz var mı?
Bende öyle iğneler ilaçlar çok agır o yüzden agrı olabilirBenim de ağrılarım var kasık bel ve bacakta ama iğnelerden de olur diye hiç belirti olarak göremedim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?