• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Transfer

annelikyolundaben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2025
7
1
1
Merhaba, 20 Eylül de 3. Gün embriyosu taze transferim oldu. Bugün 7.günüm. Kasıklarımda ve göğüslerimde hassasiyet var. Ve hafif hafif guruldamam oluyor. Daha öncelerde regl olacağım zamanda guruldama oluyordu. Sizce ne zaman idrardan test yapmalıyım? Sonuç negatif olur diye korkuyorum.

Merhaba, 20 Eylül de 3. Gün embriyosu taze transferim oldu. Bugün 7.günüm. Kasıklarımda ve göğüslerimde hassasiyet var. Ve hafif hafif guruldamam oluyor. Daha öncelerde regl olacağım zamanda guruldama oluyordu. Sizce ne zaman idrardan test yapmalıyım? Sonuç negatif olur diye korkuyorum.
Yapsan cikar arkadsmn 4 günde belli etmişti kendinin benimde bugün 4 cü günde ama bekliyrm bakalm benimde dogal siklus igne yok bende aceba adet olurmuyum ki birdn diyrm

merhaba ben dayanamayıp 11. gün yapmıştım çok silik çıkmıştı. Kan testine kadar beklemek istiyordum aslında. Ama transfer sonrası yarım doz ovitrelle vurulduğum için emin olamadım. 13. Gün de tekrar test yaptım ve çizgi koyulaştı. Ama yine de içimde bir korku vardı. Bugün kan testimde pozitifi gördüm. Şuan test için çok erken. 3. gün embriyosu ancak tutunuyor🥹

Back
X