tüp bebek transferden sonra 7. gün kanamam başladı

transfer sonrası kanaması gelenler

• Ankete Katılan
    2
  • Anket Kapalı .

Deniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
25
2
86
Manisa
7. gün adet görür gibi kanamam başladı çok fazla değil ama çok korkuyorum perşembe günü tahlililm var lütfen cevap yazın

inş yerleşme kanamasıdır arkadaşım 6 ve 7 gunu kanaması olup hamıle kalanı çok okudum burda sakın korkma ve dınlenmeye çalış şimdiden hayırlı olsun

Bence kesinlikle ilaçlarına devam et ve dinlen, test günü testini yaptır, inşallah yerleşme kanamasıdır.. Mutlaka doktorunla konuş, içini de ferah tut, çoğumuzun başına geldi, çok şükür pozitifle sonuçladı:) :

mrb canım benimde 6. gün kanamam başlamıştı ve test günü sonuç pozitif çıktı yani hamileydim düşükle sonuçlandı benimki ama inş seninki tutunur hemen doktorunu ara o düşük önleyici iğne öneriyor çok çok dinlen merdiven çıkma kesinlikle sadece yat ve ilaçlatrını yine aynı düzünde kullan

dr aradım kanama 7. gün geldi 2 ped değiştirdim ceviz büyüklüğünde yuvarlaktı 2. side 3 pedte birşey yok 3 taneydi diğerleri düşmüştür belki diye düşünüyorum . eşime idrar testi siparişi verdim bakalım bugun getirsin birde onu deniyeyim nasıl olsa bana olan oldu çok üzgünüm

denizcim evde yapılan idrar testinde 8.-9. günde pozitifde olsa çıkmaz boşyere umudun kırılmasın. doktorunun verdiği ilaçları kullan ve dinlen olumlu düşün inşallah bebişin seninledir.
ama olmasa da dünyanın sonu değil canım. ben 2 kez negatifi aldım. ondan ayrı her ay umutla gittiğim kan testinden ağlayarak döndüm 2 yıldır çok istiyoruz ama zamanı değil demkki rabbim nasip etmedi henüz.
dualarımız seninle canım. rabbim herşeyi hayırlısıyla versin hepimize.
senin ilk denemen mi? probleminiz neydi?

ilk denememiz 2 defa dış gebelik geçirdim tüplerim tıkanmış. laporoskopi oldum açılmadı dr tüp bebek dedi . ilk denemem çok heyecanlıyım. duruma çok güveniyorum iyi bir hekim kendimde çok emindim olacak diye şu ana ne yalan söyleyeyim acaba var mı diye şüpheliyim

canım inş tutunmuştur bebeklerin yada bebeğin benim başıma gelmedi ama duyduğum kadarıyla adet kanaması gibi olmamış yerleşme kanaması olabilir.moralini bozma idrar testinide sakın yapma çünkü moralin bozulur.kanda bile 14.gün dedi doktorum ben dayanamadım 11.gün yaptırdım 13 çıkmıştı çok düşüktü yani 11 gün idrar testi yapsam direk tek çizgiyi görecektim.sabret olumlu ol stres yapma bunlar çok önemli

sağlıklı hamilelik dönemi geçirirsin inşallah. hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin allah ım.

hala ara ara kanamam oluyor dr usg normal kanama alanı görünmüyor dedi ikiz keseler göründü haftaya kalpatışlat-rına bakacağız bugün 5 haftalık

hala ara ara kanamam oluyor dr usg normal kanama alanı görünmüyor dedi ikiz keseler göründü haftaya kalpatışlat-rına bakacağız bugün 5 haftalık
Hayırlı olsun, çok sevindim, benim de böyle oldu, kanama bölgesi de vardı, çok dinlenerek geçirdim, şimdi ikizlerim 21 haftalık çok şükür.. Bak boşuna telaşlanmışsın, sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah... Dinlenmeyi ihmal etme sakın...

7. gün adet görür gibi kanamam başladı çok fazla değil ama çok korkuyorum perşembe günü tahlililm var lütfen cevap yazın

benimde transferim 4,23,2013 te oldu bugun 7.günüm ancak biraz kanama mı desem yoksa afbuyrun pislikmi anlamadım kahverengine yakın koyu kıvamlı bir kanama yani dayanamadım gittim bthcg yaptırdım ve sonuç negatif yani yıkıldım bu saate kadar göz yaşım durmadı gebelik olsa bthcg hiç 0-4 cıkarmı transferin 7.gününde ben umudumu yitirmiştim ki deniz hanımın yazısı içime azda olda bi umut serpti acaba benimde normal tes günüm 3 mayıs yani 3güne kadar degerim cıkabilirmi inşanlah cıkar allah'ım duy sesimi

merhaba İlayda,benimde transferimin 6.günü bugün hertrefamı heycan kaplamış durumda sendeki sonuç ne oldu çok merak ediyorum

bugün transferimin 7.günü, idrar testi yaptırsam çokmu erken olur kızlar sabırsızlıktan duramıyacağım gibi sanki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…