erken cnm 9. gün kanda çıkmıştı benim ilk denememde pozitifi görüm fakat düşükle sonuçlandı. şimdi 2 denememde 2 blastokist transfer edildi bekliyorum 3. günüm bugün heycanımı tahmin edebilirsin sende :)))
erken cnm 9. gün kanda çıkmıştı benim ilk denememde pozitifi görüm fakat düşükle sonuçlandı. şimdi 2 denememde 2 blastokist transfer edildi bekliyorum 3. günüm bugün heycanımı tahmin edebilirsin sende :)))
ilk yaşadığın duruma üzüldüm yellgreen inşallah 2.denemende güzel haberleri alırsın,ktabiki heycanını tahmin edebiliyorum etmezmiyim:)) genelde okduğum yorumlardan çıkardığım sonuç blastokist transferler daha olumlu sonuç veriyor bana gelince korkudan kan testimi yaptırmaya gidemiyorum,bugün transferin 13.günü yine idrar testi yaptım tine sonuç olumsuz moralım çok bozuldu sanırım tutunamadı küçük meleğim( yarın kan testine sırf mecburiyetten gidicem artık,hayırlısı olsun Rabbim en tez zamanda bebeklerimize kavuşmayı nasip eder inşallah..
Merhaba trasferimin 6 günü sabirsizlikla sonuçumun hamilelik testimi yapacağim günü sabirsizlikla bekliyorum. Benim ara ara kasık ağrıyorum oluyoo ve duş almada herhangi bir sorun olurmu
Merhaba trasferimin 6 günü sabirsizlikla sonuçumun hamilelik testimi yapacağim günü sabirsizlikla bekliyorum. Benim ara ara kasık ağrıyorum oluyoo ve duş almada herhangi bir sorun olurmu ben tedavimi memoriel yaptırdım ilk deneme