• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Transferi 5. Gün Belirtileri

Gününüz nasıl geçiyor peki. Tamamen yatmak bi katkı sağlanıyormuş o yüzden ben yarı dinlenir yarı ayakta geziniyorum. Arada yemek de yapıyorum tekrar uzanıyorum oturuyorum vs
İlk iki gün hicbisey yapmadım sadece evin içinde yürüdüm ara ara daha sonra ki günlerde evi topladım yatmadım yani yemek yapmaya yardım ettim annem var çamaşırı falan ellemedim ağır kaldırmıyorum onun dışında oturuyorum

Kızlar 30 Ekimde transfer oldum. 5. Gün embriyosunda dondurup çözdürdük gayet iyi kalitede olduğunu söylediler.Bugün 5. Günüm. İlk 2-3 gün adet ağrısına benzer kramp sızlama batma ya da sökülecek gibi ağrılarım oldu. Ara ara göğsümde de ağrılar oluyo. Bu arada bütün bunların ilaçların etkisiyle olduğunu biliyorum. Yerleşme kanaması gibi herhangi bi leke vs yaşamadım henüz. İlk 4-5 günde bunu yaşayan var mı? Tutunan herkeste oluyor mu ? Acaba tutunmadı mı endişesi var . Benim gibi bi süreç geçiren var mı?Rabbim isteyen herkese sağlıcakla nasip etsin
merhaba ben de 30 ekimde transfer oldum, bende ne ilacın yan etkisi var ne de başka bir şey hissediyorum.bir de biraz öksürüğüm oldu o beni tedirgin etti herkes öksürükten bir şey olmaz diyor ama insan tedirgin oluyor.kan testini ne zaman istedi doktorunuz bana 9kasım dendi, zaman hızlı geçmiyor😊 inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi

merhaba ben de 30 ekimde transfer oldum, bende ne ilacın yan etkisi var ne de başka bir şey hissediyorum.bir de biraz öksürüğüm oldu o beni tedirgin etti herkes öksürükten bir şey olmaz diyor ama insan tedirgin oluyor.kan testini ne zaman istedi doktorunuz bana 9kasım dendi, zaman hızlı geçmiyor😊 inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi
Canım banada doktor öksürme hapşırmak eğilmek merdiven çıkmakla embriyoya zarar gelmez dedi test günüm 7 Kasım ama bende dayanamıyorum bende de bir belirti yok sadece iştahım çok açık oda ilaçlardan 🥺

Ben de hafif grip oldum ama sadece burun tıkanıklığı var. Hapşırma falan da oluyor beni de tedirgin etmiyor değil ama çok örnekler okudum burda, hasta bile olsanız nasip olacaksa bi şekilde sorun olmuyor. Bana 11 Kasım dendi ama evet zaman geçmek bilmiyor evde test yapmak da istemiyorum tek çizgi görmek artık çok yoruyor. Güzel haberlerinizi paylaşın inşallah hayırlısıyla hepimize nasip olsun 🥹

Merhaba kızlar bende t+6 dayım elimde test habire bekliyorum bi yapsam mı yapmasam mi diye öyle bariz bir belirtim yok benimde zaten herşeyi ona bağlıyorum elimde olmadan da aslında değişik birşey yok bendede
Lütfen yapmayın ben 5 ve 6.gunlerde yaptım negatif çıktı bugün 7.gun bırakın test yapmayı perşembe kan testi günüm ona bile gitmek istemiyorum ilaçları birakma noktasına geldim çok erken olduğunu bile bile çöktüm resmen yapmayın nolutr

Lütfen yapmayın ben 5 ve 6.gunlerde yaptım negatif çıktı bugün 7.gun bırakın test yapmayı perşembe kan testi günüm ona bile gitmek istemiyorum ilaçları birakma noktasına geldim çok erken olduğunu bile bile çöktüm resmen yapmayın nolutr
Çok haklısın canım direk kan vermek lazım beklemek çok zor

ama 5 ve 6 günler çok erken çoğu kişide evde çıkmıyor sen neden hevesini kaciriyorsun

Canım banada doktor öksürme hapşırmak eğilmek merdiven çıkmakla embriyoya zarar gelmez dedi test günüm 7 Kasım ama bende dayanamıyorum bende de bir belirti yok sadece iştahım çok açık oda ilaçlardan 🥺
İştah bende de aynı durumda:) kabız olmamaya çalışın , bana tuvalet için ıkınma dediler ama hafif de olsa illa ki yaşadım,hasta olmamak için bol c vitaminli meyve sebze de tüketmeye çalışın. Malum ilaç içemiyorsunuz.

Moralinizi bozmayın siz de . Henüz erken evet. Hatta bazılarında kan testi günü bile çıkmayabiliyor bir iki gün sonra tekrar istiyorlar

O bende de var canım annem kızdı hatta yeter artık negatif düşünüp durma diye yani hep hayal kırıklığına uğradığım için pozitif çıksa betam inanamam yani şoka falan girerim
Bende de var o. Bugüne kadar o kadar çok her belirtiye acaba oldu mu deyip test yapıp her ay hayal kırıklığına uğradım ki. Buradaki birçok kişi gibi. Sanki hiç çift çizgiyi göremicekmişiz gibi hissediyoruz psikolojik olarak. Allahtan umudu kesmeyin zamanı vardır🫶🏻

Bende de var o. Bugüne kadar o kadar çok her belirtiye acaba oldu mu deyip test yapıp her ay hayal kırıklığına uğradım ki. Buradaki birçok kişi gibi. Sanki hiç çift çizgiyi göremicekmişiz gibi hissediyoruz psikolojik olarak. Allahtan umudu kesmeyin zamanı vardır🫶🏻
Aynen aynen sırf o yüzden test yapamıyorum inanki şu 6 7 gündür stres heycan Umut sevinç üzüntü hepsi içimden yaşıyorum belirsizlik aslında herşeyden daha kötü

Kızlar 30 Ekimde transfer oldum. 5. Gün embriyosunda dondurup çözdürdük gayet iyi kalitede olduğunu söylediler.Bugün 5. Günüm. İlk 2-3 gün adet ağrısına benzer kramp sızlama batma ya da sökülecek gibi ağrılarım oldu. Ara ara göğsümde de ağrılar oluyo. Bu arada bütün bunların ilaçların etkisiyle olduğunu biliyorum. Yerleşme kanaması gibi herhangi bi leke vs yaşamadım henüz. İlk 4-5 günde bunu yaşayan var mı? Tutunan herkeste oluyor mu ? Acaba tutunmadı mı endişesi var . Benim gibi bi süreç geçiren var mı?Rabbim isteyen herkese sağlıcakla nasip etsin
Benim 5. Gun çok az bir leke geldi akintinin icinde dikkatli bakılmazsa görülmeyecek kadardı.

Merhaba kızlar bende t+6 dayım elimde test habire bekliyorum bi yapsam mı yapmasam mi diye öyle bariz bir belirtim yok benimde zaten herşeyi ona bağlıyorum elimde olmadan da aslında değişik birşey yok bendede
Kan testi yaptırın elinizdeki o testle negatif çıkma ihtimali çok yüksek. Boşuna stres yaratır.

Back
X