- 27 Eylül 2025
- 130
- 39
- 13
- 28
Benimde 5.ve 6. Gün hafif çok çok az lekelenmem var sizin durumlar nasıl devam ediyo mı test yaptınız mıYerleşme olabilir bende hep bakıyorum hiçbirsey yok Allahim pozitifleri göstersin bize ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 5.ve 6. Gün hafif çok çok az lekelenmem var sizin durumlar nasıl devam ediyo mı test yaptınız mıYerleşme olabilir bende hep bakıyorum hiçbirsey yok Allahim pozitifleri göstersin bize ya
Bende hiçbir belirti yok zaten t+6 da test yapmıştım negatifti yarın kan testi vericem t+9 olmuş oluyor bişey değişeceğini sanmıyorum ama ilaçları bırakırım en azindan hergun iğne ilaç zorluyorBenimde 5.ve 6. Gün hafif çok çok az lekelenmem var sizin durumlar nasıl devam ediyo mı test yaptınız mı
Öyle düşünmeyin 12 . günden sonra artış oluyor içinizi ferah tutun..bende bugün kan vericem heralde 6.günde erken amaBende hiçbir belirti yok zaten t+6 da test yapmıştım negatifti yarın kan testi vericem t+9 olmuş oluyor bişey değişeceğini sanmıyorum ama ilaçları bırakırım en azindan hergun iğne ilaç zorluyor
Yaaa kıyamam sana Allah yardımcimiz olsun inşallah pozitif sonuç alırsın sonuçları bildir hemen çok merak ettimÖyle düşünmeyin 12 . günden sonra artış oluyor içinizi ferah tutun..bende bugün kan vericem heralde 6.günde erken ama
Saol canım Allah razı olsun eşime tenbihlemiştim ağlasam bile gününden önce kan vermeye götürme diye ikna edersem gidicemYaaa kıyamam sana Allah yardımcimiz olsun inşallah pozitif sonuç alırsın sonuçları bildir hemen çok merak ettim
Saol canım Allah razı olsun eşime tenbihlemiştim ağlasam bile gününden önce kan vermeye götürme diye ikna edersem gidicem![]()
Haha beni güldürdün ikna edersin inşallah
çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içinİkinci adetin 3. Günü muayene oldu benim tamam dedi başladık 2 hafta iğne ve ilaç kullandıktan sonra transferi yaptılar
Merhabalar kan verdiniz mi lütfen yazar mısınızBende hiçbir belirti yok zaten t+6 da test yapmıştım negatifti yarın kan testi vericem t+9 olmuş oluyor bişey değişeceğini sanmıyorum ama ilaçları bırakırım en azindan hergun iğne ilaç zorluyor
Verdim canım dün gece negatif çıktı 0 doktoru aradım ilaçları bırakayım mi diye test günün yarın bugunde kullan ilaçları yarın kan ver gel yanıma konuşalım dedim sen naptın verdinmiMerhabalar kan verdiniz mi lütfen yazar mısınız
Benimde şimdi kırmızı kanamam başladı test ver dediler duruma göre bakacaklar ama büyük ihtimalle negatif benimde hayırlısı olsun herşey Allah'tanVerdim canım dün gece negatif çıktı 0 doktoru aradım ilaçları bırakayım mi diye test günün yarın bugunde kullan ilaçları yarın kan ver gel yanıma konuşalım dedim sen naptın verdinmi
aaaa kız yerleşme kanamasıdır belki çok mu adet gibi mi verdin mi kanBenimde şimdi kırmızı kanamam başladı test ver dediler duruma göre bakacaklar ama büyük ihtimalle negatif benimde hayırlısı olsun herşey Allah'tan
Sanmıyorum çünkü dün kan verdim negatifti 4aa 5.gün embriyosuydu muhakkak çıkardı kanka azda olsa çok çok açık renk kırmızıaaaa kız yerleşme kanamasıdır belki çok mu adet gibi mi verdin mi kan
Kaç çıktı kan degerinSanmıyorum çünkü dün kan verdim negatifti 4aa 5.gün embriyosuydu muhakkak çıkardı kanka azda olsa çok çok açık renk kırmızı
NegatifKaç çıktı kan degerin
İkinci denemendi sanırım dimiNegatif
Evet ilki düşük olduİkinci denemendi sanırım dimi
Hayırlısı olsun canm ya uzulmemiz bisey değiştirmiyor yumurtan var mı daha bekleyen bende ikinciyi yapicam iki embriyo köy az bu sefer bakalımEvet ilki düşük oldu