- 5 Haziran 2025
- 7
- 3
- 1
- 27
- Konu Sahibi eladuran34
-
Moralinizi bozmayın biraz daha bekleyin benceMerhabalar kızlar, ben tüp bebek ikinci kez yaptırıyorum. Birincisinde zaten 2 tane embiryom vardı ve ikiside transfer sonrası negatif oldu. Başka merkezde İkinci kez ise 6 tane embiryo topladı. Rahim duvarı kalınlığım falan iyidi. Doktorum transferi gerçekleştirdi ve 3. Gün embiryosu iki tane koydu. Transfer günüyle tam 1 hafta oldu. İdrar testi yaptım ama negatif gördümsizce negatifmidir. Gerçekten allah yardımcımız olsun bu süreci yaşayan bütün herkese
İnşallah olumlu sonuçlanırMoralinizi bozmayın biraz daha bekleyin bence
Amin inşallah güzel sonuçlar alırsınızİnşallah olumlu sonuçlanır
Endişelenmeyin erken yapmışsınız testi zaten, umutsuzluğa yer yok, güzel olur inşallahMerhabalar kızlar, ben tüp bebek ikinci kez yaptırıyorum. Birincisinde zaten 2 tane embiryom vardı ve ikiside transfer sonrası negatif oldu. Başka merkezde İkinci kez ise 6 tane embiryo topladı. Rahim duvarı kalınlığım falan iyidi. Doktorum transferi gerçekleştirdi ve 3. Gün embiryosu iki tane koydu. Transfer günüyle tam 1 hafta oldu. İdrar testi yaptım ama negatif gördümsizce negatifmidir. Gerçekten allah yardımcımız olsun bu süreci yaşayan bütün herkese
Ya inşallah erkendirEndişelenmeyin erken yapmışsınız testi zaten, umutsuzluğa yer yok, güzel olur inşallah
Yok yok orası belli olmuyor moral bozmanın bir faydası yok olacağı varsa oluyor zatenYa inşallah erkendirama çoğu kişinin silikte olsa çıkmış yani anlamadım gerçekten
Çok erken daha .Merhabalar kızlar, ben tüp bebek ikinci kez yaptırıyorum. Birincisinde zaten 2 tane embiryom vardı ve ikiside transfer sonrası negatif oldu. Başka merkezde İkinci kez ise 6 tane embiryo topladı. Rahim duvarı kalınlığım falan iyidi. Doktorum transferi gerçekleştirdi ve 3. Gün embiryosu iki tane koydu. Transfer günüyle tam 1 hafta oldu. İdrar testi yaptım ama negatif gördümsizce negatifmidir. Gerçekten allah yardımcımız olsun bu süreci yaşayan bütün herkese
İnşallah umarım benimde öyle olurİdrarda negatif olup kanda çıkan çok gördüm. Moralinizi bozmayın kan gününüzü bekleyin derim ben
Üzüldüm gerçektenÇok erken daha .
5. Gün olsa çıkar derdim ama 3. Gün erken .
İlk tup bebek transferimde 9. Gün idrar testi yapmistim hic silik de olsa çizgi görememistim.
Çok üzüldüm. baya tuvalete oturup adet olmayı beklemistim ıkınarak kuvvetli bir sekilde cunku leklelenmelerim vardı .silik bile olsa cizgi gormeyince ben adet oluyorum sandim
12. Gün kan testi yaptırdım 58 çıkmıştı .
Belki o yüzden tutunamadı düştü
Öyle mi3. Gün embriyosu için çok erkek test yapmışsınız bence biraz daha bekleyin
Negatif sonuçlandı maalesefMerhaba E eladuran34 sonucunuz belli oldu mu?
Birinde daha okumuştum böyle çok yüksek artış olabiliyormuş bazen baktırmaya devam edin aynı yerde mi yaptırdınızArkadaşlar Merhabalar29 Mayısta 2 adet 3.gün embriyosu transferi yapıldı. Transferden sonra 12.gün beta hcg 78.14 çıktı. 15.gün 743.38 çıktı. Sorum şu ki bu artış normal mı ? Herhangi bir sorun yoktur değil mi ?
Evet canım aynı yerde yaptırdım. Doktorum bir daha kan tahlili yapma dedi. Çarşamba günü kontrole çağırdıBirinde daha okumuştum böyle çok yüksek artış olabiliyormuş bazen baktırmaya devam edin aynı yerde mi yaptırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?