Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar
3. Gün dondurulmuş embriyo transferi olalı 9 gün oldu.Ama transfer olduğumdan beri adet olacak gibiyimİdrar testi negatif...Adet ağrısı çekip pozitifi gören var mı? İdrarda çıkmaz daha dimi
![]()
benim de 3.gün dondurulmuş 8.gün idrar megatif çıktı umudım kalmadıMerhabalar
3. Gün dondurulmuş embriyo transferi olalı 9 gün oldu.Ama transfer olduğumdan beri adet olacak gibiyimİdrar testi negatif...Adet ağrısı çekip pozitifi gören var mı? İdrarda çıkmaz daha dimi
![]()
simdi ki durumunuz nedir acababenim de 3.gün dondurulmuş 8.gün idrar megatif çıktı umudım kalmadı![]()
tutmadı maalesefsimdi ki durumunuz nedir acaba
bende ağrılar devam ediyor acaba bu ağrılar tutmamasindan mi kaynaklı tedirginim biraztutmadı maalesef
herkesde belirti farklı olur test yapmadan ümitsizliğe kapılmayınbende ağrılar devam ediyor acaba bu ağrılar tutmamasindan mi kaynaklı tedirginim biraz
Benimse tutmadı.Tutsydı zaten idrarda çıkardı 7.günden itibarentutmadı maalesef
benim ilk denemede tuttuğu halde idrara geç çıkmıştı bazen olabiliyormuş ama bu sefer kanda da negatifi aldımBenimse tutmadı.Tutsydı zaten idrarda çıkardı 7.günden itibaren![]()
Canim 6nci gun test yapti bgn 5 nci gun embiyioosu negatif cikti idrarda degisebilkr mi sencebenim ilk denemede tuttuğu halde idrara geç çıkmıştı bazen olabiliyormuş ama bu sefer kanda da negatifi aldım![]()
Ama daha 6nci gun negatif sonuc alipta sonra pozitifi alani goremedmİdrarda hemen doğru sonucun çıkmasını beklemeyin. Daha çok erken. Test Zamanı gelene kadar ki süreçte yaptığınız testlerin hiç birine güvenmeyin. Erkenden kendinizi üzmeyin
6.gün çok erken canım her bünyede aynı zamanda çıkcak diye birşey yok şimdiden moralini bozma hiçCanim 6nci gun test yapti bgn 5 nci gun embiyioosu negatif cikti idrarda degisebilkr mi sence
Insaallah dua edin6.gün çok erken canım her bünyede aynı zamanda çıkcak diye birşey yok şimdiden moralini bozma hiç