Tüp Bebek Transferi 9.Gün Lütfen Yardım...

simge__

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2007
40
4
611
39
Eskişehir
Merhabalar
3. Gün dondurulmuş embriyo transferi olalı 9 gün oldu.Ama transfer olduğumdan beri adet olacak gibiyim 😔 İdrar testi negatif...Adet ağrısı çekip pozitifi gören var mı? İdrarda çıkmaz daha dimi 😔😔

Merhabalar
3. Gün dondurulmuş embriyo transferi olalı 9 gün oldu.Ama transfer olduğumdan beri adet olacak gibiyim 😔 İdrar testi negatif...Adet ağrısı çekip pozitifi gören var mı? İdrarda çıkmaz daha dimi 😔😔

Selam ☺️ Adet sancısıyla aynı ağrıları yaşaman normal canım moralini bozma. 3. Gün embriyosu idrarda ne zaman çıkar bilemiyorum benim 5. Gün embriyosuydu 8. Gün çıktı ama herkesin hormonal yapısı farklı tabiki 🤷🏻‍♀️

Merhabalar
benim de 3.gün dondurulmuş 8.gün idrar megatif çıktı umudım kalmadı:(

Merhabalar 9. Gün tahlil yapacağım. Bugün 7. Gün. Sabah adet sancısı vardı. Akşam ise kasık ağrısı. Birde karnımda bir gerginlik var. Bakalım nolacak. Siz sonuçları yazar mısınız

İdrarda hemen doğru sonucun çıkmasını beklemeyin. Daha çok erken. Test Zamanı gelene kadar ki süreçte yaptığınız testlerin hiç birine güvenmeyin. Erkenden kendinizi üzmeyin

Back
X