Tup Bebek Transferi Gerceklesen Ilk Gebelik Testini Bekleyen Kasim Ayi Anne Adaylari

2 kadımda transferim olmuştu 12 kasımda test yaptırdım değerim 111.7 çıktı hamileymişim darısı hepinize inşallah
cok sevindim canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin iki gunde bir bthcg istediler mi?artislarin nasil?

Selam kızlar. Nolur lütfen acil yardım edin. Fikirlerinize ihtiyacım var. 3 kasım 3. Gün 2 embiro transfer edildi. Yarın test günüm. Bugün idrar testi yapdım neqatif. Böğle durumla karşılaşdınız mı hiç? Yani 1 gün önce idrarda neqatif çıkıpta test günü pozitif olan. Hamile kalanlar sizi tebrik ediyorum. İnşAllah sağ salim kucağınıza alırsınız. Rabbim olmayanlara da versin

benim b
Selam kızlar. Nolur lütfen acil yardım edin. Fikirlerinize ihtiyacım var. 3 kasım 3. Gün 2 embiro transfer edildi. Yarın test günüm. Bugün idrar testi yapdım neqatif. Böğle durumla karşılaşdınız mı hiç? Yani 1 gün önce idrarda neqatif çıkıpta test günü pozitif olan. Hamile kalanlar sizi tebrik ediyorum. İnşAllah sağ salim kucağınıza alırsınız. Rabbim olmayanlara da versin
Canim benim bir arkadasim kan testi yaptirmadan once iki farkli markadan test yapmisti biri negatif biri pozitif cikmisti ve cok uzulmustu...daha sonra kan testinde hamile oldugu cikti...bthcg idrar testlerinde belli bir degerden sonra cikiyor...umarim seninde ogledir canim..herseyin hayirlisi..kendini uzme eger hamileysen stres yapmman lazim..degilsende daha zamni gelmmistir metin ol canim..

Teşekkür ederim canım. Gerçekten içim biraz rahatladı. Bakalım artık yarın ola hayır ola. Bu şüphelerden kurtulucam en azından.

Yarin benimde bthcg m var insallah birlikte sevincimizi paylasiriz...benimde dusuk tehlikem var..ama allaha sigindim ve kendimi asla uzmuyorum...cunku allah ol demeden ne yaparsak yapalim kendimize zarar vermekten baska birsey yapmiyoruz...

cok sevindim canim allah saglikla kucagina almayi nasip etsin iki gunde bir bthcg istediler mi?artislarin nasil?
canım bugün tekrar yaptırdım 260.9 olmuş allaha şükür doktor gayet iyi dedi 2 hafta sonra kese görmeye gidicem inşallah darısı hepinize rabbim tüm dileyenlere nasip etsin

canım bugün tekrar yaptırdım 260.9 olmuş allaha şükür doktor gayet iyi dedi 2 hafta sonra kese görmeye gidicem inşallah darısı hepinize rabbim tüm dileyenlere nasip etsin
Iyi iyi masallah ...Darisi basima yarin insallah...bende guzel sonuclar alirim benim artislarim cok yavas ilerliyor

Merhabalar benim bugün 2. Gun embriyosu transferim oldu 2. Denemem ilki kimyasal gebelik ile sonuçlandı şu an çok korkuyorum 12 gün beklemek çok zor pozitif sonuç alan tüm anne adaylarını tebrik ederim ve bu süreçte ne yaptıklarını onerebilecekleri bir şey var mı diye sormak istiyorum benm gibi sonuç bekleyen tüm anne adaylarına dua ediyorum inş hayırlı sonuçlar alırız.

Merhaba canim hayirli ugurlu osun..insallah saglikli bir beebisi kucagina alir..Annelikle taclanirsin..Valla ben transfer yapildiktan sonra hep yattim..dr um ogle dedi bana bir dusugum olmustu...yatmayi onerdi...cokk su ictim..2lt ye yakin..kayisi yedim kabizlik olmasin diye...keyif aldigim macera dolu yabanci bir diziyi internetten indirip sezon sezon izledim...boll tesbih cektim..arkadaslarimdan puzzell yapanlarda olmus...dusunmemek icin kafa dagitma yontemleri...aklima gelen bukadar suan..

İyi akşamlar kızlar giremedim netim olmadığından dün kan testi yaptırdım sonuç pozitif 854 çıktı Allaha şükürler olsun inş devam eder 15gün sonra kontrol var :KK46:

Cok sevindim canim allah 9 ay saglikla tasiyip kucagina almayi nasip etsin insallah

Benimde dun transferim oldu bakalim 25 inse test günüm bakalim hayirlsiyla bugun 1 cay bardagi nar suyu ictim bisi olmazki ama dimi yaaaa

Nar suyu nu neden ictin..yasak olan birsey mi?Suan senden ilk defa duyuyorum.

Bence korkmani gerektirecek birsey yok..okadar ince dusunup haraket etmeye calissak ne zman gecer ne dusunceler biter...rahat ol ...o bebek senin kaderine suan yazildiysa hicbir yiyecek icecek buna engel olmaz..insallah bebegine kavusursun

Benim de 10 kasımda transferim oldu. 5.gün dondurulmuş embriyo bir adat transfer edildi.test günüm 19uydu. ama ben dayanamadım ve 4 .gün test yaptırdım.8.2 çıktı.nasıl canım sıkıldı anlatamam..olmayacak dedim..sonra dün yani 7.günümde tekrar baktırdım.113.8 çıktı şokkk..şok oldum resmen.en baştan beri kasıklarım ağrıyodu hafif hafif sanki adet olacakmış gibi.bir de hani adet olunca insanın ayakları bacakları ağrır ya öyle ayak ve bacak ağrım vardı.testten 2 gün önce de akıntım arttı.ama onun dışında hiçbir belirti olmuyo.adet olucak sanıyosun kendini.yarın asıl test günüm.umarım düşmemiştir.çok zor...stres hiç bitmiyor..Allah hepimizin yardımcısı olsun :eek:

Hayirli ugurlu olsun canim..insallah test sonucun guzel cikar..Stres konusunda cok haklisin..Ilk bthcg m guzel cikti...sonra %100 artmadi korku yasadik..Dr dusuk olabilir dedi...Sonra 2400 bthc ile keseyi gordu rahatladik..Dun kanamam basladi...Yani uzulerek umutlanarak yikilarak direnerek tum duygulari yasayarak bu gune geldimm...Allah herkesin emeklerini bosa cikarmasin...Zor ama insallah sonu pamuk elleri koklayarak son bulur

Back
X