- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
Bana 100 adet yazar misin?Konusevdakusum arkadaşımıza aittir kendisinin ricasıyla konuyu açtım sizlerinde desteği ile okuyalım inşallah hangimizin duasının kabul olacağını bilemeyiz..
merhaba arkadaşlar. tüp bebek tedavisi gördüm bugün transferimin 8. günü. 10.000 fatiha okutuyorum cuma gününe kadar okuyabilecek olan olursa çoookk sevinirim.. c.tesi günü test günüm inşallah hayırlısıyla pozitifi görürüm.10 tane almanız da yeterli benim için önemli olan duaya katılmanız Allah razı olsun herkesten
Suan mazeretliyim ama dualarim seninle RABBİM insallah bebeklerinin sana tutunmasini nasip etsin fuzel haberlerini bekliyoruzayyy çok duygulandımm canım arkadaşımm yaaa Allah razı olsun senden ve okuyan herkesten
Bu arada daha once aldigim fetih suresini okudum ama konuyu bulamadim.
allah razı olsun canımmBana 100 adet yazar misin?
fetih okutmamıştım ben tatlım yasin okutmuştum. o bitti çok şükürBu arada daha once aldigim fetih suresini okudum ama konuyu bulamadim.
Allah razı olsun canım benim sağolSuan mazeretliyim ama dualarim seninle RABBİM insallah bebeklerinin sana tutunmasini nasip etsin fuzel haberlerini bekliyoruz
Yok canim o konunu biliyorum hasta olan bir minnak icinallah razı olsun canımm
fetih okutmamıştım ben tatlım yasin okutmuştum. o bitti çok şükür
Ya buradaki arkadaslara sorayim bi kac gundur aklimda ben hatim baslatmak istiyorum. Hatimden sonra yapilan dualar kabul olurmus. Katilan olur mu acaba? Herkesin ne dilegi varsa 1 cuz okuyarak 30 kisilik bir halka olusturabilir miyiz acaba? Sonrasinda hatim sonu herkes kendisi icin dua eder. Yada kim icin isterse. Rabbim nasip ederse dogumuma az kaldi benim takip edebilir miyim onu bile bilmiyorum ama fikrinizi sormk istedim
Aminnn isteyen herkese yuce yaradanim aratmadan aglatmadan nasip etsin.Bence katilan olur.. doğumun hayirli olsun, insallah kazasiz belasiz saglikli bir sekilde evladini kucagina alirsin..
50 tane okurum canım ben de okumam bitince yazarımKonusevdakusum arkadaşımıza aittir kendisinin ricasıyla konuyu açtım sizlerinde desteği ile okuyalım inşallah hangimizin duasının kabul olacağını bilemeyiz..
merhaba arkadaşlar. tüp bebek tedavisi gördüm bugün transferimin 8. günü. 10.000 fatiha okutuyorum cuma gününe kadar okuyabilecek olan olursa çoookk sevinirim.. c.tesi günü test günüm inşallah hayırlısıyla pozitifi görürüm.10 tane almanız da yeterli benim için önemli olan duaya katılmanız Allah razı olsun herkesten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?