Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zaman başladı ayak üşümeniz birde sonucunuz ne oldu?Benim ayaklarım donuyordu hiç olmadığı kadar, sıcak su torbası yapıp ayaklarımın altına koyuyordum
Sanırın transferden 2-3 gün sonra direkt başlamıştı. Pozitif çok şükür inşallah sağlıklıdır ve sağlıklı ilerler sürecimNe zaman başladı ayak üşümeniz birde sonucunuz ne oldu?
Amin inşallah canım benimSanırın transferden 2-3 gün sonra direkt başlamıştı. Pozitif çok şükür inşallah sağlıklıdır ve sağlıklı ilerler sürecimsizin de pozitif sağlıklı olur inşallah
Sonucunuz ne oldu ?Uff hemde nasıl 6.günden sonra başladı bende üşüme
Darısı başıma inşallahPozitif elhamdülillah![]()
İnşallah güzel haberlerin belirtisidirBenim de oldu ama benim hemen gecesinde başladı. Dün transfer oldum gece ayaklarımı zorla ısıttım
Amin inşallah hepimiz için. Siz ne zaman oldunuz transferİnşallah güzel haberlerin belirtisidir
22 de oldumAmin inşallah hepimiz için. Siz ne zaman oldunuz transfer
Bir gün var aramızda hadi hayırlısı22 de oldum
Amin canımBir gün var aramızda hadi hayırlısı
Doktorunuz bi şeyler söyledi mi dikkat edilmesi gereken ya da farklı bi şey. Tek embriyo muydu sizin iki miAmin canım
Sonucunuz ne olduBen 4-5 cı gunu başlasdı 1 aya yakın sursu
Tek embriyo sadece stres yok normal hayata ilaca devam dediDoktorunuz bi şeyler söyledi mi dikkat edilmesi gereken ya da farklı bi şey. Tek embriyo muydu sizin iki mi
Benimki de öyle söyledi ilaçlara dikkat et günlük hayatını yaşa dediTek embriyo sadece stres yok normal hayata ilaca devam dedi