Tüp bebek transferi sonrası

Nrglhsyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2020
220
66
98
33
Merhaba 25 şubatta transfer oldum. 5. Gün embriyosu. 3. Deneme bu ilk ikisinde hafif kanama olmuştu bir belirti olmadi. Bu sefer transferden sonra bel agrisi arada kasık ve karın ağrısı yaşıyorum. Normalde belirti aramamak lazım . Ama bazı belirtilerle tuttuğunu gösterebilir. Sizin de yaşadığınız belirtiler var mi ???

Bende 21 subatta transfer oldum,7. Gun kan testjnde hcgbeta 52 çıktı. 11. Gun 62 çıktı. Bugun gidip yeniden kan verip sonuca bakilacak. Test yaparsan sende de cikar sonuç. Benim gidisatim xok iyi degil ama Rabbimden umudumu kesmiyorum.

Bende 21 subatta transfer oldum,7. Gun kan testjnde hcgbeta 52 çıktı. 11. Gun 62 çıktı. Bugun gidip yeniden kan verip sonuca bakilacak. Test yaparsan sende de cikar sonuç. Benim gidisatim xok iyi degil ama Rabbimden umudumu kesmiyorum.
Belli olmaz yükselebilir neler neler duyuyoruz benim 3 denemem önceden hep erken test yaptım şimdi yapmak istemiyorum açıkçası gününü bekliyorum pazat günü test yarın yapacağız bakalim

Belli olmaz yükselebilir neler neler duyuyoruz benim 3 denemem önceden hep erken test yaptım şimdi yapmak istemiyorum açıkçası gününü bekliyorum pazat günü test yarın yapacağız bakalim
Bugunku sonucum 86 çıktı, pazartesi yeniden kan vericem takibe devam

Kesinlikle herhangi bir belirti arama olduğumuz iğnelerde hormonlar var ve belirtiler bazen iğnelerden kaynaklı oluyor bende neredeyse adet gecikme tarihinden 2 hafta sonra göğüslerde acı ,kasık ağrısı vs oldu adet olacağımı düşünmüştüm ama bu belirtileri ben klomen ve iğne aşamasındada yaşadığım için çok umursamadı.Kendinizi çok dinlemeyin bu konuda bende bir dünya yazı okudum ben de bu niye yok dedim kendi kendimi üzdüm

Senin sonucun noldu canim?

Back
X