- 8 Ekim 2021
- 289
- 179
- 18
Hayırlı olsun arkadaşım inşallah yarın kan testi de hayırlı sonuçlar alırsınTüp bebek tedavisine ayın 1 de başlamıştım ve yarın ayın 10 u olacak sabahtan kan vereceğim.Ama dayanamayıp yine bu akşam test yaptım
Predictor erken 6 gün öncesi testi
(Pozitif)
Miratech Normal Kaset testi
(Negatif)
4. Gün çift embriyoyla yaptım negatif çıktı oysa bebeklerim benimleydi. Dondurulmuş çift embriyo transferinin 4. Günü negatifti. 11. Gün kanda pozitif gördüm sonra tekrar idrar yaptım içimde kalmasın diye bir saniye içinde kop koyu ikinci çizgiArkadaşlar 3 gün önce transferim yapıldı.Ve bu bekleme süreci insanı çok yoruyor.Ve evde erken gebelik testi var yapıp yapmamak arasındayım ?
5.gün embriyo transferi yapılmıştı.
Sizler hiç erkenden yaptınız mı?
Ben de 4 Ekim'de transferi oldum 5.gun embriyosu iki embriyo transferi oldu 7.gunu bekliyorum test yapmak için. 10 .günde kan vermemi istedi doktorum bakalım inşallah bizde hayırlı sonuçlar alırız4. Gün çift embriyoyla yaptım negatif çıktı oysa bebeklerim benimleydi. Dondurulmuş çift embriyo transferinin 4. Günü negatifti. 11. Gün kanda pozitif gördüm sonra tekrar idrar yaptım içimde kalmasın diye bir saniye içinde kop koyu ikinci çizgi
Merhaba, gen testi yapmaya neden gerekli görüldü acaba?Evet ilk denememiz 9 yumurta toplandı 4 ü ile ilerledik ancak 5. Gün gen testinden tek embriyoya kaldık.Sadece 1 tane transfer yapıldı.Bence gen testi önemli
Bize şart koşmadı doktor.Ancak ben internetten araştırmam sonucu gen testinde gebelik daha kaliteli ilerliyor kanısına vardım.Ve gen testi talep ettim.Merhaba, gen testi yapmaya neden gerekli görüldü acaba?
Kızlar bugün kan Verdim Ve sonuç Pozitif çok sabırsız davrandığımı biliyorum.Ancak bu deneyimlerimden de buradan bir çok kişi kendine bir şey bulacak diye umuyorum.Kısaca hatırlamak gerekirse 9 yumurta toplanmıştı.5 i döllenmişti 4 ü sağlıklı bir şekilde ilerledi.Ancak 5. Günde 3 embriyomu gen testinde kaybettim.Elimde sadece 1 embriyo kaldı.Aslında başta moralim bozulmuştu.Ancak gen testinden en sağlıklısı çıkmıştır diye umudumu hiç kaybetmedim.
Transferin 3. Gününden itibaren test yaptım.bence 6. Güne kadar test yapmayın.Kendini çok göstermiyor.6.günden itibaren erken gebelik testi yapın.Ve markası predictor olmalı.Kaset testler normal testler çıkmıyor.Bugün kan verdim mesela erken teste çıktı kaset teste çıkmadı .
Bugün benim transferimin 9. Gün kan verdim sonucumu ekte paylaşıyorum.Umarım sağlıklı bir şekilde ilerlemeye devam eder sürecim.
Gayet iyi bence değerin. Kaçıncı gün embriyosuydu?Bugün transfer sonrası 6.gunum kanda beta HCG yaptırdım sonuç 39.42 çıktı kızlar hamilemiyim acaba
Tebrik ederim umarım bundan sonraki süreç sağlıkla ilerler ve kucağınıza alırsınız :)Kızlar bugün kan Verdim Ve sonuç Pozitif çok sabırsız davrandığımı biliyorum.Ancak bu deneyimlerimden de buradan bir çok kişi kendine bir şey bulacak diye umuyorum.Kısaca hatırlamak gerekirse 9 yumurta toplanmıştı.5 i döllenmişti 4 ü sağlıklı bir şekilde ilerledi.Ancak 5. Günde 3 embriyomu gen testinde kaybettim.Elimde sadece 1 embriyo kaldı.Aslında başta moralim bozulmuştu.Ancak gen testinden en sağlıklısı çıkmıştır diye umudumu hiç kaybetmedim.
Transferin 3. Gününden itibaren test yaptım.bence 6. Güne kadar test yapmayın.Kendini çok göstermiyor.6.günden itibaren erken gebelik testi yapın.Ve markası predictor olmalı.Kaset testler normal testler çıkmıyor.Bugün kan verdim mesela erken teste çıktı kaset teste çıkmadı .
Bugün benim transferimin 9. Gün kan verdim sonucumu ekte paylaşıyorum.Umarım sağlıklı bir şekilde ilerlemeye devam eder sürecim.
Evet hamilelik var ama çok başında umarım değer 2 ye katlanarak yükselir sağlıkla kucağınıza alırsınız :)Bugün transfer sonrası 6.gunum kanda beta HCG yaptırdım sonuç 39.42 çıktı kızlar hamilemiyim acaba
İnşallah çok teşekkür ederim isteyen herkese Rabbim nasip etsin inşallahEvet hamilelik var ama çok başında umarım değer 2 ye katlanarak yükselir sağlıkla kucağınıza alırsınız :)
Gayet iyi bence değerin. Kaçıncı gün embriyosuyd
Bugün transfer sonrası 6.gunum kanda beta HCG yaptırdım sonuç 39.42 çıktı kızlar hamilemiyim acab
5.gun embriyosu pgt yapıldıGayet iyi bence değerin. Kaçıncı gün embriyosuydu?
Değeriniz iyi çıkmış gayet, 2 günde bir tekrar ettirin kan testini.5.gun embriyosu pgt yapıldı
Hayırlı olsun canm ben 8. Gün predictor erken gebelik testi yaptım nagatif geldiKızlar bugün kan Verdim Ve sonuç Pozitif çok sabırsız davrandığımı biliyorum.Ancak bu deneyimlerimden de buradan bir çok kişi kendine bir şey bulacak diye umuyorum.Kısaca hatırlamak gerekirse 9 yumurta toplanmıştı.5 i döllenmişti 4 ü sağlıklı bir şekilde ilerledi.Ancak 5. Günde 3 embriyomu gen testinde kaybettim.Elimde sadece 1 embriyo kaldı.Aslında başta moralim bozulmuştu.Ancak gen testinden en sağlıklısı çıkmıştır diye umudumu hiç kaybetmedim.
Hayırlı olsun canm ben 8. Gün predictor erken gebelik testi yaptım nagatif geldi
Ay valla çok moralim bozuldu hiç bsy bakasim yok( Kendini geç gösteren bi bebek olabilir.Miratech erken gebelik testinide deneyin idrarda 30 sn bekletin ucunu
Sizin kaçıncı denemeniz ve kaçıncı gün embriyosu ?Ay valla çok moralim bozuldu hiç bsy bakasim yok
3. Deneme 5.gun embriyosuSizin kaçıncı denemeniz ve kaçıncı gün embriyosu ?
Gen testi yaptırdınız mı? Ben ona çok inanıyorum.Benim son güne kadar 4 tane sağlıklı embriyom vardı genetik testinde 3 ü elendi.Eğer elenmeseydi onlarda belki tutmayacaktı zaten3. Deneme 5.gun embriyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?