Tüp bebek transferinden sonra dayanamayıp en erken kaçıncı günde idrar testi yaptınız?

Arkadaşlar 3 gün önce transferim yapıldı.Ve bu bekleme süreci insanı çok yoruyor.Ve evde erken gebelik testi var yapıp yapmamak arasındayım ?
5.gün embriyo transferi yapılmıştı.
Sizler hiç erkenden yaptınız mı?
Ben 6. Gün silik gördüm hatta 5. Gün de yaptım yine silikti .7. Gün artık tam koyulaşmaya başlayınca kan verdim ve çok şükür pozitif oldu

Ben 5.gün erken gebelik testi yapmıştım öyle öğrenmiştim ama bazen geç tutunma olabiliyor xikmayabilir veya idrarda çıkmayıp kanda olabilir bu sebeple dayanabilirseniz bekleyin derim.Ama ben tabi yine akıllanmayıp 4.günden itibaren kaset test yapacağım, transferden once kaset testleri stokladım 😂
Sende benim gibisin kaçıncı günü bugün transferin

Tranferimden sonra 3. Gün test yaptım negatif
4.Gün test yaptım Negatif
Yapmaya devam edeceğim beklemektense hergün test yapmak biraz daha sonuca hazırlıyor gibi geliyor.Son gün üzüleceğime bu süre boyunca gerçeklerle yüzleşme beni daha iyi hissettiriyor kızlar 😂😂
Benim 5. Gün silik çıktı artık 6,7,8 günler dahada koyulaştı ve kan verdim pozitif gördüm 2.denemmemdi

Bugün ayın 7 si transfer ayın 1 de yapılmıştı.İki Farklı görsel paylaşacağım.Bugün 2 tane farklı test yaptım.Artık daha rahat seçilebiliyor diye düşünüyorum 🥰🙏🏻
Benim de 2 sinde yapıldı bugün pozitif sonucu aldım erken gebelik testinde.
Salı günü kana bakışcak çok heyecanlıyım☺️

Ben 5.gün erken gebelik testi yapmıştım öyle öğrenmiştim ama bazen geç tutunma olabiliyor xikmayabilir veya idrarda çıkmayıp kanda olabilir bu sebeple dayanabilirseniz bekleyin derim.Ama ben tabi yine akıllanmayıp 4.günden itibaren kaset test yapacağım, transferden once kaset testleri stokladım 😂
Merhaba 5. Gün derken transfer gününü de saydinizmi acaba benimde pazartesi transfer oldu da ne zaman baksam diye düşünüyorum

Bana 10 gün sonra test yap demişlerdi 10 gün bekledim hiç test yapmadan 10. Gün idrar testi bile yapmadan hastaneye gittim çünkü o kadar çok tek çizgi görmüştüm ki bi kere daha katlanmam dedim, neyse kan testi verdim cihaz ben kan verdikten sonra bozulmasın mi 4 saat bekledim eve geldim yine idrar testi yapmadın kararlıydım🤣🤣🤣 4 saat sonra sonucu kanda görmeyi başardım sonra eve geldim idrar testi yaptım emin olunca çok zevkli oluyormuş 🤣🤣🤣

Kızlar gün aşırı gebelik testlerini yapıyorum.İkinci Çizgileri Net Bir şekilde gördüm.
Erken gebelik test markası olan
Miratech ve predictor ikinci çizginin hakkını veriyor.
Erken gebelik testi olmayan kaset testlerde
Miratech yine 2. Çizgiyi gösterdi Ancak Labmen çok çok nerdeyse belli olmayan bir şekilde gösterdi.
Sizlere tavsiyem erken gebelik testlerinde bu iki firmayı tercih edin ve 6. Günden itibaren dayanamıyorsanız benim gibi 6.günden itibaren test yapın.Ben 3.günü başlamıştım.Hafif 2. Çizgiyi 6. Gün görmeye başladım.

Bana 10 gün sonra test yap demişlerdi 10 gün bekledim hiç test yapmadan 10. Gün idrar testi bile yapmadan hastaneye gittim çünkü o kadar çok tek çizgi görmüştüm ki bi kere daha katlanmam dedim, neyse kan testi verdim cihaz ben kan verdikten sonra bozulmasın mi 4 saat bekledim eve geldim yine idrar testi yapmadın kararlıydım🤣🤣🤣 4 saat sonra sonucu kanda görmeyi başardım sonra eve geldim idrar testi yaptım emin olunca çok zevkli oluyormuş 🤣🤣🤣

Benim de bu 3. Denemem ilk ikisinde idrar testi yapmadım bekledim ama bu sefer yapmak istiyorum

Kızlar gün aşırı gebelik testlerini yapıyorum.İkinci Çizgileri Net Bir şekilde gördüm.
Erken gebelik test markası olan
Miratech ve predictor ikinci çizginin hakkını veriyor.
Erken gebelik testi olmayan kaset testlerde
Miratech yine 2. Çizgiyi gösterdi Ancak Labmen çok çok nerdeyse belli olmayan bir şekilde gösterdi.
Sizlere tavsiyem erken gebelik testlerinde bu iki firmayı tercih edin ve 6. Günden itibaren dayanamıyorsanız benim gibi 6.günden itibaren test yapın.Ben 3.günü başlamıştım.Hafif 2. Çizgiyi 6. Gün görmeye başladım.
Gecikme olmadan önceki 6.gün mü yoksa geciktikten sonra mı? Ben bugün labmen yaptım ama negatif çıktı. Sabah ilk idrar değildi kahvaltımı yaptım su içtim lavaboya çıktım azcık bekledim idrar biriksin diye de çok az bir idrar geldi onla yaptım testi, yanlış mı yaptım acaba zamanlama olarak?

Tüp bebek tedavisine ayın 1 de başlamıştım ve yarın ayın 10 u olacak sabahtan kan vereceğim.Ama dayanamayıp yine bu akşam test yaptım
Predictor erken 6 gün öncesi testi
(Pozitif)
Miratech Normal Kaset testi
(Negatif)

Eklentiler

• A0DBA25C-0520-4E44-A518-C0ADEE720276.webp
    A0DBA25C-0520-4E44-A518-C0ADEE720276.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 508
Back
X