Tup bebek transferinden sonra gun gun neler yasadiniz?

Transferden sonra en cok ne hissettiniz?

• Kasik batmasi

OY: 16 59,3%
  • Gogus hassasiyeti

OY: 2 7,4%
  • Adet olacakmis gibi sanci

OY: 8 29,6%
  • Mide bulantisi hissi

OY: 1 3,7%

• Ankete Katılan
    27

Periningelecegi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2019
163
60
48
33
Merhabalar canlar 16 ocakta transferimi yaptirdim. Bugun 7. Gunum. Gun gun neler yasadigimizi yazalim. Sonucumuzu yazalim gelin bana destek olun.
1. Gun birsey hissetmedim.
2. Gun sag kasik batmasi.
3. Gun hisbirsey hissetmedim.
4. Gun sag kasik sol kasik orta bolum batmalar.
5. Gun gogus ucu hassasiyeti. Batmalar.
6. Gun gogus cevresi hassasiyeti. Aksam baslayan mide bulanti hissi. Batmalar.
7. Gun batmalara devam. Ve artik bulanti hissi yerini istifraya verdi.
8. Gun kan verecegim :)
3. gun embriyosu 3 adet transfer edildi.

Hayırlısı olsun inşallah:) benim adet sancılarım oldu.normalde sancı falan bilmem ben.bel ağrım da vardı 5.-6.gün özellikle.sık tuvalete çıkıyordum hala çıkıyorum.şuan için son adet tarihine göre 4 haftalık hamile gözüküyorum. bugün test günümdü zaten.3.gün embriyosu 2 adet.Allah gönlümüze göre hayırlısını versin

Canim transferin kacinci gunu kan verdin ve kac cikti

Hayirli olsun bu arada bebisin :)

Merhaba
Benim de 6.günüm bugün 5.gün embriyosu transfer edildi
İlk 3 gün gece mide bulantısı ve istifra oldu
Son 2 gündür bulantı geçti şuanda kasıklarımda adet sancısı na benzer bir sancı var
Hiç dikkat edemedim tutarsa mucize diyorum :)

Banada aynı senin gibi 3. Gun 3. Embriyo trasnfer edildi kaşık batması ve rahimde batma gibi şeyler yasadim halada yasiyorm 8. Gün goguslerimi gorunce ictigim progestanlarn etkisi epey vardı sanki, göğsümde agac dalları gibi damarlar büyüdükçe büyüyordu esmer tenli olmama rağmen disardan belliydi 12. Gün test yaptm ben korktum yapmaya ayaklarm geri geri götürdü hep ama mecbur yaptık 65 le prensesime hamile oldugumu öğrendim bı tanesi beni bırakmamış çok sukur sendende guzel haberi bekliyoruz inşallah

Amin Allahim prensesini sana bagislasin insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…