- 24 Ocak 2019
- 163
- 60
- 48
- 33
- Konu Sahibi Periningelecegi
-
Canim transferin kacinci gunu kan verdin ve kac ciktiHayırlısı olsun inşallah:) benim adet sancılarım oldu.normalde sancı falan bilmem ben.bel ağrım da vardı 5.-6.gün özellikle.sık tuvalete çıkıyordum hala çıkıyorum.şuan için son adet tarihine göre 4 haftalık hamile gözüküyorum. bugün test günümdü zaten.3.gün embriyosu 2 adet.Allah gönlümüze göre hayırlısını versin
Hayirli olsun bu arada bebisin :)Hayırlısı olsun inşallah:) benim adet sancılarım oldu.normalde sancı falan bilmem ben.bel ağrım da vardı 5.-6.gün özellikle.sık tuvalete çıkıyordum hala çıkıyorum.şuan için son adet tarihine göre 4 haftalık hamile gözüküyorum. bugün test günümdü zaten.3.gün embriyosu 2 adet.Allah gönlümüze göre hayırlısını versin
10.gün 216 ydı canım.teşekkür ederim.darısı sizlere :)Canim transferin kacinci gunu kan verdin ve kac cikti
Banada aynı senin gibi 3. Gun 3. Embriyo trasnfer edildi kaşık batması ve rahimde batma gibi şeyler yasadim halada yasiyorm 8. Gün goguslerimi gorunce ictigim progestanlarn etkisi epey vardı sanki, göğsümde agac dalları gibi damarlar büyüdükçe büyüyordu esmer tenli olmama rağmen disardan belliydi 12. Gün test yaptm ben korktum yapmaya ayaklarm geri geri götürdü hep ama mecbur yaptık 65 le prensesime hamile oldugumu öğrendim bı tanesi beni bırakmamış çok sukur sendende guzel haberi bekliyoruz inşallahMerhabalar canlar 16 ocakta transferimi yaptirdim. Bugun 7. Gunum. Gun gun neler yasadigimizi yazalim. Sonucumuzu yazalim gelin bana destek olun.
1. Gun birsey hissetmedim.
2. Gun sag kasik batmasi.
3. Gun hisbirsey hissetmedim.
4. Gun sag kasik sol kasik orta bolum batmalar.
5. Gun gogus ucu hassasiyeti. Batmalar.
6. Gun gogus cevresi hassasiyeti. Aksam baslayan mide bulanti hissi. Batmalar.
7. Gun batmalara devam. Ve artik bulanti hissi yerini istifraya verdi.
8. Gun kan verecegim :)
3. gun embriyosu 3 adet transfer edildi.
Bugun kanda cikar artikMerhaba
Benim de 6.günüm bugün 5.gün embriyosu transfer edildi
İlk 3 gün gece mide bulantısı ve istifra oldu
Son 2 gündür bulantı geçti şuanda kasıklarımda adet sancısı na benzer bir sancı var
Hiç dikkat edemedim tutarsa mucize diyorum :)
Amin Allahim prensesini sana bagislasin insallah :)Banada aynı senin gibi 3. Gun 3. Embriyo trasnfer edildi kaşık batması ve rahimde batma gibi şeyler yasadim halada yasiyorm 8. Gün goguslerimi gorunce ictigim progestanlarn etkisi epey vardı sanki, göğsümde agac dalları gibi damarlar büyüdükçe büyüyordu esmer tenli olmama rağmen disardan belliydi 12. Gün test yaptm ben korktum yapmaya ayaklarm geri geri götürdü hep ama mecbur yaptık 65 le prensesime hamile oldugumu öğrendim bı tanesi beni bırakmamış çok sukur sendende guzel haberi bekliyoruz inşallah
Kan ver :)))) varsa çıkar benceBende suraya bi hamilelik takvimi koyayim dedim :))
Bugun kanda cikar artik
Çatlatma iğnesi yapmadıysan pozitifse doğrudur canım.var demek kiİdrar testi yaptım pozitf çıktı ilaç etkisi olabilir mi sizce ?
Çatlatma iğnesi yapmadıysan pozitifse doğrudur canım.var demek ki
Keşke erken gebelik yapsaydın.onda varsa kesin çıkar zaten.bi çizgi var gibi ama daha çok erken normal test için.yanıltıcı olmasın yorum yapmayayım.hayırlısı inşallahhTestim bu kızlar
10 güne geçiyormuş onun etkisi canım.geçmiştir yaniYaptım canım 12 gün oldu yapalı hmde 2 tane yaptım peşpeşe
Keşke erken gebelik yapsaydın.onda varsa kesin çıkar zaten.bi çizgi var gibi ama daha çok erken normal test için.yanıltıcı olmasın yorum yapmayayım.hayırlısı inşallahh
İki gün sonra kanda sonuç verir canım 5.gün embriyosu madem.umarım pozitifi görürsün:)Erken gebelik testine pek güvenmiyorum kan tahlili veririm büyük ihtimal
İnşallah canım ilaç etkisi diye korkuyorum10 güne geçiyormuş onun etkisi canım.geçmiştir yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?