- Konu Sahibi Kucukmucize
-
tüp bebek transferini bekleyen veya yeni transfer olmuş arkadaşlar deneyimlerimizi paylaşalım.
ben dün opu oldum. transfer için bekliyorum. siz neler yapıyorsunuz
slm cnm bende pazar günü opu oldum yarın transferim yapılacak 6 tane yumurtam toplandı 4ü kaliteliymiş bugün aradılar 2 tanesi kalmış o yüzden 5.güne bekleyemeyiz dediler yarın 11de transfer olcak Rabbim bizede nasip etsin anneliği inşallah senin kaç yumurtan vardı
canım benimde doktor 13 tane topladık dedi. 10 tanesi olgunlaşmış dün. bugünde 7 tanesi döllenmiş. transferi neye göre belirliyolar.
inşallah sağllıklı sıhatli kavuşuruz bebeklerimize. sen kaç yaşındasın bide sıkıntınız neydi. bide kaçıncı denemen. çok soru soruyorum ama bu işlerde yeniyim.kusura bakma
Merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum ama bir süredir forum takip ediyorum. Benim 10 yumurtam toplandı 5 i döllendi 2 embriyo transfer edildi biri 6 hücreli biri 7 hücreli . Bugün transfer sonrası ikinci günüm. Ayın 16.sı test günüm. Zaman durdu sanki geçmiyoooorrr.
bende yeniyim cnm ya sor sor nolcak ben 29 yaşındayım ilk denemem sebepsiz infertilite bizimki 1 kez aşılama yaptırdım olmadı aslında 2. aşılamaya geçcektik onun şansı çok düşük diye tüp bebek yaptırdık aslında tüp bebeği haziranda düşünüyoduk öğrtmenim ben okul zamanı zor olcak diye o zamana bırakcaktık aşılamayı denicektik ama ben çok takıyorum üzülüyorum o yüzden tüp bebek deniyelim dedik 3 yıllık evliyiz 2buçukyıldır falan istiyoruz kimseye söylemedik herkes aşılama yaptırdığımızı sanıyo herkes bişey sölüyo yok acele ediyonuz yok orda yaptırmayın başka yerde yaptırın sürekli her aşamada sormaları da ayrı tabi senin maşallah çok iyi döllenmiş dondurursunuzda transferi gelişimine göre karar veriyolar heralde benim 2 tane kaldığından riske atmak istemedikleri için 5.güne bırakmıyolar sen anlat senin kaçıncı denemen kaç yaşındasın
bu ay bende 2. yi deneyecem arkadaşlar ilki tuttu amaa sonuca ulaşamadık 21 haftalık erken dogumla kaybettm şimdi ikinci dondurulmuşla devam ediyorum bu ay allah hepimizin yardımcısı olsun saglıklı kucagmıza almayı nasip etsin inşallah
Merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum ama bir süredir forum takip ediyorum. Benim 10 yumurtam toplandı 5 i döllendi 2 embriyo transfer edildi biri 6 hücreli biri 7 hücreli . Bugün transfer sonrası ikinci günüm. Ayın 16.sı test günüm. Zaman durdu sanki geçmiyoooorrr.
canım durumlarımız hemen hemen aynı. bende mayısta bir aşılama yaptırdım.tutmadı. benimde sebepsiz. benim yaşım 26. bana da çok söylediler acele etme bekle diye. annem falan hiç taraftar değildi. bende kafama çok takıyorum. dediğin gibi. doktor bir aşılama daha yapacaktı temmuz gibi bizde 3 ay bekleyelim tüp yapalım dedik. ben 4 yıllık evliyim. 2 yıldır bebek özlemi çekiyorum. hem de ne özlem. deli gibi. sen nerde oturuyosun? doktorun kim? inşallah tutunur bebişlerimiz. 2sini de transfer ederler heralde sana
benim 4. düşügüm ve en son beni maaf etti o hastaneden herkez elinde bebegiyle çıktı bense cenaze gönderdim dünyam yıkıldı resmen keşke bende ölseydm dedim o dogum masasında sagımda bebeklerimin karınları şişip şişip indini görünce yaşıcaklar dedim ama doktor dogumu yaptırmadan yasamıcaklarını söylemşti yinede ümit yaa yaşıyolar diye okadar mutluydum ki sadece 5 dk sonra öldüler eşim geldi meleklerimiz gitti diyerek agladı ve ben o zaman resmen yıkıldım dedim allahım keşke bnmde canımı alsaydın dıye salak doktorun bır ıhmalı hayatımı mahfetti şimdi tekrar deneyecem hala rüyamda o dogum anını görü pp aglayark uyanıyorum rabbim busefer yaşatmasın aynı acıyı:26:
hemşire 2 tane transfer olcak demişti ki bende öle istiyorum hem şansı yüksek olur hem ikiz olur Rabbim tek de verse ikitane de hepsine razıyım aynen bende çok istiyorum senin gibi düşünmediğim bi ay bile olmadı herkes kendi haline bırak stresten olmuyodur diyo yapabilsem yapamadım ben denizlideyim cnm orda tek bi tüp bebek merkezi var hazirana bıraksaydık izmire gitcektik ama şimdi seminer dönemi okula gidiyorum bide kimseye sölemedik hemde kendi evimde olurum diye denizlide yaptırıyoz birede okulda o kadar çok hamile vardı ki geçen yıl bazıları doğum yaptı muhabbet hep çocuk hamilelik tabi ister istemez etkileniyo insan sen nerdesin nerde yaptırdın
benim 4. düşügüm ve en son beni maaf etti o hastaneden herkez elinde bebegiyle çıktı bense cenaze gönderdim dünyam yıkıldı resmen keşke bende ölseydm dedim o dogum masasında sagımda bebeklerimin karınları şişip şişip indini görünce yaşıcaklar dedim ama doktor dogumu yaptırmadan yasamıcaklarını söylemşti yinede ümit yaa yaşıyolar diye okadar mutluydum ki sadece 5 dk sonra öldüler eşim geldi meleklerimiz gitti diyerek agladı ve ben o zaman resmen yıkıldım dedim allahım keşke bnmde canımı alsaydın dıye salak doktorun bır ıhmalı hayatımı mahfetti şimdi tekrar deneyecem hala rüyamda o dogum anını görü pp aglayark uyanıyorum rabbim busefer yaşatmasın aynı acıyı:26:
onun için igne ve aspirin kullandım ilk 3 tane bu nedenle düştü genetikte bişe yok son olanda rahim agzı yetmezliginden olmuş malesef şimdi tekrar olursa dikiş atılacakmışamin canım.başın sağolsun. çok zor böyle durumlar. genetik test yaptırdın mı. benim bi arkadaşında 4,5 aylıkken bebeğinin kalbi durmuş. 3 gün sonra farketmişler. sonra test yaptırdılar. arkadaşta kan pıhtılaşma sorunu çıkmış. 4 aydan sonra bebek artık anneden beslendiği için kan pıhtılaşması nedeni ile düşük oluyomuş. senin durumunla alakalı mı bilmiyorum ama istersen dene bi
cnm ya gözlerim doldu okurken o kadar haklısın ki Allah sabrını versin cnm inşallah bu defa hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde evledın olurda kavuşursun biz eşimle aşılamada bile ağladık Rabbim kimseye yatmasın o acıları sanada aynı acıyı moralini yüksek tutmaya çalış o anları düşünmemeye çalış cnm Allah yardımcımız olsun
onun için igne ve aspirin kullandım ilk 3 tane bu nedenle düştü genetikte bişe yok son olanda rahim agzı yetmezliginden olmuş malesef şimdi tekrar olursa dikiş atılacakmış
canım Allah bi daha aynı acıyı yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?