- Konu Sahibi Kucukmucize
-
transferi olan arkadaşlar transferlerinin olcağını ne zaman öğrendi acaba
transferi olan arkadaşlar transferlerinin olcağını ne zaman öğrendi acaba
banada 5 gün öncesinden söyledi doktorum, jel verdi ilaçlarımı değiştirdi..
bana üç gün öncesinde söylemişlerdi.
nasıl oldu peki kaçıncı gün transferi oldu sizinki
kızlar yarın transferim var nolur dua edin
tüm dualarım seninle canım inşallah miniğine kavuşacaksın.
hadi ya. beş gün çok geç değil mi. kaçıncı gün transferi oldun acaba.
kızlar ilk denemem bu.tranferin 13. günü bugün ve bhcg 22.bana gebelik var ama istediğimiz değerde değil bhcg dediler.2 gün sonra testi tekrarla dediler.yani iyi gelişmemiş sanırım.bundan sonra şansım ne kadardır.böyle olup hamile kalan var mı aranızda?
Sakın üzülme canım,banada 12. gün ve ardından 2 gün sonra tekrar test yapılacak dedi doktorum.
Senin bir problemin olduğunu sanmıyorum. Bazen doktorlar veya hemşireler yoğunluktan uzun uzun
anlatmıyorlar. 2 kez test yapılması zaten gerekli bir şey, gelişiminin takibi için.
İnşallah güzel haberler verirsin bize. hadi üzme kendini moralini yüksek tut..
kızlar ilk denemem bu.tranferin 13. günü bugün ve bhcg 22.bana gebelik var ama istediğimiz değerde değil bhcg dediler.2 gün sonra testi tekrarla dediler.yani iyi gelişmemiş sanırım.bundan sonra şansım ne kadardır.böyle olup hamile kalan var mı aranızda?
sağol.moralimi yüksek tutuyorum hayırlısı ama inşallah olur çünkü işten izin almam çok zor o iğnelerden topallaya topallaya çalıştım.transfer sonrası sadece 2 gün dinlendim.bir daha izin almak da çok zor olur.
kızlar merhaba bu başlık tam benlik olmuş.Benim de ilk tüp bebek denemem , bizim durumumuz da sebepsiz infertilite ama biz aşılama yapmadan direk tüp bebek denedik inşallah hakkımızda hayırlısı olur.14 yumurtam toplandı bunlardan 10 tanesi döllenmiş.1 Eylül pazar günü de 1. kalitede olan sekiz hücreli embriyo transferim yapıldı.3 gün istirahat verdiler bana ben de hem yatıyorum hem buraları takip ediyorum.Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?