tüp bebek transferini bekleyen veya yeni transfer olmuş arkadaşlar

Selam arkadaşlar. Bir zamandır okuyorum sizleri,
bende tüp bebek tedavisi gördüm mucize bir şekilde
yumurtalarım oluştu, döllendi, donduruldu ve 2 tane embriyomuz transfer edildi.
Bugün 7. günüm hiç birşey hissetmiyorum ve meraktan ölüyorum.
Test günüm 8 eylül ama hemşire 6 eylülde de yaptırabilirsin dedi.
Tutunma kanaması falan hiçbirşey olmadı henüz....(

kızlar ilk denemem bu.tranferin 13. günü bugün ve bhcg 22.bana gebelik var ama istediğimiz değerde değil bhcg dediler.2 gün sonra testi tekrarla dediler.yani iyi gelişmemiş sanırım.bundan sonra şansım ne kadardır.böyle olup hamile kalan var mı aranızda?

hadi ya. beş gün çok geç değil mi. kaçıncı gün transferi oldun acaba.

hayır yanlış anlaşıldı sanırım.. trasferin 5 gün öncesinden jel ve diğer ilaçlarımı kullanmaya başlattı doktorum.
5. gün embriyosu trasfer edildi bana. bugün 8. günüm..
aramızda en erken ben test yaptırıcam sanırım.
İnşallah hepimizin hayırlı haberleri olur..
Ama bugün hala hiçbirşey hissetmiyorum. Olmicak galiba....(

Sakın üzülme canım,banada 12. gün ve ardından 2 gün sonra tekrar test yapılacak dedi doktorum.
Senin bir problemin olduğunu sanmıyorum. Bazen doktorlar veya hemşireler yoğunluktan uzun uzun
anlatmıyorlar. 2 kez test yapılması zaten gerekli bir şey, gelişiminin takibi için.
İnşallah güzel haberler verirsin bize. hadi üzme kendini moralini yüksek tut..

sağol.moralimi yüksek tutuyorum hayırlısı ama inşallah olur çünkü işten izin almam çok zor o iğnelerden topallaya topallaya çalıştım.transfer sonrası sadece 2 gün dinlendim.bir daha izin almak da çok zor olur.

canım değerin biraz düşük. düşük başlayanlar genelde kimyasal gebelik oluyor. merkezler bu yüzden pek umut vermiyorlar.ama ben forumda bir çok örneğini gördüm. 12 değerle başlayıp ikiz doğuran var. ve inan sayıları çok fazla düşük değerle başlayıp hamileliği devam eden. içini ferah tut. bol su iç. dinlen. sıcak banyo yapma. raflara uzanma. şansın var canım yeterki pozitif ol. inş. değerleirn güzel bir şekilde katlanarak artar. Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin canım.

canım biraz dinlensen iyi olurdu bu süreçte.rapor filan alsaydın.inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur pozitif olmaya çalış canım.iki gün sonraki kan değeri daha anlamlı bir sonuç verecektir.

kızlar merhaba bu başlık tam benlik olmuş.Benim de ilk tüp bebek denemem , bizim durumumuz da sebepsiz infertilite ama biz aşılama yapmadan direk tüp bebek denedik inşallah hakkımızda hayırlısı olur.14 yumurtam toplandı bunlardan 10 tanesi döllenmiş.1 Eylül pazar günü de 1. kalitede olan sekiz hücreli embriyo transferim yapıldı.3 gün istirahat verdiler bana ben de hem yatıyorum hem buraları takip ediyorum.Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

hayırlısı olsun inşallah benimde ayın ikisinde oldu transferim ben pek dinlenemiyorum hatta hiç yatmadım desem yeridir.bel ağrısı ve ara ara kasık ağrılarım oluyor.dinlenince geçiyor.zaman geçsede bir an önce test günü gelse beklemek zor.

vakit geçmiyor bir türlü benim de ara sıra sol kasığımda ağrı oluyor ama öyle abartı bi ağrı olmuyor inşallah herşey yolundadır.ben mecburen yatıyorum eşim resmen nöbet tutuyo başımda ama inşallah haftaya mutlu olucaz hep birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…