tüp bebek transferini bekleyen veya yeni transfer olmuş arkadaşlar

kızlar pozitifi görenlere çooook sevindim allahım tamamına erdirsin neg. görenler içinde çok çooook üzüldüm bende temmuz ayında neg gördüm o zamanlar bir daha denemeye gücüm yoktu o kadar üzücü bi durum kelimelerle anlatılamıyo ama şimdi sanki hiçbişey olmamış o kadar yıkılan ben değilmişim gibi aynı heyecanla tekrar denemek istiyorum zaman her şeyin ilacı bende de bir çok belirti vardı iştahım çok acıktı uyku hali vardı bacaklarımda zaman zaman cekilme oluyordu ve ateş basıyordu biraz sonrada geçiyordu ama hepsi ilaçların yan etkisiymiş zaten 5. günü lekelenmem başladı 6. günü de adet oldum allahım hepimize nasip etsin saglıklı evlatlar...

ayy çok sevindim süper testte çıktıysa kandada çıkar canım benimde 9. günde testte çıkınca kan verdim ve çıktı.kan sonucunu bizede haber ver.

Canım kan testimi de yaptırdım sonuç 405.7 sanırım 6. gün embriyosu olduğu için bu şekilde çıktı tahlil sonucu. Allahım hepimize evladımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Herşeyi bizlere vaktinde yaşatsın. Hiç birimizin kucağını boş bırakmasın. Herkese dua ediyorum arkadaşlar, kalbim ve dualarım hepinizle...:49:

ayy çok sevindim süper testte çıktıysa kandada çıkar canım benimde 9. günde testte çıkınca kan verdim ve çıktı.kan sonucunu bizede haber ver.

Canım kan testimi de yaptırdım sonuç 405.7 sanırım 6. gün embriyosu olduğu için bu şekilde çıktı tahlil sonucu. Allahım hepimize evladımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Herşeyi bizlere vaktinde yaşatsın. Hiç birimizin kucağını boş bırakmasın. Herkese dua ediyorum arkadaşlar, kalbim ve dualarım hepinizle...:49:

:nazar::nazar::nazar::nazar: çok sevindim canım değer çok güzel tek embriyomu vardı

Son düzenleme:
:nazar:allahıımmm kızlar sonucumu öğrendim 514 çıktı aklımı kaybetmek üzereyim sevinçten .ama hala muallaktayım kadın doğumcu izinliydi ,komşum dahiliye doktoru ona verdim testimi ama benden BHCG ve progesteron testi istemişleri burda progesteron testi yokmuş onu yaptıramadım.sonucumu da telefonla öğrendim doktor gebe gibi ama siz yinede kadın doğumcu geldiğinde gidin dedi .kızlar hamile miyim ben şimdi allahım inanamıyorum.rabbim herkesin yardımcısı olsun :emir_bebek:

:nazar:allahıımmm kızlar sonucumu öğrendim 514 çıktı aklımı kaybetmek üzereyim sevinçten .ama hala muallaktayım kadın doğumcu izinliydi ,komşum dahiliye doktoru ona verdim testimi ama benden BHCG ve progesteron testi istemişleri burda progesteron testi yokmuş onu yaptıramadım.sonucumu da telefonla öğrendim doktor gebe gibi ama siz yinede kadın doğumcu geldiğinde gidin dedi .kızlar hamile miyim ben şimdi allahım inanamıyorum.rabbim herkesin yardımcısı olsun :emir_bebek:

Canıııımmm çooookkk sevindim, hamilesindir bence kesin :) Rabbim yardımcımız olsun, darısı diğer arkadaşların başına :)

Hayirli olsun.cooooook sevindim.rabbim bizede nasp etsin.ins.biraz sakinlesince.ayrintilarinida yaz lutfen.yaaa cok heycanlandim bende istiyorummmmmmmmmmmm

tebrik ederimmmmm çok sevindm

Merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum ama bir süredir forum takip ediyorum. Benim 10 yumurtam toplandı 5 i döllendi 2 embriyo transfer edildi biri 6 hücreli biri 7 hücreli . Bugün transfer sonrası ikinci günüm. Ayın 16.sı test günüm. Zaman durdu sanki geçmiyoooorrr.

Merhabalar bende senin gibi yeni uyeyim ve Beklemedeyim 19 unu benim tek yumurta koydular sana bisi soracam acaba herhangi belirti varmı ins bebislerimiz tutunmustur zaman gecmio dediğin gibi erken yaptırmayı dusunuom esim izin vermio bekle zamanını die :nazar:

Merhaba arkaaslar 30agustosta opu oldum 5 eylulde transferim olacakti ama rahim duvarim uygun bulunmadi fazla kalinlik varmia bu yuzden transferim ertelendi.
Simdi adet oldum bitmesini bekliyorum eger rahmim adet sonrasi duzelmisse tedavime drvam edilecekmis.eger duzelmediyse histeroskopi ameliyati ile rahim duvarim inceltilecekmis.rabbim senden gelene amenna ama cok yoruldum.yol goster bana.suan adetimin haftaya olmasi lazimdi ama ilaclardan zannedersem erken oldum.simdi heyecan ve korkuyla adetimin bitmesini bekliyorum.rabbim yardimcimiz olsun..tranferi ertlenen arkaslarim ne kadar sure beklediniz acaba??

Mer 30agustosta opu oldum 5 eylulde transferim olacakti ama rahim duvarim uygun bulunmadi fazla kalinlik varmia bu yuzden transferim ertelendi.
Simdi adet oldum bitmesini bekliyorum eger rahmim adet sonrasi duzelmisse tedavime drvam edilecekmis.eger duzelmediyse histeroskopi ameliyati ile rahim duvarim inceltilecekmis.rabbim senden gelene amenna ama cok yoruldum.yol goster bana.suan adetimin haftaya olmasi lazimdi ama ilaclardan zannedersem erken oldum.simdi heyecan ve korkuyla adetimin bitmesini bekliyorum.rabbim yardimcimiz olsun..tranferi ertlenen arkaslarim ne kadar sure beklediniz acaba??

Canm gecmiş olsun Allah sifa versin.hhersey yoluna girer inş.ssıkma canını

16 Eylülde tahlil yaptıracak arkadaşlar nasılsınız heyecan var mı ben heyecandan duramıyorum. aklım sürekli bebeklerimde .siz ne yapıyorsunuz. kafanızı dağıtabiliyo musunuz?

Allahım herkesin yardımcısı olsun umarım sizlerin de iyi haberlerini alırız dualarım hep sizinle.belirtileri falan kafanıza takmayın kızlar burda okuduğum belrtilerin çoğu yoktu bende bikaç defa batma oldu okadar sonra ben de okuyunca heralde bendeki tutmadı dedim ama rabbim çok büyük dualarımı kabul etti şimdi keseyi göreceğim günü bekliyorum.herkesin bünyesi farklı o yüzden hiç moralinizi bozmayın güzel düşünün ki güzel şeyler olsun inşallah.:nazar:

Allahım herkesin yardımcısı olsun umarım sizlerin de iyi haberlerini alırız dualarım hep sizinle.belirtileri falan kafanıza takmayın kızlar burda okuduğum belrtilerin çoğu yoktu bende bikaç defa batma oldu okadar sonra ben de okuyunca heralde bendeki tutmadı dedim ama rabbim çok büyük dualarımı kabul etti şimdi keseyi göreceğim günü bekliyorum.herkesin bünyesi farklı o yüzden hiç moralinizi bozmayın güzel düşünün ki güzel şeyler olsun inşallah.:nazar:

Canm bendede batmalar vardi.artik yok.sen son iki gun nasil belirtiler yasadin.bende sadece gogus acisi var.kasiklarim karnim sanki bombos.olmadimi ne.lutfen belirtilerini yaz.suanda neler hissediyosun

Arkadaslar kan verdim bugun.sonuc 2.negatif yani.cok uzgunum.ins sizinkiler pozitif olur

Merhaba arkadaşlar
Test günüm 16 eylüldü transferden sonra 14. Gün ben dün yani 12. Günde kan testi yaptırdım sonuç negatif
ALLAH sizin yüzünüzü güldürür inşallah sonuçlarınız pozitif olur :(((((

16 Eylülde tahlil yaptıracak arkadaşlar nasılsınız heyecan var mı ben heyecandan duramıyorum. aklım sürekli bebeklerimde .siz ne yapıyorsunuz. kafanızı dağıtabiliyo musunuz?

slm kızlar bende 16sını bekleyemedim bugün test yaptırdım maalesef negatif üzülmemek elde değil ama Rabbim nasip etmeyince olmuyo biz elimizden geleni yapıyoruz demekki zamanı değil bu şekilde düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum hemde isyandan kaçıyorum Rabbim test yaptırmamış olanlarınıza nasip etsin inşallah güzel haberlerinizi görürüz inşallah

slm kızlar bende 16sını bekleyemedim bugün test yaptırdım maalesef negatif üzülmemek elde değil ama Rabbim nasip etmeyince olmuyo biz elimizden geleni yapıyoruz demekki zamanı değil bu şekilde düşünüp kendimi rahatlatmaya çalışıyorum hemde isyandan kaçıyorum Rabbim test yaptırmamış olanlarınıza nasip etsin inşallah güzel haberlerinizi görürüz inşallah

canım Allah yardımcın olsun. hepimizin yardımcısı olsun

kızlar negatif sonuç alanlara çok üzüldüm allah sabır versin .bugün aldığım bir haberi sizinle paylaşmak istiyorum çünkü bizim gibi bu yola herşeyini vermiş kişiler olarak başkalarında hep duyduğum ama efsane gibi gelen bir olay yakın bir arkadaşımın başına geldi.Uzatmadan konu şöyle arkadaşım tam 12 tüp bebek denemesi sonucunda uzun yıllar süren tedaviler neticesinde son denemede hamile kalıp bir kız evlada kavuştu.bebeği şu an 9 aylık.bugün müthiş bişey olmuş ve adeti gecikince test yaptırmış tekrar hamile ve doğal yollardan.allahım ol deyince oluyor işte. diyecek bişey bulamıyorum üzüntünüzü çok iyi anlıyorum ama ne olur Allahtan umudu kesmeyin.asla pe etmeyin.belli mi olur belkide doğal yollardan gelir bebişleriniz.

Back
X