tüp bebek transferini bekleyen veya yeni transfer olmuş arkadaşlar

kızlar negatif sonuç alanlara çok üzüldüm allah sabır versin .bugün aldığım bir haberi sizinle paylaşmak istiyorum çünkü bizim gibi bu yola herşeyini vermiş kişiler olarak başkalarında hep duyduğum ama efsane gibi gelen bir olay yakın bir arkadaşımın başına geldi.Uzatmadan konu şöyle arkadaşım tam 12 tüp bebek denemesi sonucunda uzun yıllar süren tedaviler neticesinde son denemede hamile kalıp bir kız evlada kavuştu.bebeği şu an 9 aylık.bugün müthiş bişey olmuş ve adeti gecikince test yaptırmış tekrar hamile ve doğal yollardan.allahım ol deyince oluyor işte. diyecek bişey bulamıyorum üzüntünüzü çok iyi anlıyorum ama ne olur Allahtan umudu kesmeyin.asla pe etmeyin.belli mi olur belkide doğal yollardan gelir bebişleriniz.

16 eylülü bekleyen arkadaşlar hepimizin kısmeti aynı demekki benimde negatif:(

Merhaba kizlar...transferden sonra devamli takip ettim sizi sessiz sessiz. ama yazamadim bir turlu benimde test gunum 16 eyluldu buyuk umutlarla bekledim cok umutluydum doktora gore her sey yolundaydi ama bende sizler gibi negatif sonucumu aldim.hala kendimi toplayamadim.hep sorguladim ben nerde yanlis yaptim diye.cok zor bir sinav.Allah hepimize sabir versin kucaklarimizi bebeklerle doldursun..pozitif haberleri alan arkadaslar sizlerde insallah sagsalim kucaklariniza alirsiniz.size yazip biraz rahatlamak istedim...ALlah hepimizin yar ve yardimcisi olsun....umutlari tuketmeden yola devam edicez artik.

Arkadaslar ben coktandir girmiyordum internet kotam dolmasina ragmen yazmak sizinle paylasmak istedim 4. Deneme istanbul bahceci klinigi Doktorum Rabbim ondan her iki dunyada razi olsun Mustafa Bahceci tek embryo blast gebelik asisi yapildi 19 eylulde persembe test yaptirdim 124 cikti 21 eylul yani bugun tekrar baktirdim 275 cikti rabbim tum isteyenlere yasatsin Rabbime binlerce sukurler olsun belirti olarakta sol kasik tarafimda surekli ince bir sizi goguslerde dolgunluk uclarinda hafif bacaga inen agri vardi hatirladiklarim bu kadar. Rabbime emanetttt

Arkadaslar ben coktandir girmiyordum internet kotam dolmasina ragmen yazmak sizinle paylasmak istedim 4. Deneme istanbul bahceci klinigi Doktorum Rabbim ondan her iki dunyada razi olsun Mustafa Bahceci tek embryo blast gebelik asisi yapildi 19 eylulde persembe test yaptirdim 124 cikti 21 eylul yani bugun tekrar baktirdim 275 cikti rabbim tum isteyenlere yasatsin Rabbime binlerce sukurler olsun belirti olarakta sol kasik tarafimda surekli ince bir sizi goguslerde dolgunluk uclarinda hafif bacaga inen agri vardi hatirladiklarim bu kadar. Rabbime emanetttt

canım bacak ağrın mı vardı seninde benimde transferimin 4. günü bacaklarım ağrıyo kasıklarım hafif sızlıyor.sende belirti ne zaman başladı.

slam arkadaşalr sperm sayı hız ve morfoloji problemi nedeniyle tüp bebek yaptırıp poz alın arkadaşlar var mı

Benimde dondurulmuş 5.gün embriyosu ve test günümüz aynı 30 eylül o tarihe kadar adet günüm geçmiş oluyor.Estrofem crinone jel kullanıyor musun adet geciktiriyor mu bilgin var mı?

Ilk tup denememde estrofem ve crinone jel vermisti doktorum.adet geciktiriyomu bilmiyorum ama kan testi negatif olunca ilaclari biraktim 5gun sonra hastalanmistim.bu sefer estrofem ve progynex igne kullaniyorum.isallah pozitifi goruruz.senin kacinci deneme?

Ilk tup denememde estrofem ve crinone jel vermisti doktorum.adet geciktiriyomu bilmiyorum ama kan testi negatif olunca ilaclari biraktim 5gun sonra hastalanmistim.bu sefer estrofem ve progynex igne kullaniyorum.isallah pozitifi goruruz.senin kacinci deneme?

2.Denemem meraktan ölecem çarşamba gelsin diye bekliyorum evde test yapacağım ama çok erken sanırım iyişallah iyi haberler alarız..

canım kıyamam sana sabır versin rabbim.idrar mı kan testi mi yaptırdın.benim 30 eylül bekliyorum..

canım eski yazıları okudum senin blast transfer ve 30 eylül test günün değil miydi.çarşamba evde yapcam yazmışsın heralde idrar testi sonucum negatif dedin.ama daha erken gibi geldi bana.önceki mesajda bi link paylaştım okudun mu o yazıyı

canım eski yazıları okudum senin blast transfer ve 30 eylül test günün değil miydi.çarşamba evde yapcam yazmışsın heralde idrar testi sonucum negatif dedin.ama daha erken gibi geldi bana.önceki mesajda bi link paylaştım okudun mu o yazıyı

Test günümü yanlış yazmışım 25 eylüldü kan testi yaptırdım kesin negatif dondurulmuşlarla tekrar deneyeceğim artık..

mrb kızlar benimde dondurulmuşlarla transferim yapıldı.bugüün 2. günüm.çok karmaşık duygular içindeyim.allahım hepimize anne olmayı nasip etsin tez zamanda inşallah

maşallah canım hayırlı olsun.bende bahçecinin şubesinde umut bahçecide yaptırdım iki gün oldu test günüm 7 ekim allahım inşallah bizimde senin gibi yüzümüzü güldürrü inşallah

Kizlar merhaba 5eylulde yapilacak transferim rahim duvarim kalinligi yuzunden iptal edolmisti ve yavrularimi dondurmuslardi .simdi histeroskopi oldum ve ilk adetimde ilaclara baslayacagim.ama adetim bayram tatilinin ilk gunletine geliyor.acaba ilaci kac gun kullaniyoruz dondurulmus olunca?

Back
X