- 27 Ağustos 2023
- 13
- 7
- 1
- 31
- Konu Sahibi yilmazyilmaz
Merhabalar. Tüp bebek transferimin 8.gününde dayanamayıp test yaptım. Bir çizgi silik çıktı. Lütfen fikirlerinize ihtiyacım var. Kan testi vermeli miyim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin, inşallahBenim de bugün 7. Günüm ben de test yaptım bu şekilde çıktı.Rabbim inşallah ikimize de güzel sonuçlar görmeyi nasip etsin![]()
Merhaba bugün benim de 5.günüm kanda çıkar mı acaba olumlu hissetmiyorum zaten son bir umut kan veriyim diyorum acilde kaç çıkmıştı sizinTaze transfer mi, rahim dinlendirme yapildi mi?
Taze transfer ise çatlatma ignesi etkisi olabilir, birkaç gün daha beklemelisiniz. Dondurulmuş embriyo transferi ise ben 5.günü yaptırmıştım kan testi çıkmıştı. Inşallah sizinki de sağlıkla olumlu sonuçlanır, sevgiler![]()
Gerçekten beklemek çok zor.İnsan sürekli bi belirti arıyor ya olmadıysa düşüncesi dolanıyor insanın aklında.Sonucu güzel olacak inşallah emeklerimiz karşılığını verir rabbimAmin, inşallahUmarım sizin için de olumlu ve sağlıklı ilerler süreç.
zor bir süreç bizim için gerçekten bu bekleyiş süreci :)
Benim de bugün 7. Günüm ben de test yaptım bu şekilde çıktı.Rabbim inşallah ikimize de güzel sonuçlar görmeyi nasip etsin
Evet o düşünce insanın aklından bir an olsun gitmiyor. Amin inşallah her şey gönlünüzce olurGerçekten beklemek çok zor.İnsan sürekli bi belirti arıyor ya olmadıysa düşüncesi dolanıyor insanın aklında.Sonucu güzel olacak inşallah emeklerimiz karşılığını verir rabbim![]()
çok teşekkürlerben 7.gün öğrenmiştim bence ikinize de hayırlı uğurlu olsun![]()
Bence öyle düşünmeyin. Gerçekten bu süreç çok zor. Bende de belirti yok. Sadece kasık ağrım var. O da büyük ihtimalle kullandığım ilaçlardan kaynaklı. Ama bu süreci hiç belirti göstermeden olumlu tamamlayan çok sayıda insan var. Umudunuzu kaybetmeyin. İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınızMerhaba bugün benim de 5.günüm kanda çıkar mı acaba olumlu hissetmiyorum zaten son bir umut kan veriyim diyorum acilde kaç çıkmıştı sizin
Bence yapmayin, ben yaptim ama negatif çıksa eşim cok kızardıMerhaba bugün benim de 5.günüm kanda çıkar mı acaba olumlu hissetmiyorum zaten son bir umut kan veriyim diyorum acilde kaç çıkmıştı sizin
9. Gün 86 ile öğrendim ben kanda 8 gün çıkar dayanamiyorsan git kan verMerhabalar. Tüp bebek transferimin 8.gününde dayanamayıp test yaptım. Bir çizgi silik çıktı. Lütfen fikirlerinize ihtiyacım var. Kan testi vermeli miyim![]()
Evet 31 Ağustosta kan tahlili vermemi istediler ama bekleyemeyeceğim sanırım9. Gün 86 ile öğrendim ben kanda 8 gün çıkar dayanamiyorsan git kan verben zor dayanmistim
Pozitif arkadaşım bende aynı testten yapmıştım 7. Gün çıkmıştı böyleMerhabalar. Tüp bebek transferimin 8.gününde dayanamayıp test yaptım. Bir çizgi silik çıktı. Lütfen fikirlerinize ihtiyacım var. Kan testi vermeli miyim![]()
Yaaa çok teşekkür ederim.Pozitif arkadaşım bende aynı testten yapmıştım 7. Gün çıkmıştı böyle![]()
Yaaa çok teşekkür ederim.Pozitif arkadaşım bende aynı testten yapmıştım 7. Gün çıkmıştı böyle![]()
Sizin de gönlünüzce olsun her şeyPozitif arkadaşım bende aynı testten yapmıştım 7. Gün çıkmıştı böyle![]()
Bekleme bekleme git verEvet 31 Ağustosta kan tahlili vermemi istediler ama bekleyemeyeceğim sanırımsizin de hayırlı olsun bu arada
![]()
Testi yaptırdınız mı merak ettimm benim de pazar günü test günüm ama dayanamıyorummTamamteşekkürler yanıtınız için
![]()