• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek transferinin 8.günü test yapanlar

yilmazyilmaz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2023
13
7
1
31
Merhabalar. Tüp bebek transferimin 8.gününde dayanamayıp test yaptım. Bir çizgi silik çıktı. Lütfen fikirlerinize ihtiyacım var. Kan testi vermeli miyim 🙏🙏

Eklentiler

• IMG_4031.webp
    IMG_4031.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 204
Taze transfer mi, rahim dinlendirme yapildi mi?
Taze transfer ise çatlatma ignesi etkisi olabilir, birkaç gün daha beklemelisiniz. Dondurulmuş embriyo transferi ise ben 5.günü yaptırmıştım kan testi çıkmıştı. Inşallah sizinki de sağlıkla olumlu sonuçlanır, sevgiler 🌸

Dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Çok heyecanlandım inanın. Çok teşekkür ederim umarım güzel sonuçlanır. 🌸🌸

Benim de bugün 7. Günüm ben de test yaptım bu şekilde çıktı.Rabbim inşallah ikimize de güzel sonuçlar görmeyi nasip etsin 😍
Amin, inşallah 🙏 Umarım sizin için de olumlu ve sağlıklı ilerler süreç.🥰 zor bir süreç bizim için gerçekten bu bekleyiş süreci :)

Taze transfer mi, rahim dinlendirme yapildi mi?
Taze transfer ise çatlatma ignesi etkisi olabilir, birkaç gün daha beklemelisiniz. Dondurulmuş embriyo transferi ise ben 5.günü yaptırmıştım kan testi çıkmıştı. Inşallah sizinki de sağlıkla olumlu sonuçlanır, sevgiler 🌸
Merhaba bugün benim de 5.günüm kanda çıkar mı acaba olumlu hissetmiyorum zaten son bir umut kan veriyim diyorum acilde kaç çıkmıştı sizin

Amin, inşallah 🙏 Umarım sizin için de olumlu ve sağlıklı ilerler süreç.🥰 zor bir süreç bizim için gerçekten bu bekleyiş süreci :)
Gerçekten beklemek çok zor.İnsan sürekli bi belirti arıyor ya olmadıysa düşüncesi dolanıyor insanın aklında.Sonucu güzel olacak inşallah emeklerimiz karşılığını verir rabbim 🤲🤲

Benim de bugün 7. Günüm ben de test yaptım bu şekilde çıktı.Rabbim inşallah ikimize de güzel sonuçlar görmeyi nasip etsin
Gerçekten beklemek çok zor.İnsan sürekli bi belirti arıyor ya olmadıysa düşüncesi dolanıyor insanın aklında.Sonucu güzel olacak inşallah emeklerimiz karşılığını verir rabbim 🤲🤲
Evet o düşünce insanın aklından bir an olsun gitmiyor. Amin inşallah her şey gönlünüzce olur 🙏🤲

Merhaba bugün benim de 5.günüm kanda çıkar mı acaba olumlu hissetmiyorum zaten son bir umut kan veriyim diyorum acilde kaç çıkmıştı sizin
Bence öyle düşünmeyin. Gerçekten bu süreç çok zor. Bende de belirti yok. Sadece kasık ağrım var. O da büyük ihtimalle kullandığım ilaçlardan kaynaklı. Ama bu süreci hiç belirti göstermeden olumlu tamamlayan çok sayıda insan var. Umudunuzu kaybetmeyin. İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız🙏

Bence yapmayin, ben yaptim ama negatif çıksa eşim cok kızardı 😔 benim şansıma ben pozitifi gördüm, eger simdi yapip negatif gorurseniz moraliniz bozulur. Ben 32 ile öğrenmiştim, Rabbim sağlıkla, huzurla size de nasip etsin, kalbim sizlerle 🌸🩷

Merhabalar. Tüp bebek transferimin 8.gününde dayanamayıp test yaptım. Bir çizgi silik çıktı. Lütfen fikirlerinize ihtiyacım var. Kan testi vermeli miyim 🙏🙏
9. Gün 86 ile öğrendim ben kanda 8 gün çıkar dayanamiyorsan git kan ver 😁 ben zor dayanmistim

Back
X