- 21 Eylül 2021
- 1.231
- 464
- 73
- 25
- Konu Sahibi RABIS 2018
-
Stres yapma canım benimde tarlusal bittikten bı 7,8 gün sonra oldum illaki gelir sokulmez olmaz sadece stresle ister istemez gecikiyorKızlar duphaston içtim adet yapmadi muane dün az kalınlaşmış rahmin dedi tarlusal verdi bileti 4gun oldu adet olmadım kekik çayı içtim 1gunluk yine gelmedi âdet olamadığım için tirasfere başlayamıyorum ne yapmaliyim
Tarlusali ilk defa kulaniyorum doktor hemen olursun dedi ondan 10 güne kadar bekliyim ben o zamanStres yapma canım benimde tarlusal bittikten bı 7,8 gün sonra oldum illaki gelir sokulmez olmaz sadece stresle ister istemez gecikiyor
Neden öyle dedi bilmiyorum ama tarlusal zaten 1 haftada en erken etki ediyor diye biliyorum bekle canım olursun o illaki sokturuyor çünküTarlusali ilk defa kulaniyorum doktor hemen olursun dedi ondan 10 güne kadar bekliyim ben o zaman
Tamam canım çok agrim var ama gelen giden yok bende sıcak su tutuyorum rahatlatıyor sen ne durumdasınNeden öyle dedi bilmiyorum ama tarlusal zaten 1 haftada en erken etki ediyor diye biliyorum bekle canım olursun o illaki sokturuyor çünkü
Ben şuan estrofem kullanıyorum rahim kalınlaştırma için bu hafta kontorolum var transfer için gün verilecekTamam canım çok agrim var ama gelen giden yok bende sıcak su tutuyorum rahatlatıyor sen ne durumdasın
Ay masallah baslamisin bile az kalmış inşallah tutunur sana kaçıncı gün embriyoBen şuan estrofem kullanıyorum rahim kalınlaştırma için bu hafta kontorolum var transfer için gün verilecek
Benim hepsi 5.gun embiriyosu canım. Sen daha yenimi baslayacaksin yoksa donduruldumu seninkideAy masallah baslamisin bile az kalmış inşallah tutunur sana kaçıncı gün embriyo
Benim 6.gun 3adet embriyo var dondurulmuş tarasfere geçecem adetin ikinci günü ilaç verdi estrofem aldık ama nasıp olmadı bayadır âdet bekliyorumBenim hepsi 5.gun embiriyosu canım. Sen daha yenimi baslayacaksin yoksa donduruldumu seninkide
Hayırlısı olsun canım benim stres yapma illaki gelir sende sağlıcakla başlarsın insallahBenim 6.gun 3adet embriyo var dondurulmuş tarasfere geçecem adetin ikinci günü ilaç verdi estrofem aldık ama nasıp olmadı bayadır âdet bekliyorum
İnşallah elde olmuyor vallah sitres deprem oldu gecikmeler oldu kafadan cikmiyorkiHayırlısı olsun canım benim stres yapma illaki gelir sende sağlıcakla başlarsın insallah
Bende öyle tam deprem sürecine denk geldi stres oluyor ister istemez en son bekle bekle 8 gün sonra oldum stresten kanamam çok azdı doktoruma söyledim oda yapma ya dedi baya atman lazımdı rahmin temiz olması için dedi belki erteleriz felan demişti üzülmüştüm muaynede baktı şükür kanamam az olmasına rağmen atacagimi atmışım stres herşeyi etkiliyor malesefİnşallah elde olmuyor vallah sitres deprem oldu gecikmeler oldu kafadan cikmiyorki
Aynen şükür iyi demisBende öyle tam deprem sürecine denk geldi stres oluyor ister istemez en son bekle bekle 8 gün sonra oldum stresten kanamam çok azdı doktoruma söyledim oda yapma ya dedi baya atman lazımdı rahmin temiz olması için dedi belki erteleriz felan demişti üzülmüştüm muaynede baktı şükür kanamam az olmasına rağmen atacagimi atmışım stres herşeyi etkiliyor malesef
Vallah beni adetin 2 .günü ilaca basla dedi 12.gun gel dedi ona göre trasfer günü belli olacak dediBenim tarlusalla 4-5 gün içinde olmuştu adetim canım, dondurulmuş transfer sanırım? Adetin kaçıncı günü oluyor? Bu konuda benim bilgim yok ben de tüp bebek sürecindeyim de nisan adetimle transfer sürecine başlayacağız 2 hafta hazırlık aşaması sonra transfer demişti doktorum
Bana da 2 hafta civarı sürüyor hazırlık aşaması demişti :) ne ilaçlar kullanıyorsunuz peki?Vallah beni adetin 2 .günü ilaca basla dedi 12.gun gel dedi ona göre trasfer günü belli olacak dedi
Evet hemen hemen aynı estrofem yazdı aldım ilacı ama adet olmadım beklemedeyim şehir dışı gittiğimiz için sürekli gitmiyoruz önden ilaçları verdi bakalimBana da 2 hafta civarı sürüyor hazırlık aşaması demişti :) ne ilaçlar kullanıyorsunuz peki?
İnşallah pozitif sonucunuzu da duyurursunuz burdanEvet hemen hemen aynı estrofem yazdı aldım ilacı ama adet olmadım beklemedeyim şehir dışı gittiğimiz için sürekli gitmiyoruz önden ilaçları verdi bakalim
İnşallah sonucu martin sonuna denk gelir büyük ihtimalİnşallah pozitif sonucunuzu da duyurursunuz burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?