tüp bebek tutma olasıığıı

bekfil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2011
71
3
86
İzmir
SLM ARKADAŞLAR 16 MARTTA TÜP BEBEK EMBRİYO TRANSFERİ YAPILDI 28.DE BELLİ OLACAK SONUÇ AMA KASIK AĞRILARIM BEL AĞRILARIM VAR.. PSİKOLOJİKMİ ANLAMADIM MİDEMDE BULANIYOR.... TUTMA OLASILIĞI NEDİR BİLEMİYORUMDA AMA SABREDEMİYORUM SONUCU ERKEN ÖĞRENME İHTİMALİM VARMI YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM... 16.SINDAN BERİ DİNLENİYORUM BU ARADA İŞİ GÜCÜ BIRAKTIM EVDE BEBEĞİMİ BEKLEMEKTEN KAFAYI YİCEM ...

tedavin hayırlı olsun, bence erken öğrenmeye çalışma zamanından önce yapılan testlerde gebelik olsada çıkmaya biliyor ve bu seni boş bir üzüntüye sürükleye bilir. Kasık ağrıların normal bence regli ağrılarına benzeyen ağrılar oluyor şişkinlik ve göğüslerde hassasiyette yaşamıştım ben kendini çok kitlememeye çalış 2-3 günden sonra dikkat ederek normal hayatına dönemeye çalış dinlenmek ve yorulmamak kadar yüksek morelde çok önemli insan yatıp birşeylerle uğraşmadıkça kendini tek bir yere sabitliyor tekrar hayırlı olsun sana ve tüm evlat sahibi olmayı isteyen arkadaşları Allah tez zamanda bebeklerine kavuştursun.

Canım tedavin hayırlı uğurlu olsun RABBİM gönlüne göre versin.Kullandığımız hormon ilaçlarının yan etkilerinden dolayı söylediğin şikayetleri hepimiz yaşıyoruz gayet normal sürekli yatmana gerek yok transferden sonra en geç 3 gün içinde normal hayatına dönebilirsin sadece biraz daha hareketlerine dikkat ediyosun bence tahlilini erken yaptırma gününü bekle evdede sürekli yatma dışarı çık gez dolaş rahimede kan gitmesi lazım kendine uğraşak bişeyler bul kukuman kuşları gibi düşünmekten vazgeç.EN erken kanda 10.gün baktırabilirsin.

Son düzenleme:
biraz daha sabretmelisin cnm. ama ben 12. gün gittim testi yaptırmadılar bizi yanıltabilir dediler o arada hasta oldum zaten. ilaçlardan dolayı bhcg yüksek çıkabiliyormuş o yüzden 14. gün yaptırıyorlar burad. hayırlısı neyse o olsun sıkma canını stres yapma dua etmekten başka çaremizde yok sanırım

slm aranıza yeni katıldım ben tüp bebek merkezine gitim iki ay önce bi doktora görünmüştüm ve yumurtalarımın gayet sağlıklı olduğunu söylemişti bende muayne amaçlı tekrar gitimde hastaneye başka bir doktor yumurtalık rezervimin az olduğunu benim yumurta rezervimin 35 yaşındaki bir kadınla aynı ölçüde oldunu söyledi. tek şansın tüp bebek ama tutmasına garanti veremem dedi. ben 4 senlik evliyim önümüzdeki ay tüp bebek tedavisine başlayacağım ve sizce yumurtalık rezervimi artırmak için ne tür bitkisel ürünler tüketmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…