Inşallah ama çok korkuyorum senin ki tuttu muMerhaba Mutlu, Bende 11 gun once 2embriyo transferi oldum,, ilk 5 gun cok gaz sorunum oldu, sislik, aci, agri, hepsi oldu ama suan da hemen hemen hepsi gecti, sanirim tutmadi, Insallah seninki tutmustur.
Inşallah tutmuştur allah gönlüne göre versinDaha test yapmadim korkuyorum test yapmaya, belki yarin yaparim, yarin 12. Gun olacak. Beklemek ayri stres gun geldiginde test yapmak ayri stres.
Eşim de canliAmin Insallah, Allah hepimizin gonlune gore versin, Eger cok ozel degilse tup bebek Yaptirmana sebep olan sorun Neydi? Ben bir dis gebelik gecirdim normal yolla hamile kaldim, daha sonra Denedik Ama maalesef hamile kalamadim, Rahim filmi cektirdim kanallarim ameliyattan dolayli tikanmis maalesef
Eşim de canli sperm bulunamadı bundan dolayı ameliyat oldu daha sonrası tup bebek denedik perşembe günü sonuç alicam olumlu olur insallah
Hadi gözün aydın darısı benim başıma inşallah çok mutlu oldum senin adinaMerhaba, Bugun transferin 12.gunu test yaptim ve cift cizgiyi gordum, Insallah hersey yolunda gider ve bebegime yada bebeklerime kavusurum.Allah kucaklarimizi bos birakmasin, suan cok mutluyum
Hadi gözün aydın darısı benim başıma inşallah çok mutlu oldum senin adina[/QUOTE Saol Canim, Insallah sende pozitifi gorursun hep beraber mutlu oluruz, pazartesi doktora gidicem bakalim ne diyecek cok merak ediyorum Insallah hersey yolundadir
Kesinlikle pozitif dusunmek lazim, Ben Adet olmadan once karnim ve belim agrimaz genelde Sol bobregim agrir o yuzden Adet olacagim diye dusundum cok uzuldum, bugun pozitifi gorunce hem şok oldum Hemde cok sevindim, Allah hakkimizda hayirlisini versinBen de ilk bebeğime tüp bebek ile hamile kaldım. İlk denemede 3. gün embriyosu ile. Belirtiler adet belirtisi ile aynıydı. Hatta karnım aşırı ağrıyordu böyle üşütmüş gibi. Göğüslerde de hassasiyet.. Yine olmadı regl olucam derken hamile olduğumu öğrendim. Pozitif düşünün ki güzel olsun. Allah büyüktür..
Allah kucağına almayı da nasip etsin canım. Ne güzel bi haber. Tüm isteyenlere nasip olur inşallah. Sabır acı ama meyvesi tatlıdır :)Kesinlikle pozitif dusunmek lazim, Ben Adet olmadan once karnim ve belim agrimaz genelde Sol bobregim agrir o yuzden Adet olacagim diye dusundum cok uzuldum, bugun pozitifi gorunce hem şok oldum Hemde cok sevindim, Allah hakkimizda hayirlisini versin
Sonradan bu ağrılar kesildi mı? Bende tranfer yapali 8 gün oldu ilk iki gün aşırı ağrılarım oldu ama şimdi goguslerde ağrı dışında bir şey kalmadı. Korkuyorum birazBen de ilk bebeğime tüp bebek ile hamile kaldım. İlk denemede 3. gün embriyosu ile. Belirtiler adet belirtisi ile aynıydı. Hatta karnım aşırı ağrıyordu böyle üşütmüş gibi. Göğüslerde de hassasiyet.. Yine olmadı regl olucam derken hamile olduğumu öğrendim. Pozitif düşünün ki güzel olsun. Allah büyüktür..
Benim de goguslerimdeki agri devam ediyor, digerleri nerdeyse bitti Ama Ära Ära Adet agrisi gibi agrilar oluyor Ama uzun surmuyor. Buarada Bende transferin 7. Gunu pembe bir akinti oldu sadece o gun başka olmadi. Aslinda Bende kese ve kalp atisini duymadan rahatlayamicam sanirim ama pozitif dusunelim hersey pozitif olsunSonradan bu ağrılar kesildi mı? Bende tranfer yapali 8 gün oldu ilk iki gün aşırı ağrılarım oldu ama şimdi goguslerde ağrı dışında bir şey kalmadı. Korkuyorum biraz
AMIN Hepimiz Insallah kucaklarimiza Aliriz. Evet zor bir surec Ama gec gelen hersey guzel olur, Allahin bi bildigi var demek ki hakkimizda hayirlisiAllah kucağına almayı da nasip etsin canım. Ne güzel bi haber. Tüm isteyenlere nasip olur inşallah. Sabır acı ama meyvesi tatlıdır :)
Sonra kesiliyor evet ama bi gelip bi gidiyo ara ara adet sancısı gibi.. Göğüs uçlarındaki hassasiyet devam ediyor benim doğuma kadar devam etmişti. Belirtilere takılıp kalma sıkma canını her insanda aynı olmaz. Mesela benim ikinci hamileliğim doğal yoldan oldu ilk belirtilerden farklı olarak karın ağrısı yaşamadım.Sonradan bu ağrılar kesildi mı? Bende tranfer yapali 8 gün oldu ilk iki gün aşırı ağrılarım oldu ama şimdi goguslerde ağrı dışında bir şey kalmadı. Korkuyorum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?