Tüp bebek ucreti

MervemOyku

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
24
8
36
33
Kizlar tam anlayamadigim bir konu var tüp bebek icin heyet raporu çıkartıcam anlaşmalı özel hastane de tedavi yaptirirsam yüzde 30 unu mu ben oducem yüzde 70 ini mi orayı tam anlayamadım

Kizlar tam anlayamadigim bir konu var tüp bebek icin heyet raporu çıkartıcam anlaşmalı özel hastane de tedavi yaptirirsam yüzde 30 unu mu ben oducem yüzde 70 ini mi orayı tam anlayamadım
rapor hastaneye odenen ucret icin degil eczaneye odenecek olan ilac parasi icin. Rapor ciktigi taktirde ilaclarin yuzde 70 veya 60 (emin degilim) sgk karsiliyor. buda ciddi bir rakam tabi

Rapor sadece ilacı mi karsiliyor yani tedaviyi de karşılıyor diye duymustum o şekilde yazıyor her yerde

Elinde meriofert olan varmı tedavisinden kalan kullanmadığı yardımcı olmk isteyenler olursa çok sevinirim

Rapor ilaçlar için çıkarılıyor hastanenin ayrı bir fiyatı var
Hastaneye ödenecek tutarda raporlu şu fiyat raporsuz şu fiyat gibi bir fark oluyor raporsuz 20 binse raporlu tüp bebekse 16 17 bin gbi mesela
Ama hastane fiyatının %60-70 si ödenecek gbi bir durum varsa olmuyor raporlu olduğunda
Rapor sadece ilacı mi karsiliyor yani tedaviyi de karşılıyor diye duymustum o şekilde yazıyor her yerde

Back
X