2.tüp bebek denemesinde %100 kaçını alıyorlar peki
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim. Her hastane farklı fiyat politikası uygulasa da yinede %30 katkı payı ödememiz gerekmiyormu? Ben raporlu olmam durumunda 3100 TL ödediysem raporsuz fiyatı 10.350 TL'ye denk geliyor. (10.350 TLx0.30=3105 TL) Bu hesaplamaların içinden çıkamıyorum..
onu yaptırdığın kuruma sordunmu gerçi sorsanda bir kılıfını bulurlar
Bu konuda farklı görüş bildirecek birilerini arıyorum :)
Gerçekten böyle birşey yapabileceklerine inanamıyorum cnm. Şok oldum şuan. Bu raporun aşılama için olduğunu eczanı sana anlattımı. Belkide benimkide aynısı
ecz dedi abla sadece aşılamını ilaçları bunlar raporun aşılama için tüp için protokol uzun oyüzden die biliyosun tüp bebek raporu kolay alınmıyo hemde hiiiiç kolay alınmıyo
Canım benim raporumda tüp bebek tedavisi diyor. Seninkinde açıklama olarak ne yazmışlar?
canım raporsuz tupbebek tedavısınde bu kadar oduyorsun senınkınde bır yanlıslık var hemen bımer gır sıkayet de bulun sana ayrıntılı olarak hem tedavı gordugun merk doner hemde bımerden cevap gelır bızı durumdan haberdar et 15 gunde sonuclanır
Kendilerine gidip sorucam nedir bu iş diye ilk önce. Bana faturada vermediler. Siz fatura alabildinizmi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?