Öncelikle geçmiş olsun Allah en kısa zamanda muradını versin inşallah . 12. Haftada kalbinin durma sebebi nedir? Doktorunuz ne dediKızlar daha önce tüp bebek transferi oldum 2 tane 5. Güne giden embriyom vardı doktor ikiside kaliteli biri birinden daha kaliteli dedi ve birini transfer ettiler herşey yolundayken 12 haftalık kalbi durdu ve kürtaj oldum sonra içeride parça kalmış ve tekrar kürtaj oldum süreçte çok yoruldum şuan kalmış tek embriyoyu transfer etmek istiyorum başka şansımda kalmadı gibi tekrar başlamakta yorucu bir daha aynı şeyleri yaşarsam diye benim gibi olanlar varmı
muhtemelen genetik bir rahatsızlığı olucaktı dedi ankaraya gönderelim dedi oda maliyetli bizde zaten bu süreçte yıpranmıştık daha fazla para koymak istemedimÖncelikle geçmiş olsun Allah en kısa zamanda muradını versin inşallah . 12. Haftada kalbinin durma sebebi nedir? Doktorunuz ne dedi
Bu tür hastalıklar genel de genetik faktörlü oluyor yani sağlıklı sperm ve yumurta ile yapılan Embryo sağlıklı ilerliyor ama bozuksa sağlıksız oluyor maalesefKızlar daha önce tüp bebek transferi oldum 2 tane 5. Güne giden embriyom vardı doktor ikiside kaliteli biri birinden daha kaliteli dedi ve birini transfer ettiler herşey yolundayken 12 haftalık kalbi durdu ve kürtaj oldum sonra içeride parça kalmış ve tekrar kürtaj oldum süreçte çok yoruldum şuan kalmış tek embriyoyu transfer etmek istiyorum başka şansımda kalmadı gibi tekrar başlamakta yorucu bir daha aynı şeyleri yaşarsam diye benim gibi olanlar varmı
Bilmiyorum tuhaf 5. Güne kadar bozuk embriyo nasıl gelebiliyor sizce diğerini transfer olmalımıyımBu tür hastalıklar genel de genetik faktörlü oluyor yani sağlıklı sperm ve yumurta ile yapılan Embryo sağlıklı ilerliyor ama bozuksa sağlıksız oluyor maalesef
Benimde hepsi 5 gündü kaliteliydi ama bende düşük yaptım bu güne gelme ile alakalı değil ki 3 güne giden de sağlıklı doğuyorBilmiyorum tuhaf 5. Güne kadar bozuk embriyo nasıl gelebiliyor sizce diğerini transfer olmalımıyım
Genetik test yapılmadıysa bence olmayınBilmiyorum tuhaf 5. Güne kadar bozuk embriyo nasıl gelebiliyor sizce diğerini transfer olmalımıyım
Bilmiyorum bugun doktora gittim hiç böyle birşey demedi sordum hatta ben transfer olmanı tavsiye ederim dediGenetik test yapılmadıysa bence olmayın
Çok istiyorum ama bilmiyorum olurmu olmaz mı aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorumUmutsuzluk ve stresle tedaviye başlamayın . Önce psikolojik olarak gücünüzü toplayın daha sonra tedaviye başlamak ıcın adım atın .
Bu doktorunuz ve sizin alacağınız bi karar .Bilmiyorum tuhaf 5. Güne kadar bozuk embriyo nasıl gelebiliyor sizce diğerini transfer olmalımıyım
Eşinizin değerleri nasılBilmiyorum bugun doktora gittim hiç böyle birşey demedi sordum hatta ben transfer olmanı tavsiye ederim dedi
Denemeden bilemezsiniz . Diğerinde sebeb söylendi mi neden kalbi durduğuyla alakalı , Patoloji yapıldı mı ?Çok istiyorum ama bilmiyorum olurmu olmaz mı aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum
Patalojiye ben göndermedim maliyetliydi zaten süreçte yıpranmıştıkDenemeden bilemezsiniz . Diğerinde sebeb söylendi mi neden kalbi durduğuyla alakalı , Patoloji yapıldı mı ?
pgt de maliyetli . Dolar bazında fiyat veriyorlarPatal
Patalojiye ben göndermedim maliyetliydi zaten süreçte yıpranmıştık
Bende öyle düşünüyorum Allah büyük ne yapalımpgt de maliyetli . Dolar bazında fiyat veriyorlar
O zaman ya bismillah diyip kalan embrıyoyu transfer olup şansınızı deneyeceksiniz başka çareniz yok . Kesinlikle streste uzak kalın
Rabbım selamete çıkarsınBende öyle düşünüyorum Allah büyük ne yapalım
Allah razı olsun sağolunRabbım selamete çıkarsın
Bu tür hastalıklar genel de genetik faktörlü oluyor yani sağlıklı sperm ve yumurta ile yapılan Embryo sağlıklı ilerliyor ama bozuksa sağlıksız oluyor maalesef
Ben bu konuda şöyle düşünüyorum sağlıksız sperm veya yumurta olsa beşinci güne gidemez gitse de bu kalitede olmaz bu kalitede olsa da 12. haftayı göremez dolayısıyla kalite farklı genetik hastalık farklı. 5 AA kalite embriyo genetikden olumsuz geliyor sağlıklı Sperm sağlıklı yumurta genetiği bozuk bir emri ortaya çıkartabiliyor. Bu tip kayıpların tamamen kromozomsal. Genetik bakılmalı anneye babaya. Hatta öyle bir sey ki anneye babaya genetik bakılsa bile emriyoyada genetin istiyor doktor çünkü bu sefer döllenirken sıkıntı olabilir diyor. Yani kaliteli yumurta sperm olayı çok başka genetik kromozomsal bozukluklar çok başka.Bilmiyorum tuhaf 5. Güne kadar bozuk embriyo nasıl gelebiliyor sizce diğerini transfer olmalımıyım
Bize hoca spermin veya yumurtanın içini asla bilemeyiz demişti 5 güne gitmesi için ne koyuyorlar bilmiyorum önceden bu kadar döllenme oranı da yokmuş sizin doktor kimBen bu konuda şöyle düşünüyorum sağlıksız sperm veya yumurta olsa beşinci güne gidemez gitse de bu kalitede olmaz bu kalitede olsa da 12. haftayı göremez dolayısıyla kalite farklı genetik hastalık farklı. 5 AA kalite embriyo genetikden olumsuz geliyor sağlıklı Sperm sağlıklı yumurta genetiği bozuk bir emri ortaya çıkartabiliyor. Bu tip kayıpların tamamen kromozomsal. Genetik bakılmalı anneye babaya. Hatta öyle bir sey ki anneye babaya genetik bakılsa bile emriyoyada genetin istiyor doktor çünkü bu sefer döllenirken sıkıntı olabilir diyor. Yani kaliteli yumurta sperm olayı çok başka genetik kromozomsal bozukluklar çok başka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?