• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek ümitsizlik

Bize hoca spermin veya yumurtanın içini asla bilemeyiz demişti 5 güne gitmesi için ne koyuyorlar bilmiyorum önceden bu kadar döllenme oranı da yokmuş sizin doktor kim
Evet ben de tam olarak bunu diyorum içini kimse bilemez yani genetiğini. Velhasıl ileri gebelik kayıplarındaki (kalp atışı sonrası) sebep büyük ölçüde kromozomsal. Annede bağışıklık pıhtılaşma vs yoksa. Bunumda kaliteli emriyoyla alakası yok diye düşünüyorum naçizane

Evet ben de tam olarak bunu diyorum içini kimse bilemez yani genetiğini. Velhasıl ileri gebelik kayıplarındaki (kalp atışı sonrası) sebep büyük ölçüde kromozomsal. Annede bağışıklık pıhtılaşma vs yoksa. Bunumda kaliteli emriyoyla alakası yok diye düşünüyorum naçizane
Pıhtılaşma için zaten kan sulandırıcı kullanılıyor ama

bu bahsettiğiniz durumlar pgt de çıkıyor mu yani anlaşılıyor mu var mı yok mu yoksa tamamen teslim mi olmak lazım artık ne olacaksa

Merhaba
4BC
5BB
5BB
4BB
2si 5.gün
2si 6.gün
Embryosu donduruldu.Menepoza gireceğim belki 1 yıl içinde gebelik şansım tabi ki bilemeyiz ama düsük mü

Kızlar daha önce tüp bebek transferi oldum 2 tane 5. Güne giden embriyom vardı doktor ikiside kaliteli biri birinden daha kaliteli dedi ve birini transfer ettiler herşey yolundayken 12 haftalık kalbi durdu ve kürtaj oldum sonra içeride parça kalmış ve tekrar kürtaj oldum süreçte çok yoruldum şuan kalmış tek embriyoyu transfer etmek istiyorum başka şansımda kalmadı gibi tekrar başlamakta yorucu bir daha aynı şeyleri yaşarsam diye benim gibi olanlar varmı
bu isler inan ki nasip kismet, hic bir tedavi %60-70'den fazla sans vermiyor. olacagi varsa %1 ihtimal gelir sizi bulur ve olur. elinizde tek embriyo varsa neyine genetik test yaptiracaksiniz ki, sonuc degismeyecek. haa illa her genetigi normal embriyo transferi tutsa bile canli dogum orani max %50lerde. icinizi ferah tutun olacagi varsa olacak.3 kere ust uste genetik taramadan normal gelen embriyom tutunmadi bile. olacagi varsa olacak, siz elinizden geleni yapmissiniz gerisi ister sans diyin isterseniz takdiri ilahi

bu isler inan ki nasip kismet, hic bir tedavi %60-70'den fazla sans vermiyor. olacagi varsa %1 ihtimal gelir sizi bulur ve olur. elinizde tek embriyo varsa neyine genetik test yaptiracaksiniz ki, sonuc degismeyecek. haa illa her genetigi normal embriyo transferi tutsa bile canli dogum orani max %50lerde. icinizi ferah tutun olacagi varsa olacak.3 kere ust uste genetik taramadan normal gelen embriyom tutunmadi bile. olacagi varsa olacak, siz elinizden geleni yapmissiniz gerisi ister sans diyin isterseniz takdiri ilahi
Çok doğru söylemişsiniz. Biz doktorumla konuşurken perde ameliyatı için bana demişti ki ihtimal yüzde 1 bile olsa seni bulduğunda senin için yüzde yüzdür. Ki nitekim gerçekten yüzde 1 lik bir ihtimal beni buldu yumurtalar iyi spermler iyi olmasına rağmen doğal yolla gebelik şansım bile varken tüp bebekte 14 yumurtamın hiçbiri döllenmedi. Yani bazen gerçekten bazı şeyler şans ve nasip

Back
X