Tüp bebek ümitsizlik

Bize hoca spermin veya yumurtanın içini asla bilemeyiz demişti 5 güne gitmesi için ne koyuyorlar bilmiyorum önceden bu kadar döllenme oranı da yokmuş sizin doktor kim
Evet ben de tam olarak bunu diyorum içini kimse bilemez yani genetiğini. Velhasıl ileri gebelik kayıplarındaki (kalp atışı sonrası) sebep büyük ölçüde kromozomsal. Annede bağışıklık pıhtılaşma vs yoksa. Bunumda kaliteli emriyoyla alakası yok diye düşünüyorum naçizane

Evet ben de tam olarak bunu diyorum içini kimse bilemez yani genetiğini. Velhasıl ileri gebelik kayıplarındaki (kalp atışı sonrası) sebep büyük ölçüde kromozomsal. Annede bağışıklık pıhtılaşma vs yoksa. Bunumda kaliteli emriyoyla alakası yok diye düşünüyorum naçizane
Pıhtılaşma için zaten kan sulandırıcı kullanılıyor ama

bu bahsettiğiniz durumlar pgt de çıkıyor mu yani anlaşılıyor mu var mı yok mu yoksa tamamen teslim mi olmak lazım artık ne olacaksa

Back
X