• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek ve aspirin

ADAM

ÇILGINIM VE DE DUYGUSALL
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
1.191
4
116
46
Bursa
kızlar 30 nisanda transfer oldum...sizce bebe aspirini kullanmalımıyım...doktorum kullan veye kullanma demedi bana bıraktı....ben bi fark göremiyorum dedi...

onceden dusugu olanlarda kullaniliyor daha cok, tedbir amacli kani sulandirsin diye. bazi doktorlar ise yaradigini bazilari ise senin doktorun gb yaramadigini dusunuyor. beni bir dusugum olunca bu pihtilasma testlerini yaptirmistim ve temiz cikmisti ona ragmen doktorum belki hamileliginde bebe asprini alirsin demisti. bildigim kadariyla zarari yok varsa yarari var, sanirim transferle ben alicagim. eger sana da doktorun zarri yok dediyse bence al. Insallah mujdeni verirsin bize

ADAM...canım transferin hayırlı olsun..okuyunca sevindim...inşallah10 gün sonrada güzel haberi alınca seviniriz....şahin bey bana 3. denememde 3 ay önceden coraspirin kullandırdı..ama biliyorsun kimyasal gebelik oldu...çok kişide işe yarıyormuş....hem bende kanpıhtılaşmasıda çıkmış..ama bende işe yaramadı....karar senin canım..kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

ben de pıhtılaşma sorunu yoktu ama bugün bi bebe aspirini attım ağzıma dua et canım ....

Back
X