Tüp bebek ve beslenme

fluuu

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
572
272
323
Kızlar merhaba bizde bu ay tüp bebek tedavisine başladık ilk denememiz .
2 gun sonra yumurtalar toplanacak siz bu dönemde nasıl beslendiniz bitki çayları sallama çaylar rahimi inceltiyormuş doktorum kesinlikle içme dedi size ne gibi önerilerde bulundu doktorunuz
Allah hepimize bu zor süreçte yardım etsin inş

bence doktora göre bu durumlar değişiyor ben bundan önce dendiğimde yeşillik yeme dedi nane maydonoz gibi yeşillikler şimdide çiğ köfte, tavuk turşu çikolata meyvelerden de hurma yeme dedi doktorum pH degeri yüksek şu iç denildi benim akraba tup bebek merkezinde çalışıyor oda özellikle ananas ve kivi yememi istedi

evet canım banada çayı ve kahveyide yasakladılar kola gibi asitli içecekleride ,bitki çaylarınıda dediğin gibi. bebeğin tutunma haberi gelene kadar içme bence valla ben 4,5 aylık oldum hala içmiyorum çünkü 3 kez transfer yapıldı bana 1 seneden fazla tedavi sürem oldu artık içmeye içmeye unutuyo insan :) he bide hazır meyve sularında katkı maddesi ve boya olduğundan onuda içmiyorum yararı yok zaten ben sadece su-süt-ayran (çok tuzlu olanları içme ödem yapar) taze sıkılmış meyve suyu içiyorum

Cnm ben kolayı sordum sorun olmaz dedi içmiyim ozaman. su ayran sütten başka ilk denemem benimde 1 yıldır istedik olmadı sorunda yok aşılama yaptırmadan direk tüpe karar verdik inş olur

Cnm ben kolayı sordum sorun olmaz dedi içmiyim ozaman. su ayran sütten başka ilk denemem benimde 1 yıldır istedik olmadı sorunda yok aşılama yaptırmadan direk tüpe karar verdik inş olur
canım seviyosan kola iç ama ödem yapıyo. asitli gıda gaz ve mide sorunun olur ne gerek koladaki şeker hiçbişide yok katkı maddeli ben ondan içmiyorum neden ödem olsunki boşuna kendimi şişiriyimki. o açıdan diyorum sadece sınırlandır seviyosan.yani hamile kalırsan bunlar daha önemli özellikle transfer sonrası vicuda hiçbir uyaran madde girmemeli kahve-çay sigara bunları transfer sonrası söylerler ben riske atmıyım diye bu uygulamayı yaptım vicut alışınca artık istemiyo aynen devam ediyorum

bana da çay, kahve ve asitli içecekler içme ve çiğköfte kesinlikleyeme dediler onun haricinde herşeyi yiyip içebilirsin dedi hemşireler ama tabi ki ben yine de dikkat etmeye çalışıyorum salatalık, soğan ve maydanoz gibi ürünleri tüketmiyorum. sadece bu aralar limon tuzu ve limonu aşırı tüketiyorum umarım bi sıkıntı olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…