Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok gecmis olsun..Hcg degeriniz en yuksek kaci gormustu ? Ayrica dondurulmuslarinizi kullanmaniz daha dogru bence cunku doktorlar bile birinin yanlis eslesme olmasi , diger tüm embriyolarin sagliksiz oldugu anlamina gelmez diyor..bende bunu sormustum doktoruma ordan biliyorum..benim ilk transferim iyi kalite tutmadi 2. De tuttu kimyasala gebelik oldu..yine donmuslardan kullandim 3.transferimde henuz 5 haftalik gebeyim insallah saglikli ilerler size de en kisa zamanda rabbim nasip eder insallahMerhaba arkadaşlar ben dondurulmus embriyo ile hamile kaldim ve boş gebelik olduğu için kurtajla hamilelige son verildi.Şimdi dondurulmus kalan embriyolarim var onlardada ayni sorunla karsilasirmiyim?sifirdan tedavimi olmaliyim.
Kac haftalık ta kurtaj oldunMerhaba arkadaşlar ben dondurulmus embriyo ile hamile kaldim ve boş gebelik olduğu için kurtajla hamilelige son verildi.Şimdi dondurulmus kalan embriyolarim var onlardada ayni sorunla karsilasirmiyim?sifirdan tedavimi olmaliyim.
8 haftalikKac haftalık ta kurtaj oldun
tekrar transfer ol hepsı boş olmuyo merak etme.. Gecmıs olsun8 haftalik
Tesekkur ederim.Sizde insallah saglikla kucaginiza alirsiniz.kaç embriyo transfer ettilerCok gecmis olsun..Hcg degeriniz en yuksek kaci gormustu ? Ayrica dondurulmuslarinizi kullanmaniz daha dogru bence cunku doktorlar bile birinin yanlis eslesme olmasi , diger tüm embriyolarin sagliksiz oldugu anlamina gelmez diyor..bende bunu sormustum doktoruma ordan biliyorum..benim ilk transferim iyi kalite tutmadi 2. De tuttu kimyasala gebelik oldu..yine donmuslardan kullandim 3.transferimde henuz 5 haftalik gebeyim insallah saglikli ilerler size de en kisa zamanda rabbim nasip eder insallah![]()
Çok tesekkurler.doktorum hamile kalmada problem olmadindan tek embriyo ile devam etcez dedi ama bilemiyorumtekrar transfer ol hepsı boş olmuyo merak etme.. Gecmıs olsun
teşekkur ederım... 2 adet 5 gunluk canımTesekkur ederim.Sizde insallah saglikla kucaginiza alirsiniz.kaç embriyo transfer ettiler
Pardon sorunuzu goremedim.9.gün 56 12.gün 212 ydi.Tesekkur ederim.Sizde insallah saglikla kucaginiza alirsiniz.kaç embriyo transfer ettiler
Benim 3 adet dondurulmus embriyom var.birisi blastokist digerleri ikinci kalite demislerdi. Doktorum tek blastokistle devam edicez dedi.Fakat kafam cok karisik su andateşekkur ederım... 2 adet 5 gunluk canım
bıtanesı tuttuç
ıkıncı denemem
ılk denememde 8 haftafa kalbı durdu kurtaj oldum
olanı trasnfer ettırBenim 3 adet dondurulmus embriyom var.birisi blastokist digerleri ikinci kalite demislerdi. Doktorum tek blastokistle devam edicez dedi.Fakat kafam cok karisik su anda
Zaten cokta aciklama yapamiyorlar doktorlar.DEneme tahtasi gibi kullaniyorlar bizleri.ama biz hem maddi hem manevi yipraniyoruzolanı trasnfer ettır
benımkılerın kalıtesını bıle bılmıorum yanı.. sadece hepsinin 5gune gittiğini soyledıler okadar . baska bıldıgım bısey yok
yokya oyle düşünmeZaten cokta aciklama yapamiyorlar doktorlar.DEneme tahtasi gibi kullaniyorlar bizleri.ama biz hem maddi hem manevi yipraniyoruz![]()
Peki iki tüp bebek arasi ne kadar bekledinizyokya oyle düşünme
doktoruna guven
guvenmiyorsan değiştr
mecburi 4 ay bekledım cunku para biriktirmeliydikPeki iki tüp bebek arasi ne kadar beklediniz
2 ama hcg 2 kati artiyor teki tutmus olabilir henuz doktora gitmedim , amin insallah darisi basinizaTesekkur ederim.Sizde insallah saglikla kucaginiza alirsiniz.kaç embriyo transfer ettiler
O hemen anlasilmaz demisti benim doktorum.Benimde ilk ikiz sanmistik 4 kat artmisti.2 ama hcg 2 kati artiyor teki tutmus olabilir henuz doktora gitmedim , amin insallah darisi basiniza![]()