Tüp bebek ve çalışma hayatı

Angelres

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2018
993
1.229
113
Merhaba hanımlar tüp bebek yaptırıp transferden sonra kaçıncı gün iş başı yaptınız? Bu konu bana büyük bir stres oldu şimdiden kendi işim ağır kaldıracak bi durumum yok ama müşteri geldiğinde ayakta duruyorum işi bırakma gibi bi durumum da yok bana tavsiyeleriniz ve kendi deneyimlerinizden bahsederseniz çok sevinirim teşekkürler şimdiden

Merhaba :)

ben hiç transfer olamadım daha ama inşallah gelecek aya olacağım. Çok araştırdım. İlk tüp bebek çıktığında kadınları 10 gün hastanede yatırıyorlarmış. Sonradan birileri demiş ki bu saçma, kadınları hiç transfer sonrası yatırmadan eve gönderip normal hayatınıza devam edin demişler ve bu yöntemle tutma oranlarını daha yüksek bulmuşlar.

Hiç endişelemeyin. Normal gebelikte de kadınlar koşuyor zıplıyor ama embriyolor tutunuyor. Ninelerimiz sabahtan akşama tarlada çalışırken hamile kalıp doğuruyorlarmış :)

Yine de rahatsız olurum derseniz 3 gün rapor alın, evde dinlenin. Zaten tutunma ilk 3 günde oluyormuş.

Merhaba :)

ben hiç transfer olamadım daha ama inşallah gelecek aya olacağım. Çok araştırdım. İlk tüp bebek çıktığında kadınları 10 gün hastanede yatırıyorlarmış. Sonradan birileri demiş ki bu saçma, kadınları hiç transfer sonrası yatırmadan eve gönderip normal hayatınıza devam edin demişler ve bu yöntemle tutma oranlarını daha yüksek bulmuşlar.

Hiç endişelemeyin. Normal gebelikte de kadınlar koşuyor zıplıyor ama embriyolor tutunuyor. Ninelerimiz sabahtan akşama tarlada çalışırken hamile kalıp doğuruyorlarmış :)

Yine de rahatsız olurum derseniz 3 gün rapor alın, evde dinlenin. Zaten tutunma ilk 3 günde oluyormuş.
Çok teşekkürler ilginize bende 3 gün gitmeyip sonrasında normale dikkatli bi şekilde döneyim nasip eder inşallah Allah hepimize 🤲🏻 hayırlısı olsun 🌹

Çok hareketsiz kalmamak şartıyla ben ilk haftanın evde geçirilmesi gerektiğini düşünüyorum 1 hafta ara vereceksiniz mecburen o kadar emek veriliyor, masraf ediliyor ona göre bir ayarlama yapmalısınız bence

Back
X