• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek ve dış gebelik

Olabiliyor ama siz bunu düşünmeyin. Güzel düşünün iyi olsun ❤️ Bebiş sağlıkla gelsin

Ben birkaç kez normal yolla dis gebelik yasadim. Artik tup deneyecegim. Tup bebekte dis gebelik nasil olabiliyor ki zaten direkt olmasi gereken yere yerlestirilmiyormu embriyo

Ben birkaç kez normal yolla dis gebelik yasadim. Artik tup deneyecegim. Tup bebekte dis gebelik nasil olabiliyor ki zaten direkt olmasi gereken yere yerlestirilmiyormu embriyo
Embriyoyu rahime bırakıyorlar evet ama yerlesme ve tutunma sureci embriyo ile alakali. Tuplere veya rahim duvari disinda bir yere yine tutunabilir bu ihtimal hep var malesef

ilk gebeliğim dış gebelikti. tüp bebek yaptrıp dış gebelik yaşayan var mı
Ben tüp bebekle dış gebelik yaşadım canım. Tüp bebekte ihtimal normal gebelige göre daha fazlaymış . Yani çok küçük bir oran %2

o nasıl oluyo ımknsz dediler tüp bebekte
İmkansız değil malesef ben yaşadım. Ve benim gibi yaşayan arkadaşlarımda oldu tüp bebek ile. Rahim kasları embriyoyu itebiliyormus tüplere doğru. Benim doktorum da embriyo hareketli biz rahime koyuyoruz ama ama hareket ederek tutunmasi lazım bazen tuplere gidebiliyor dedi.
Evet canım 2.denemem de tüp bebek ile hamileyim şu an.

bnm ilk gebeliğim dış gebeli sonra tedavi oldum yıllarca hamile kaldım doğdu oğlum şimdi 2.istiyorum yıllardr olmuyr . o yüzden korktum . tekrar dış gebelikten . sen tek embriyo mu koydrdun

İlk denemede tek koymuştu dış gebelik oldu. 2.denemede çift embriyo konuldu teki tuttu. Yani yaşanacaksa her türlü yaşanıyor canım. Korkma bence eğer düşünüyorsan başla. Nasibimizde ne varsa onu yaşıyoruz

Iki tüpün alındığı zaman ihtimal azalir sanirim
Evet azalir fakat dis gebelik sadece tuplerde gerçekleşmiyor diye biliyorum nadirende olsa karin bosluguna veya rahim agzina yerlestigi durumlarda olabiliyor. Tüpler alinmissa ihtimal baya bir azalıyor fakat tamamen ortadan kalkmıyor

Yok canım gayet kolay bir işlem ağrı falan olmuyor transfer de.

benimde başıma geldi malesef bebegin sağ tüpüme tutunmuş kalbinde atiyrdu üstelik dün laparoskopiule hem.bebegimi hem sağ tüpümü aldılar.basima gelmeyen bir bu kalmıştı bakalım sırada ne var

benimde başıma geldi malesef bebegin sağ tüpüme tutunmuş kalbinde atiyrdu üstelik dün laparoskopiule hem.bebegimi hem sağ tüpümü aldılar.basima gelmeyen bir bu kalmıştı bakalım sırada ne var
Bende 3 kez geçirdim 3. De sağ taraf tüpüm alındı 2 ay önce sol tarfımdanda iki kez geçirmiştim rahim filmi çekincem eğer olmazsa orasıda tüp bebek olucak

Bende 3 kez geçirdim 3. De sağ taraf tüpüm alındı 2 ay önce sol tarfımdanda iki kez geçirmiştim rahim filmi çekincem eğer olmazsa orasıda tüp bebek olucak
Tup bebekle mi dis gebelik gecirdiniz. Ben de rahim filmi cektirdim tupumde tikaniklik varmis az da olsa .

Back
X