- 26 Kasım 2020
- 266
- 84
- 28
- 37
- Konu Sahibi melekzanem
-
Aslinda nedenini merak ediyorum neden acaba düşük olduki siz ne yapmayi planliyorsunuz benim iki haftadir kalp atisi durmus ama progestan kullandigim icin kanama olmadi pazartesi kurtaj yapilacak . Cok uzuluyorum bu duruma ilk gebelikti o kadsr beklenti heycan dikkat etmenin sonucunun bu olmasi bizi inanilmaz hayal kirikligina ugratti. Yani ikinci bir tup bebek denemesimi asilamami acikcasi cok kararsizim dondurduguk bir embriyom var bunun dusmesi ikinci embriyo konusunda beni cok dusunduruyor siz ne yapmayi dusunuyorsunuz sevgilerMerhaba
Benimde çok güzel başlayan gebelik testim sonucu malesef ki oluşan kesem doktorun istediği gibi gelişmedi. On haftalık iken kullandığım ilaçları bıraktım. Kanamam gelmesiyle kürtaş yapılmasına şükür gerek kalmadı. İk üç ay sonra tekrar deneyeceğiz. Ama bu süreçte düşük sonrası gebe kalma olasılığı yüksek oluyormuş. İnşallah rabbim bizlere hayırlısını verir
Canım.bende şuan dış gebelik yaşıyorum..Merhaba
Benimde çok güzel başlayan gebelik testim sonucu malesef ki oluşan kesem doktorun istediği gibi gelişmedi. On haftalık iken kullandığım ilaçları bıraktım. Kanamam gelmesiyle kürtaş yapılmasına şükür gerek kalmadı. İk üç ay sonra tekrar deneyeceğiz. Ama bu süreçte düşük sonrası gebe kalma olasılığı yüksek oluyormuş. İnşallah rabbim bizlere hayırlısını verir
MerhabalarAslinda nedenini merak ediyorum neden acaba düşük olduki siz ne yapmayi planliyorsunuz benim iki haftadir kalp atisi durmus ama progestan kullandigim icin kanama olmadi pazartesi kurtaj yapilacak . Cok uzuluyorum bu duruma ilk gebelikti o kadsr beklenti heycan dikkat etmenin sonucunun bu olmasi bizi inanilmaz hayal kirikligina ugratti. Yani ikinci bir tup bebek denemesimi asilamami acikcasi cok kararsizim dondurduguk bir embriyom var bunun dusmesi ikinci embriyo konusunda beni cok dusunduruyor siz ne yapmayi dusunuyorsunuz sevgiler
Çok geçmiş olsun.Canım.bende şuan dış gebelik yaşıyorum..
Üç yılın sonunda hamile.kaldim.diye sevinmiştim ama dış gebelik olduğu ortaya çıktı Rabbim beterinden korusun.
İlaçları kesince mi regl oldun sen? Ben iki tane iğne oldum düşük olması için.
Çok sevindim kürtaj olmadan temizlenmiş canım.Çok geçmiş olsun.
Kesede gelişme olmayınca doktor kullandığımız bütün ilaçları bırakalım gözlemleyelim dedi. Bunun sonucunda kanamam geldi .çok küçük bir parça da beraberinde geldi. Sonrasında doktorum bir ilaçla rahim içinde kalan kalıntıların iyice temizlenmesi için. Aksi takdirde kürtaj olacaktım ki şükür olmadım.Yoksa bu psikoloji ile ne yapardım bilemiyorum. Şükür şimdi toprladım kendimi.umudumu kybetmiyorum ve inanıyorum. Önce rabbim sonrasında umudum mutluluk olacak
Rabbim hepimiz için hayırlısını versin
Evet doktor kendisi hap verdi.Hatta şiddetli ağrı ve kanaman olacak dedi.iki gün sonra kontrole gittiğimde tekrar hap vermişti.şükür kürtaja gerek kalmadıÇok sevindim kürtaj olmadan temizlenmiş canım.
Hap gibi bir ilaç mı verdi ?
Evet Rabbim çok büyük yine olur biz sağlık olalimda en önemlisi o.
Allah'ım hayırlısı ile sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Sizinle aynı durumdayım tüp bebek tedavisi ile ilki tutmadı ikinci tuttu hamileyim fakat boş gebelik şuan 8 haftalık haftaya kürtaj olucam ve gercekten verilen emeklerime cok cok üzülüyorum lekemem vardı bir ay hep yattım sadece wc ye kalktım ilk hamileliğimdi cok heveslenmiştik zaten dogal yollada olmuyordu ama sonuc hüsranArkadaslar merhaba bebegim 8 haftalikken bugun kalp atisi duyamadik maalesef pazsrtesi gunu kurtaj var . Tup bebek yaotirmistim ilk hamilelikti benim gibi olup sonradan dogal yolla veya asilamayla bebek sahibj olan var mi . Benim seb3bsiz inferteliteydi simdi sizce nasil bir yol izlemeliyim lutfen durmumun aynisini yasayanlarin tecrube fikirlerini bekliyorum
Çok şükür ,çok geçmiş olsun.Evet doktor kendisi hap verdi.Hatta şiddetli ağrı ve kanaman olacak dedi.iki gün sonra kontrole gittiğimde tekrar hap vermişti.şükür kürtaja gerek kalmadı
Cok gecmis olsun kürtajdan korkmayin agrisiz acisiz bir işlem benimki sebebsiz infertelite sizdemi oylesiniz .ayrica bu surecten sonra ne yapmayi planliyorsunuc nasil bir yol izleyeceksiniz ben bir sure dogal yoldan denemek istitorum ama vakit kaybi olurmu diyede korkuyorum. Lutfen sizde uzulmeyin ayni hayalleri ayni mutlulugu bizde yasadik ama bir daha yasamayacagimiz anlamina gelmez uzulmeyin ve pes etmeyin sevgilerSizinle aynı durumdayım tüp bebek tedavisi ile ilki tutmadı ikinci tuttu hamileyim fakat boş gebelik şuan 8 haftalık haftaya kürtaj olucam ve gercekten verilen emeklerime cok cok üzülüyorum lekemem vardı bir ay hep yattım sadece wc ye kalktım ilk hamileliğimdi cok heveslenmiştik zaten dogal yollada olmuyordu ama sonuc hüsranrabbimin vardır bir bildiği diyorum hiç isyan etmiyorum allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah saglıklı gebelikler yaşayıp kucagımıza alırız yavrularımızı
Cevabinizi okurken mutlulukla okudum cunku cok olumlu konusuyorsunuz zaten eger birseyi elde etmek istiyorsak once olumlu dusunmeliyiz. Sizin icim uzuldum uc tüp bebel denemesi dile kolaydir ben daha ilkinde yiprandim yoruldum sizim sabriniz ve metanetinizi inanim yurekten takdir ettim . Insallah biran once mutlu haberlerinizi bizlerle paylasirsiniz sevgilerMerhabalar
Öncelikle çok geçmiş olsun. Benim maalesef ki yaştan dolayı diyor doktor. Olumsuz geçen Bu süreç psikolojik olarak benim için çok zor geçti. Psikolojim alt üst olmuştu. Birisi bana nasılsın dediğinde sürekliAma şuan toparladım kendimi. Herşeyin hayırlısı diyorum artık Rabbime sığındım. Benim bu Üçüncü tüp bebek sürecim. Benimde İki emriyom var. Doktor dan sadece kendimi toprlamam için zaman istedim ki od a benimle aynı görüşte.Ben inanıyorum bu emeğimiz umudumuz mutluluğa dönüşecek .Çünkü çevremde çooookkk olumlu güzel şeyler gördüm,duydum
Aminnn rabbim bu kadar emeğimizin karşılığını hayırlısı ise nasip etsinÇok şükür ,çok geçmiş olsun.
Allah'ım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize ❤
Ben kürtajı beklerken dün düşük yaptımCok gecmis olsun kürtajdan korkmayin agrisiz acisiz bir işlem benimki sebebsiz infertelite sizdemi oylesiniz .ayrica bu surecten sonra ne yapmayi planliyorsunuc nasil bir yol izleyeceksiniz ben bir sure dogal yoldan denemek istitorum ama vakit kaybi olurmu diyede korkuyorum. Lutfen sizde uzulmeyin ayni hayalleri ayni mutlulugu bizde yasadik ama bir daha yasamayacagimiz anlamina gelmez uzulmeyin ve pes etmeyin sevgiler
Sizinle ayni mantikta ilerliyorum bende yine sizin iki embriyo kalmis benim bir tane embriyom var.bende dogaldan uc bes ay denemek istiyorum . Siz transfer oncesi hisetereskopi oldunuz mu insallsh allah yeniden nasip ederBen kürtajı beklerken dün düşük yaptımevet benimde sebepsiz infertilite. Bu süreçten sonra bir kaç ay doğal yolla denemeyi düşünüyorum geride sadece doldurulmuş ikiz embriyom kaldı onuda dogal yolla sonuc alamazsam transfer olmayı düşünüyorum pes etmek istemiyorum
Sizinde embriyonuz var sonucta hiç kalmayada bilirdi olumlu düşünün ben ikisinide koydurucam inşallah tutunurSizinle ayni mantikta ilerliyorum bende yine sizin iki embriyo kalmis benim bir tane embriyom var.bende dogaldan uc bes ay denemek istiyorum . Siz transfer oncesi hisetereskopi oldunuz mu insallsh allah yeniden nasip eder
Evet haklisiniz olumlu dusunmek lazim. Herseyin guzel olacagins inanmak en iyisiSizinde embriyonuz var sonucta hiç kalmayada bilirdi olumlu düşünün ben ikisinide koydurucam inşallah tutunurevet rahim filmi çektirdim temiz cıktı. Bende dogal yolla denemek istiyorum ama zamanda kaybetmek istemiyorum ekim kasım gibi transfer olurum diye düşünüyorum
Merhaba canim. Ben de 1 temmuzda ilk tup bebegimin kimyasal oldugunu ogrendim. Dondurulmuş bir embriyom var. Agustosda transfer edelim demisdi doktor. Ama ben de dogal yollarla denemek istiyorum. 2021 ocakda femarayla ikiz gebeligim olmuşdu 5 ayinda kaybrttim ama. O ay tedavinin yani sira yeme içmeme cok dikkat etmişdim. Tedavi nede olsa olumsuz olacak bari tup bebek için yumurta kalitemi artirayim diye. Sogan suyu içmişdim. Bal ceviz karişimi falan. Hiç beklemedigim anda hamile kalmişdim. Son aydi tedavide o zaman. Son şans gibi. Bu ay yeniden adrtle yumurta kalitemi artirmak için çabalamaya başladim. Eylule kadar boyle yapicam dogal olmazsa o tek embriyoyu koydurucam o da negatif olursa daha fazla vitamin takviye, kürden sonra tekrar opuya başliycam. Şu an için kendi kendime planim bu şekilde. Allah hem bizim hem eşimizin canini sağlikli etsin de deneriz napalim. Tüp negatifi, kimyasali modunuzu dusurmesin. Yumurta ve sperm kalitesi guzel oldukdan sonra saglikli embriyo oluşma ihtimali de artar. Ve bizlerde dogal yollarla hamile kala biliriz Allahin izniyle. Ben inaniyorumSizinle ayni mantikta ilerliyorum bende yine sizin iki embriyo kalmis benim bir tane embriyom var.bende dogaldan uc bes ay denemek istiyorum . Siz transfer oncesi hisetereskopi oldunuz mu insallsh allah yeniden nasip eder
Ne guzel bir yorum oncelikle samimi yorumunuz icin tesekkur ederim yumurta kalitesini artirmak icin neler kullanip memnun kaldiniz acaba bende kasima kadar dogal deneyecegim inanin cok zor gunler geciriyorum buradaki herkes gibi takmamaya calisiyorum ama elimde degil iste ben sizden tavsiye bekliyorum sagolunMerhaba canim. Ben de 1 temmuzda ilk tup bebegimin kimyasal oldugunu ogrendim. Dondurulmuş bir embriyom var. Agustosda transfer edelim demisdi doktor. Ama ben de dogal yollarla denemek istiyorum. 2021 ocakda femarayla ikiz gebeligim olmuşdu 5 ayinda kaybrttim ama. O ay tedavinin yani sira yeme içmeme cok dikkat etmişdim. Tedavi nede olsa olumsuz olacak bari tup bebek için yumurta kalitemi artirayim diye. Sogan suyu içmişdim. Bal ceviz karişimi falan. Hiç beklemedigim anda hamile kalmişdim. Son aydi tedavide o zaman. Son şans gibi. Bu ay yeniden adrtle yumurta kalitemi artirmak için çabalamaya başladim. Eylule kadar boyle yapicam dogal olmazsa o tek embriyoyu koydurucam o da negatif olursa daha fazla vitamin takviye, kürden sonra tekrar opuya başliycam. Şu an için kendi kendime planim bu şekilde. Allah hem bizim hem eşimizin canini sağlikli etsin de deneriz napalim. Tüp negatifi, kimyasali modunuzu dusurmesin. Yumurta ve sperm kalitesi guzel oldukdan sonra saglikli embriyo oluşma ihtimali de artar. Ve bizlerde dogal yollarla hamile kala biliriz Allahin izniyle. Ben inaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?