TUP BEBEK VE DUSUK SONRASI DOGAL GEBELIK

Ben şu an bal ceviz tarçin karisimi hazirladim her gun ac karina 2,3 defa kullaniyorum. Prowomen gunde bir paket bir bardak suya katip içiyorum. Vitamin D, fol turşusu, sogan suyu. Yaptiklarim bu. Aslinda ari sutu propolis karisimi sifaris verdim ama kargoda sorun oldu gecikti gelmesi. O da olsaydi daha iyi olurdu yine de acelem yok. Bir haftadir yapiyorum. Kendimi çok dinç hissediyorum. Eskiden işden gelir gelmez uyku basdirirdi ama şimdi oyle degilim. Yani daha guçlu ediyor bunyeyi. Sonra yuruyus ve bol su tavsiyemdir. Soğan suyu tercihine bagli. Bazilarina iyi etki etmemiş ola bilir.
Ilk ay yaptiklarim bunlar. Ilişkide 2 gunde 1 denemeye çalişicaz bakalim. Gerisi Allahin takdiri

Yenilendim resmen. Ne guzel takviyeleriniz var bal ceviz tarcin karisimini bende yapacagim olculerini yazarmisiniz birde her zaman mi kullanacagiz

Yenilendim resmen. Ne guzel takviyeleriniz var bal ceviz tarcin karisimini bende yapacagim olculerini yazarmisiniz birde her zaman mi kullanacagiz
Merhabalar bende ilk ikizlerim tup bebek ile oldu ikinci gebeligim kendiliginden oldu rabbim yardimciniz olsun ben bilirim nekadar zorlugu 12 yildan sonra kendilinden oldu sorulariniz olursa severek cevaplarim

Rabbim yardimciniz olsun insalalh allah buyuk insallah hayirli kapilar acar cumleten insallah sabir herseyin ilaci

Merhabalar bende ilk ikizlerim tup bebek ile oldu ikinci gebeligim kendiliginden oldu rabbim yardimciniz olsun ben bilirim nekadar zorlugu 12 yildan sonra kendilinden oldu sorulariniz olursa severek cevaplarim
Sebebsiz infertelitemiydi sizinde bu surecte extra birsey yaptiniz mi ovulasyon testi takviye gida gibi seyler. Ben bu dusuk sonrasi hala kendimi toparlayamadim cok fazla uzuluyorum yeniden hamile kalamayacagim diye. Yasim 34 oldu yasta beni korkutuyor. Bu surecte sizce neler yapilmalo neler yapilmali cunku ben artik dogruyu dusunemiyorum.

Canim cocgm yok benim suan olmiyor insallah olur benimde ..ama cok yakinim sebepsiz infertileydi 6 yil sonra cocukdan vazgecip ilaclari biraktikdan sonra bir mucizeyle karsilasti.

Ben cevizleri kucuk kucuk dogradim balla oyle karistirdimki ne bal fazla sivi gibi cikti ne de cevizler kuru kaldi. Tarcin da baya ekledjm. Inan olcuyle yapmadim. Yene bilir kivamda yaptim. Eşime de veriyorum

Bir de ari sutu sifarisim bugun geldi. Bilmiyorum nasil. Ama kötu yorumlar almadim tadi da kötü degil. Dongumu yariladim daha yeni ulaşdi elime. InsaAllah şifa olur

Eklentiler

• 20220715_200551.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 54
  • 20220715_200538.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 49
Ben cevizleri kucuk kucuk dogradim balla oyle karistirdimki ne bal fazla sivi gibi cikti ne de cevizler kuru kaldi. Tarcin da baya ekledjm. Inan olcuyle yapmadim. Yene bilir kivamda yaptim. Eşime de veriyorum
Bende hemen yapiyorum. Taze cig kabak cekirdeginide ovduler gunde bir avuc ozellikle erkek icin cok iyimis

Selamunaleykum evet ovulasyon testi yaptim iki ay ust uste ikinci ayimda gebe kaldim aslinda tek soylecegim herseyi unuttuginda bir bakiyon olmus bize doktur demisti normal yolla olmaz ama coksukur oldu esim sorun vardi azosperm denilmisti ani ama aniden oyle olmustu once testler normaldi sonra ameliyat oldu tese ameliyati ondan sonra hucre cikardilar coksukur ondan ikizlerim oldu sonra tekrar denedim tup bebek olmadi tutmadi iki ay aradan gecti gebe oldugumu ogrendim insallah rabbim sizleri darda koymaz olur insallah keciboynuzu esime yedirdim kendim sogan kur yapip icidim bide bence tup bebek hani tutmamisti o ilaclarin etkisimiydi anlamadik birden gebe kaldim

Canim cocgm yok benim suan olmiyor insallah olur benimde ..ama cok yakinim sebepsiz infertileydi 6 yil sonra cocukdan vazgecip ilaclari biraktikdan sonra bir mucizeyle karsilasti.
Olur inanki rabbim buyuk benki 12 seneden sonra olduysa herkeski olur insallh coksukur rabbime oyle sabir ile bekledimki tam nefesim tukendi ikizlerime kavustum sonra kendi oldu binsukur insallah insallah sende o gunleri gorcen insallah buraya yazacan

Sunuda ekleyeyim tuplerime bakildi bende kendimce diyom tupler kapaliymiydi acildi ama doktur acik dedi ama o gebe kalmadan 3 yil once yapmistim bilmiyom yani hatirladiklarim bunlar bol bol kuvvetli seyler yeyin senlen esin bu ovlulasyon testi dene bir bakalim nasil olacak

Insllah canimm tsk ederim motiven icin

Sende sagol allah buyuk nezaman ne sorsaniz burdayim inanki gecmisime neden bukadar cok aglamisim dedim gunler var cunki zamani dolmamis agladigim gunleri rabbim biliyo allah yardimciniz olsun duam sizlerlen
Inan gecenin bu saatinde oturmus agliyorum sabah yine test yaptim negatif.. öyle icim kötü ki elden bisey gelmiyor nasip her defasinda böyle hayal kirikligi..

Inan gecenin bu saatinde oturmus agliyorum sabah yine test yaptim negatif.. öyle icim kötü ki elden bisey gelmiyor nasip her defasinda böyle hayal kirikligi..
Uzulmemek elde degil diyemiyimki uzulme seni cok iyi anliyom rabbim buyuk insallah tutar olcak hep de allahim yardim etsin ol desin olur insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…