Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3. tüp bebek denemem her seferinde farklı doktordaydım, ve hepsi rahim filmini istedi.Merhaba bayanlar
Daha önce gebelik yaşadım kalp atışı durduğu için sonlandırıldı. Şuan direk tüp bebek düşünüyorum ama rahim filmi hiç çekilmedim ben. Sizce gerek varmı veya tüp bebek merkezlerinde doktorlar zorunlu tutuyor mu ?
Neden olmuyordu peki? Hiç gebelik elde ettiniz mi3. tüp bebek denemem her seferinde farklı doktordaydım, ve hepsi rahim filmini istedi.
Merhaba ben geçen sene bol gebelik yaşamıştım. Bu sene tüp bebeğe başladım. Doktorum bir tane tüpümün kesin açık olduğunu ama kürtajda bir sorun yaşayıp yaşamadığımı görmek için hsg çektirmemi istedi. Bazen bebeğin tutmasını engelleyen rahim şekilleri olabiliyor t rahim veya y rahim. Bunları sa hsg ile öğrenilebiliyor. O yüzden benden istemişlerdi.Merhaba bayanlar
Daha önce gebelik yaşadım kalp atışı durduğu için sonlandırıldı. Şuan direk tüp bebek düşünüyorum ama rahim filmi hiç çekilmedim ben. Sizce gerek varmı veya tüp bebek merkezlerinde doktorlar zorunlu tutuyor mu ?
Bana kendi doktorum gerek yok dedi çünkğ bir kez oldu gebelik dedi bilemedim şimdiMerhaba ben geçen sene bol gebelik yaşamıştım. Bu sene tüp bebeğe başladım. Doktorum bir tane tüpümün kesin açık olduğunu ama kürtajda bir sorun yaşayıp yaşamadığımı görmek için hsg çektirmemi istedi. Bazen bebeğin tutmasını engelleyen rahim şekilleri olabiliyor t rahim veya y rahim. Bunları sa hsg ile öğrenilebiliyor. O yüzden benden istemişlerdi.
Evet cnm bende çektirdim tum sonuçları birlikte değerlendirme adına sartMerhaba bayanlar
O zaman doktorunuzun dediğine uyun. Zaten gerekli görseydi isterdiBana kendi doktorum gerek yok dedi çünkğ bir kez oldu gebelik dedi bilemedim şimdi
bende bir problem yok ancak eşim azosperm o yüzden tedavi görüyoruz, bir gebelik yaşadım ancak boş gebelik ile sonuçlandı ve ilaçlarla düşük yaptım.Neden olmuyordu peki? Hiç gebelik elde ettiniz mi
Tüp bebek yapacak doktorla daha görüşmedim sadece kendi doktorumla görüştüm. Sanırım çekilmek gerekecek peki rahim filminden ne kadar sonra tüp bebek yapıldıO zaman doktorunuzun dediğine uyun. Zaten gerekli görseydi isterdi![]()
Ben adet oldum hsg çektirdim. Ertesi adette iğnelere başladım.Tüp bebek yapacak doktorla daha görüşmedim sadece kendi doktorumla görüştüm. Sanırım çekilmek gerekecek peki rahim filminden ne kadar sonra tüp bebek yapıldı
Teşekkür ederimBen adet oldum hsg çektirdim. Ertesi adette iğnelere başladım.
Rica ederim ne demek. İnşallah bebeklerimize kavuşuruzTeşekkür ederim
İnşallaahRica ederim ne demek. İnşallah bebeklerimize kavuşuruz![]()
Rahim filmi çekilmeden hsg yani ya da operatif histeroskopi olmadan rahim içinde bebeğin tutunmasına engel olacak bir durum varsa bunu nasıl bileceksiniz? Bunlar sonrası gebelik ihtimali de var kendiliğine bırakıyorlar. Rahim filmi sadece tüp tıkanıklığı demek değil ki. hsg sonrası rahim anamolisi gözlendi. Dr riske atmayalım biraz genişletelim tüp bebek yaparsak düşme ihtimali olabilir dedi.Maliyetli zor bir uğraş sonrası böyle buna bağlı bir düşük de insanı üzer. Allah korusun. Rahim içi perde, örümcek yapılı ağ vs böyle bir engel de olabilir.Merhaba bayanlar