• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek ve iğne süreciniz zor muydu

Benimde iğne fobim var sırf iğneden korktuğum için 40 derece ateşle bile hastaneye gitmedim düşün 😊 bugün opudan çıktım anestezinin etkisi azaldı atladım arabaya 3 saat araba kullandım :) herkesin deneyimi elbette kendine ama güçlü durmakta bizim elimizde 😘
Canım arabayı yalnız mı kullandın bende yalnız dönmeyi düşünüyorum eve eşim işinden dolayı benle donemeyebilir

Bence bu yaşadığımız psikolojik sıkıntıların içinde, bu iğne acısının hiç bir önemi yok.

Canım arabayı yalnız mı kullandın bende yalnız dönmeyi düşünüyorum eve eşim işinden dolayı benle donemeyebilir
Yok canım eşim yanımdaydı ama o araba konusunda çok tecrübeli değil. Birde ben şehirler arası gittim 🫣 biraz kendine zaman verirsen zaten o sersemliğin gidiyor. Mesafe uzun mu?

Yok canım eşim yanımdaydı ama o araba konusunda çok tecrübeli değil. Birde ben şehirler arası gittim 🫣 biraz kendine zaman verirsen zaten o sersemliğin gidiyor. Mesafe uzun mu?
Yok yok evle hastane 5 dk

Back
X