arkadaşlar aranızda benim gibi kilosu fazla olupta tüp bebek denemesinde başarılı olan var mı?
veya tüp bebek yaptıracak olan var mı?benim gibi olan varsa tüp bebek doktorunuz size bu konuda birşey söyledi mi?benim tüp bebek doktorum bu konuda bana birşey söylemedi ama ben yinede tedirginim.bu benim 2. denemem olacak,ilki kimyasal gebelikle sonuçlandı bakalım artık hayırlısı.fisfisfis
özlem benim kilom gerçekten çok öyle 60 lar 70 ler bile benim için zayıf demek.ben 90 kiloyum malesef.
hep söylenilir ya yapım böyle ne yesem kilo yapıyor ama gerçektende benim yapım öyle.öğretmenim okulda arkadaşlarım yediklerine hayret ediyorum,her tenefüs ellerinde kekeler,çikolatalı gofretler,cipsler v.s.ben sadece bakıyorum ama onlar zayıf bense böyleyim.
neyse napayım doktor gördü ve kilo vermen lazım demedi ama ben biloyorumki bu kiloda hamile kalsam bile çok zorlanacam.bilmiyorum artık hayırlısı.
arkadaşlar aranızda benim gibi kilosu fazla olupta tüp bebek denemesinde başarılı olan var mı?
veya tüp bebek yaptıracak olan var mı?benim gibi olan varsa tüp bebek doktorunuz size bu konuda birşey söyledi mi?benim tüp bebek doktorum bu konuda bana birşey söylemedi ama ben yinede tedirginim.bu benim 2. denemem olacak,ilki kimyasal gebelikle sonuçlandı bakalım artık hayırlısı.fisfisfis
selam canım bende tüp bebek aşamasına geldiğimde senin kilondan biraz aşağılardaydım :)) doktorum önce kilo vermem gerektiğini söyledi.. boyum 1,74 dür bu arada kilomu göstermiyordum ama doktor gebe kalırsan sorun teşkil eder ilk haftalarda düşük yaşayabilirsin o yüzden 5-6 kilo ver dedi.. eğer vermeden kalırsan yine sorun olmaz ama olası düşükle 3-4 ay zaman kaybedersin demişti... beni diyetisyene yönlendirdi diyetisyenin verdiği listeye çok sadık kalmasamda günde az ama 6 öğün yiyerek (aralarda süt ve yoğurt çok önemliydi, havuç patates gibi şeker içeren şeyler yasaktı..)6 kilo verdim 1 ayda..tedavime başladık ilk tüp bebek denememde hamile kaldım şu anda 3 ay bitti hiç kilo almadım hatta başta 2 kilo vermiştim onunla gidiyorum hala ama bundan sonra alırım sanırım çünki ikiz bebklerim olacak...:))özlem benim kilom gerçekten çok öyle 60 lar 70 ler bile benim için zayıf demek.ben 90 kiloyum malesef.
hep söylenilir ya yapım böyle ne yesem kilo yapıyor ama gerçektende benim yapım öyle.öğretmenim okulda arkadaşlarım yediklerine hayret ediyorum,her tenefüs ellerinde kekeler,çikolatalı gofretler,cipsler v.s.ben sadece bakıyorum ama onlar zayıf bense böyleyim.
neyse napayım doktor gördü ve kilo vermen lazım demedi ama ben biloyorumki bu kiloda hamile kalsam bile çok zorlanacam.bilmiyorum artık hayırlısı.
özlem benim kilom gerçekten çok öyle 60 lar 70 ler bile benim için zayıf demek.ben 90 kiloyum malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?