- 25 Şubat 2022
- 76
- 7
- 8
- 29
- Konu Sahibi Sonbahar000
-
Çok geçmiş olsun.Kızlar merhabalar ilk tüp bebek denemem devlet Hastanesi'nde yaptırdım ve maalesef sonuç negatif 2.denemede tüp bebeği tutan var mıhiç iyi değilim hiç ama şükür yinede böylesi hayirliymis üzülmemek elde değil
ÜzülmeKızlar merhabalar ilk tüp bebek denemem devlet Hastanesi'nde yaptırdım ve maalesef sonuç negatif 2.denemede tüp bebeği tutan var mıhiç iyi değilim hiç ama şükür yinede böylesi hayirliymis üzülmemek elde değil
Valla bildiğim bişey varsa her bebek vaktini bekliyor vaktinden önce olmuyor 2 örnek veriyim ben pcos var diye ilk ogluma 1.5 yılda hamile kalabildim 2.ye hiç beklemiyorken daha bebegim yeni yaşına girmişken hamile kaldım nasip o zamanmış diyorum 2.örnek olarak 5 yıl tüp bebek için ugraşan defalarca deneyen arkadaşım tam bıraktığında umudunu kaybettiğinde kendiliğinden hamile kaldı yetmedi dogal yollarla 3.yü dogurdu bir sene önce yani vaktinden önce olmuyor demekki daha zamanı var sabredin bişey hemen olmuyorsa rabbim sizin için daha güzelini nasip edecek demektir hayırlısı olsun sıkmayın canınızı moral böyle şeylerde çok önemliKızlar merhabalar ilk tüp bebek denemem devlet Hastanesi'nde yaptırdım ve maalesef sonuç negatif 2.denemede tüp bebeği tutan var mıhiç iyi değilim hiç ama şükür yinede böylesi hayirliymis üzülmemek elde değil
Sperm kalitesi düşük hareketliliği azÇok geçmiş olsun.
Yaşınız daha genç anladığım kadarıyla.
Yine denersiniz üzülmeyin diyeceğim saçma olacak ama tecrübeli biri olarak söyleyeyim duygusal bakmamak lazim.
Bir kaç kere denemek zorunda kalabilirsiniz.
Ama yine de pes etmemek lazım.
Sorun nedir peki
Eşinizden mi kaynaklı
Bende ilkinde negatif almış bir kadın olarak seni çok iyi anlıyorumKızlar merhabalar ilk tüp bebek denemem devlet Hastanesi'nde yaptırdım ve maalesef sonuç negatif 2.denemede tüp bebeği tutan var mıhiç iyi değilim hiç ama şükür yinede böylesi hayirliymis üzülmemek elde değil
Çok ilginç şeyler yaşadım benim yumurta kalitem gayet iyi hiç bir sıkıntı yok 8 yumurta toplandı transferden 1.gun önce aradılar hepsi sağlıklı iyi dediler transfer günü gittiğimde 1 tanesi hariç diğerleri olmadı dölenemedi dediler bende anlamadımBende ilkinde negatif almış bir kadın olarak seni çok iyi anlıyorumbazen tutmamasi daha hayirli emin ol. 2. Tutmuştu benimde ama 8 haftalikken kalbi durdu genetige gönderdik bebegi hic bir sorun yokk neden böyle oldu demekten kafayı yedim. Ama hep beterin beterini düşündüm ya ilerleyen haftalarda olsaydı,ya doğumda kaybetseydim. Hep şükür ettim halime. Cok şükür oluşan embriyon var transfer aşamasına gelmiş. Yumurta var sperm var. Bazısının dollenmiyor bile, Bazı insanlar anne , baba olmak yolunda biraz daha mücadele etmeliler bizler gibi. Güçlü olan ayakta duran kazanıyor. Biraz ara ver daha sonra tekrar dene. Doktorun ne diyecek ne önerecek bakalim.
Dondurulmuş embriyon varmi arkada,yoksa sıfırdanmi başlayacaksın?
Diger 7 tane kacinci güne geldi ? Bildiğim kadari ile söylüyorum ilk 3 gün yumurta kalitesi 3.gune geldikten sonra sperm devreye giriyor. Esinde sperm azmış sanırım takviye biseyler aliyormuydu?Çok ilginç şeyler yaşadım benim yumurta kalitem gayet iyi hiç bir sıkıntı yok 8 yumurta toplandı transferden 1.gun önce aradılar hepsi sağlıklı iyi dediler transfer günü gittiğimde 1 tanesi hariç diğerleri olmadı dölenemedi dediler bende anlamadım
Öncelikle cok gecmıs olsun. Bnde aranıza yenı katıldım ılk defa sıze yazıyorum rabbım hayırlısıyla ıns 2.denemenız sonuc verır. Ben daha tedavıdeyım 5 tane embriyolarım hazır ama transfer olamıyorum malesef rahmımdekı sıvı yuzun cok ılaclar kullandım ama bıturlu gecmıyo bu sekıldede doktorum kesınlıkle transfer yapamam dıyo tekrardan adet söktürücü ılac yazdı gıttıgımde rahım flimi cekılecek hayırlısı Allahtan rabbım herkeze nasıp etsın bı altıntop ınsKızlar merhabalar ilk tüp bebek denemem devlet Hastanesi'nde yaptırdım ve maalesef sonuç negatif 2.denemede tüp bebeği tutan var mıhiç iyi değilim hiç ama şükür yinede böylesi hayirliymis üzülmemek elde değil
Canım hangi hastanede tedavi oldun benimde ilk tedavi devlette ydi 12 13 yumurta toplandı hepsi iyi kalite ama donacak embriyo kalmadı dediler 1 tane transfer edildi oda tutmamıştı zatenÇok ilginç şeyler yaşadım benim yumurta kalitem gayet iyi hiç bir sıkıntı yok 8 yumurta toplandı transferden 1.gun önce aradılar hepsi sağlıklı iyi dediler transfer günü gittiğimde 1 tanesi hariç diğerleri olmadı dölenemedi dediler bende anlamadım
2.denemede tuttu çok şükür .. moralini bozma zamanı değilmiş demekki sıfırdan yine denersinKızlar merhabalar ilk tüp bebek denemem devlet Hastanesi'nde yaptırdım ve maalesef sonuç negatif 2.denemede tüp bebeği tutan var mıhiç iyi değilim hiç ama şükür yinede böylesi hayirliymis üzülmemek elde değil
4. De tuttu. Şimdi eminim siz de şöyle olsa olur muydu böyle yapılsaydı tutar mıydı diye bir sürü soru soruyorsunuz kendinize. Ne yazık ki bunun özel devletle de çok ilgisi yok benim ilk 3 ü özeldeydi tutmadı. Geriye dönük embriyo kaldı mıKızlar merhabalar ilk tüp bebek denemem devlet Hastanesi'nde yaptırdım ve maalesef sonuç negatif 2.denemede tüp bebeği tutan var mıhiç iyi değilim hiç ama şükür yinede böylesi hayirliymis üzülmemek elde değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?